181

Анонимен

преди 12 години

САМО ГЕРБ

180

Катя

преди 12 години

Плевнелиев е най-добрият избор!

179

9-ти.09

преди 12 години

Беловласи от БСП почетоха 9 септемвриРехаво малцинство от хасковското БСП днес развя знамена и поднесе цветя пред паметника на незнайния воин на Ямача край ХасковоСоциалистическият актив уважи достойно датата, на която преди повече от 20 години се правеха огромни манифестации и народът ликуваше, покланяйки се на хората от трибуната. Лидерът на червените Иван Станчев, кандидат за кмет на Хасково, не пропусна да подчертае разликата в някогашното управление на Тодор Живков и днешния хал

178

leonsio

преди 12 години

Вървели Бойко Пух и кандидата Прасчолиев. "Прасчо, ще ядем свинско!" "А откъде ще го вземем?" "То идва с нас!" "А,ако прасето избяга?" "Ахааа, ше те избягам аз тебе!!!

177

Добрева

преди 12 години

Колко безпомощност има в цялата тази ситуация. ЛИПСАТА НА КАДРИ, в тази хаотично развиваща се партия, започва все повече да личи с наближаване на изборите.

176

Анонимен

преди 12 години

до 162Късно е за арест на бокоТрябваше да стане 1989 г разстрел ,ама на цялото ЦК НА БКП И ВСИЧКИ ОК НА БКП ОФ ПРОФСЪЮЗИ ,ДКМС И ЦЯЛАТА *** ,а не да се скрият в БАН и ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СЛУЖБИ и да изнесът и раздадът БЪЛГАРИЯ!

175

Анонимен

преди 12 години

Не Плевналиев, а избирателите ще ви разкажат приказката след месец. И тя изглежда така: "Имало едно време едно БСП - крали, яли, пили и се веселили. После дошли едни избори и бесепето гризнали дръвцето"

174

Анонимен

преди 12 години

Поздравявам всички колеги от Герб с химна на партията

173

Психоаналетик

преди 12 години

до 180Да .а ти *** ли КАРА-БИНИ

172

БСП

преди 12 години

3 пъти променяхме изборния закон, 3000 автобуса докарахме от Турция, въведохме мажоритарния вот и накрая сами си го набихме на миналите избори.

171

БСП+ДПС

преди 12 години

= 38 депутата.Задача за любознателните другари :ГЕРБ ли манипулираха миналите избори, така че БСП+ДПС+НДСВ да бъдат бити като крастави кучета?

170

Анонимен

преди 12 години

ДО181;БРЕ ТЕ У БЕСЕПЕТО МНОГО СА *** БЕ ,ГЛЕЙ КОЛКО КАНДИДАТИ СА СЕ ПРЪКНАЛИ

169

БСП

преди 12 години

Имаме 4-*** кандидати за президент - вие си изберете най-достойния :Ивайло КалфинМиглена КуневаВенци ЙосифовТрактора (Семов)Най-достойните НЕ-комунисти, демократи, доценти, лингвисти, професори

168

ПУТКОМАФАНИ

преди 12 години

ДО179: БЛИЖЕШ ЛИ КЛИ-ТОРЧЕТА?

167

Психоаналетик

преди 12 години

Симптомите на върл привърженика на ГЕРБ са:Халюцинации, налудности, странното поведение и позитивното формално мисловно разстройство. Халюцинациите могат да са слухови, по-конкретно това са гласове, които коментират пациента или водят друг...и разговори; соматично-тактилни, мирисни, вкусовии зрителни. Налудностите могат да са за преследване, ревностови, за вина (виновностови),грандиозност, религиозни, соматични, налудности за отношение, налудности за контрол на привърженика, налудности за четене на мисли, предаване на мисли, включване (вмъкване) на чужди мисли в мисленето на привърженика, спиране на мисленето.ИДЕТЕ И СЕ ЛЕКУВАЙТЕ ГЕРБЕРЧЕТА.

166

Анонимен

преди 12 години

КуневаКалфинКадиевК?? *** Нинова

165

Кутев

преди 12 години

Прегърнахме се с Доган. Прегърнахме се с Царя. Прегърнахме с Костов. Прегърнахме се с Трактора. Прегърнахме се с Цветелин Кънчев. С кой още трябва да се прегърнем, за да свалим герберастите?

164

Симо

преди 12 години

ХА-ХА, идва нашият 9 септември, скоро ще има специализиран съд за крадците. Затова са толкова злобни и ревът като моми.

163

Кутев

преди 12 години

БСП и ДПС в повече от братска прегръдка през вековете! Гласуваме винаги анблок, но казваме, че ГЕРБ е в коалиция с Доган. Хитро, а?

162

do 170

преди 12 години

за Герб нищо не смееш да кажеш ? смелчага ...