24

до Томас

преди 12 години

Добре бе Томасе хайде да кажем че има господ хубаво спор няма господ е създал всичко. Кой е създал господ ?

23

:)

преди 12 години

Чак сега се замислих, че червената планера сигурно са отишли *** там и затова е изчезнал живота даже и да го е имало :) Представям си в момента как един огромен паяк си цъка на spiderPod-a новината от 85512bnews.planet и чете "откриха така и така планета, на която има живот, за жалост не е разумен.

22

ЧЕНГЕ

преди 12 години

*** ДА СТЯГАТ КУФАРИТЕ ,МНОГО ЖИЛЯЗО ИМА!!

21

Анонимен

преди 12 години

Поредните простотии, с които лъжат хората - планетата била в зона подходяща за живот. Живот възникнал от самосебе си няма. Има Творец и всичко е създадено от Него.7Съобщава се за подобно място, за да свикват хората с мисълта за 'извънземни', когато утре се появи антихрист и демоните - падналите ангели, представящи се за "извънземни", много от хората да бъдат излъгани - това е целта.Хахахах,ходи се прегледай!

20

испанеца

преди 12 години

Как върви цената на жилищната площ там ??????? Билет от де да си купя ,искам там да се заселя че тука вече много станаха държавите ....Че и поскъпна живота много ,щото политиците станаха повече и от държавите.Айде казвайте бе ,докат не са тръгнали китайците че докато се усетиме те ги завладели икономически.....

19

землянин

преди 12 години

Предлагам да изселим всички депутати и политици там! Да коват закони и да създават "блага" за инопланетяните,че на нас ни писна от псевдополитици!

18

До 18

преди 12 години

Крайно време беше да се появи някой, който да даде политически привкус на новината, надявам се от Централата да ти дадат бонус за уникален коментар!

17

до 14

преди 12 години

никой не е казал че им трябва задалжително кислород...но всички учени са мнение че за да се зароди живота и той да остане на една планета трябва да има вода в течно състояние а за да е в течно състояние трябва да е на подходящо разстояние от звездата...ако е мн далеч и градусите са примерно -250 тва няма как да стане самите бактерии ще се борят за оцеляване камоли да се мисли за някаква еволюция и обратната крайност при +200 градуса ще е трудно...

16

До Томас

преди 12 години

Ако Твореца наистина ни е създал по свой образ и подобие възниква въпроса ти защо си толкова ***?

15

Томас

преди 12 години

Поредните простотии, с които лъжат хората - планетата била в зона подходяща за живот. Живот възникнал от самосебе си няма. Има Творец и всичко е създадено от Него. 7Съобщава се за подобно място, за да свикват хората с мисълта за 'извънземни', когато утре се появи антихрист и демоните - падналите ангели, представящи се за "извънземни", много от хората да бъдат излъгани - това е целта.

14

Machiavelli

преди 12 години

Много добре го каза номер 7.Наистина както ние се нуждаем от кислород за да дишаме, така създания от други планети биха могли да дишат и без кислород. Няма просто как да ме убеди който и да е учен, че кислорода е задължителен и че трябва да има абсолютно същите условия като тези на Земята.Може да има разумен живот с 3 очи, 8 крака, да диша азот и цвета на кожата да му е розов и да лети. Абсолютно всичко е възможно.

13

до 7

преди 12 години

Това е добър въпрос може да изпратят радиосигнал да видят какво става там обаче ония ако са умни и имат някакви технологии по добре да си траят такива като нас не им трябват.

12

Анонимен

преди 12 години

"Някой може ли да ми обясни, защо се споменава, че може да има живот на място, до което ние очевидно няма да стигнем в следващите... 1000 земни години?"Преди 1000г рицари в доспехи са се млатели един друг с боздуганите.Преди 200г ако беше казал някой, че ще човек ще се разхожда по Луната, щяха да му се изсмеят. Кой знае какво ще е възможно след 50г ?

11

Анонимен

преди 12 години

Пригответе лентата за Боко открихме земя

10

До 9

преди 12 години

В голяма грешка си, първичната земна атмосфера е била много бедна на кислород, той е продукт основно на фотосинтезата, чак след растенията са се появили и първите животни, дишащи кислород.

9

до 7

преди 12 години

защото на теория като най голям дял от атмосферата има кислородът, формите на живот се приспособяват към условията....

8

До 7

преди 12 години

Всичко е чиста теория, около всяка звезда в зависимост от типа и силата и има зона, в която се приема, че планетата няма да е нито много студена, нито много гореща и има условия да има течна вода и евентуално живот. Това разбира се е на базата на наблюденията ни в Слънчевата система, не е задължително живота на друга планета да се нуждае от вода или пък да е на въглеродна основа.

7

ostavime

преди 12 години

Добре де, аз не разбирам и не се срамувам да питам. Някой може ли да ми обясни, защо се споменава, че може да има живот на място, до което ние очевидно няма да стигнем в следващите... 1000 земни години? А и това, че на дадена планета, която е на 36 светлинни години от нас, може би има условия за живот като на нашата плането, по какъв начин точно предполага, че дори и да има други живи същества, те са като наса и дишат кислород и т.н. ?

6

Анонимен

преди 12 години

Като се установи планетата, Бойко да форсира строителството на магистрала до там. Ще има да открива участъци и реже ленти докато е жив!

5

А

преди 12 години

Тя може да е на 36 светлинни години от Земята,но от България е на 136 светлинни години,т.като сме изостанали...