10

Мутра

преди 12 години

Гледам Пешо ми е турил минус, не така Петре баце аз си спомням с умиление как ми пишеше домашните, сега искам да се погрижа за твоите домашни. В смисъл прати ми жена си секретарка че ми стане та хем и вие у пара да се видите хем да оправим генофонда разбираш ли. Айде а и премия че има баце!

9

леле

преди 12 години

Тази статия важи за скандинавския попуостров като гледам и фотото е от там!Нашите деца са с друг темперамент!

8

Анонимен

преди 12 години

Тази статия е абсолютна глупост - пълна измишльотина

7

kiselo_mliako

преди 12 години

И кой да ги учи на това.....родителите нямат време, на учителите не им пука.А ако се опиташ да има кажеш нещо ставаш "дърт комунист"!?!?!?!?Родените след 90 та-са истински животни, без чувства, без срам!Индигови....*** и убийците и психопатите дето растат, пък неграмотни!

6

mhm

преди 12 години

Аз защо си мислех, че идеята за tabula rasa-та отдавна замина в коша за ***?!

5

Мутра

преди 12 години

"Това донякъде обяснява защо отличникът от училище работи като подчинен на "тройкаджията".."Донекъде верно го обеснява ама не съсем!Я като му думах на Пешо мани това вишо ела да праиме пачка он ми вика "Аз ще учим и ще сполучим" и те го- сполучи, сега съм му шеф и му фърлям трохи а он се радва!И що като немам вишо аз си имам кинта и шпорим по курортите а "вишисто" ми мърка у краката и се мазни за премия, на ти ся вишо, Петре, тука е България брат ми,що ти требеше да се трошиш над читанката.

4

Разума

преди 12 години

Ако следвате тия съвети на психолозите рано или късно детето ви ще психяса тотално а може и наркоманче да стане или учтив убиец Детето се отглежда с много любов като го наказващ когато греши но преди това си му разяснил защо го биеш просто и ясно

3

Анонимен

преди 12 години

бре що все превеждате и даже фотосите - чужди?! няма ли нещо местно?!

2

мим

преди 12 години

божкееееееееее,какви са тия глупости рано сутринта?

1

Анонимен

преди 12 години

Ъ ? Явно социолозите и психиатрите не трябва да се допускат до деца...ако искате децата ви да са в добро психично здраве