259

Марк

преди 12 години

Кадиев е представител на гейовете в Столичния общински съвет!

258

Анонимен

преди 12 години

пак червени *** и червени лъжи

257

Онанимен

преди 12 години

269, повечето българи са осъзнали що за пасмина сте и не иска да има нищо общо с вас (ДПС/БСП/ДС).

256

бойчо

преди 12 години

Анонимен, отново обиждаш!? Кадиев не ти изнася! В това е цялата работа. Не виждаш ли, че единствено той има смелост да казва нещата. Послушници ли харесваш? Изобщо, май си изтъкан от замъгляваща съзнанието ти злоба. А гербаджиите ни заблуждват. Такива като теб им вярват. Може ли един бизнесмен да бъде президент и да ни представлява пред света?!

255

Анонимен

преди 12 години

Интересно,части от герб играят с бсп срещу кандидатурата на собствения си кандидат.Мазало?Или просто всичко си идва на мястото?

254

Инна

преди 12 години

БСП се опитват по всякакъв начин да злепоставят лицата от Герб, но с това няма да променят факта, че ПП ГЕРБ остават първи.

253

Анонимен

преди 12 години

Не, Кадиев - Цветанов не е подъл, той е просто един безмозъчен милиционер, който много иска нещо да каже, но просто не се научил да говори.

252

evgeni

преди 12 години

И все пак има алтернатива на КАРЦИНОМА"БСП-ГЕРБ и РАЗСЕЙКИ" ЕООД . Избирателите вече знаят кой е"ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ наТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ. Българи,метода е оперативен,мирен и национално отговорен,задължение всекиму,повсеместен и национален/ на президентския вот,немаловажен/ и 100% за парламентарен.Не подценявайте лукавостта на СТРУКТУРИТЕ и лобирането на СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ и други от типа ФОКУС-МОКУС.

251

нарочно

преди 12 години

Не ставаш за кадия,Кадиев!Правиш се на голям,ама напротив-нюню си....Давиш се в злобата си!

250

Анонимен

преди 12 години

Изводите от коментара на господин Кадиев, не са един или два, а цяла поредица и те изобщо не са в полза, нита на Кадиев, нито на БСП. Би била приятна изненада, ако думите му бяха позитивни или, поне аналитични, но те основно навяват неприятни спомени за несполучливия двадесет годишен български преход, в който активно участие взимаха, Кадиев и други негови съпартийци и коалиционни партньори. Резултатът е явен обрана и омерзена България, където който работи и не лъже, като БСП е какъв ли не......

249

genocid

преди 12 години

Kuneva -Prezident vsi4ki drugi v Pandiza za Vazroditelnia Proces ( GENOCID )

248

софиянец

преди 12 години

и плевнята цялата в бяло, само, че ние софиянци знаем, че тези жълти стотинки за дребните рибки са нищо спрямо милионите които лапна комсомолскоте секретарче от далаверата с бп....

247

Анонимен

преди 12 години

Кадиев и автора на статията да ядат к*ра на Цветанов и Плевнелиев. Само за това ставате, другари комунисти.

246

Анонимен

преди 12 години

"Срещу тези хора не се води наказателно преследване, тъй като реално не е била осъществена корупционната схема", уточни ЦветановТО И СРЕЩУ ЕДНИ ДРУГИ ДЕТО ТИ ДАДОХА ПАРИТЕ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НИЩО НЕ СЕ ВОДИ БЕ ЦВЪЦО , НО ТУК ХОРАТА НИЩО НЕ СА ВЗЕЛИ , А И НАДАЛИ ВЪОБЩЕ СА СИ ПОИСКАЛИ.............ТО НЕ Е КВОТО ДА ДАВАШ КОНСУЛТАЦИИ

245

ЕТО КОЙ КАЗВА

преди 12 години

"Половин милион лева са искали от Росен Плевнелиев трима общински съветници от София, по-известни като брокерите на Столичния общински съвет", обяви в Пловдив вътрешният министър Цветан Цветанов.Те искали парите, за да подпомогнат финализирането на Бизнес парка в столицата. Рекетът е станал през 2007 година.500-те хиляди лева им били "необходими", за да решат проблема с парче общински имот, което пречило да бъде завършен строежа на обекта и влизането му в експлоатация.

244

Анонимен

преди 12 години

Че му скроиха кален номер на Плевнелиев,спор няма.Това изобщо не ме прави фен на Кадиев,обаче.

243

човек

преди 12 години

в политическия си заплес даже не схващате за какво иде дума - действащ вътрешен министър разказва пред журналисти как кандидата им за президент , до вчера министър , получил , но "отклонил" предложение за подкуп от общински съветници на партията им . и веднага реввате - бсп правят компромат , да ни би бсп да е накарала цвъцко да се изказва ? колко ли още подобни вътрешно - герберски закачки не знаем ?

242

Жо до БАЧКАТОР

преди 12 години

Ти искаш агент Иван /Красимир Каракачанов/ да смени агент Гоце? Хайде стига с тези, от Държавна сигурност! В България има и достойни хора.

241

akud

преди 12 години

269 , ти да не би да си самия кадиеФ та се засягаш толкоз. а и моля те поясни ми какво мие на "речевия, културния и интелектуалния потенциал" какво влагаш в тези думи не е ясно.!!!!!!???????

240

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.