32

Шегобица

преди 12 години

Няма по лошо нещо от това човек да не си знае мястото. Не случайно има поговорка всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола. Явно и тези двамата са далеко от истината, но това не е толкова фатално, по фатално ще е ако народът се излъже отново и гласува за ГЕРБ тогава няма смисъл да се сърди и на ГОСПОД.

31

Lawmaker

преди 12 години

Дано поне сега се спре малко със безумните си предложения за законодателни промени, съгласно които 99% от населението ще са престъпници by default и трябва да доказват че не са камили.

30

А тая па!

преди 12 години

Тая, която е абсолютен псевдо-юрист и *** като коза, тая, която предлагаше законопроекти, които са в явен конфликт с Конституцията и въобще с принципите на правото - тая, видиш ли, се съобразявала единствено с него. *** държавата! Явно "моят премиер" е изиграло роля...

29

Retro

преди 12 години

Пак общи приказки и залъгалки за овчия народ... се едно никой не знае какво представлява добрият управляващ. Драйфа ми се от тея ***.

28

Анонимен

преди 12 години

Е това им беше най голямата грешка на ГЕБ-аджиите . Ако изгубяг това ще е по вина на тази високомерна жена която не е въобще във кондиция с времето . Колко ли компромати ще изплуват за нея . Кой магистрат през 90 години не се уцапа . За нея също става дума .Щях да гласувам за ГЕРБ но сега твърди - НЕ.

27

МУСТАФА

преди 12 години

Относно качествата на магистратите, сега чета едно Определение на Районен съд гр. Плевен в което пише, че по доказателствените ми искания съдът се е произнесъл има, няма 2-3 месеца по-рано от датата на която съм ги поискал и по тях не следвало да се произнася. :) Не знам врачки ли ползват за установяване на факти и обстоятелства или просто звездите им говорят.

26

Анонимен

преди 12 години

Хора с примитивна душевност, слаб интелект и негодни за нищо стават адвокати...и то задължително в бургаския свободен. Ако вуйчо е дрът комунист или ченге от Държавна сигурност-ги правят съдии и прокурори.

25

Анонимен

преди 12 години

Доста дърта, грозна и *** е, за да си клати краката тая.....много плямпа, без да казва нищо.

24

Анонимен

преди 12 години

Какво право в България ***, *** смотана????Всичко друго,само не и право!!!

23

Кръстьо

преди 12 години

Мутресата иска да си клати краката в президентството ??

22

Анонимен

преди 12 години

Френската правосъдна министърка яко ги *** нашите съдии. Не че не си ги знаем, че и за *** на зелева каца не стават де....Сега го раздават обидени. А когато лапаха рушвети на килограм и пускаха убийци на свобода не риваха....

21

МУСТАФА

преди 12 години

С изключение на случката, когато и дадоха възможност да напусне съдебната система или по случката Красьо - черния, или по последния доклад на ЕК относно правосъдната система на България, в който се твърди, че Попова няма капацитет да се справи с нуждата от реформи. Диктат, не диктат Попова пак ще се налага да си ходиш.

20

Откровен

преди 12 години

Като чуя новина за някой убит, изнасилен, заклан, застрелян, размазан от пиян шофьор....всеки път си викам "Дано Боже на тоя семейството му да е със съдия, прокурор, или адвокат....да усетят какво е чувството за несправдливост, когато близък човек си отиде, а съдът пуска виновника, разлигавен и расополивен от адвоката му. Да *** по гробове им желая от сърце.

19

bylgarin

преди 12 години

Kolko sa byrzi BSP-parite s totalnoto si otrichane! Hora pone smekchete tona! Licite si otdalech, che wi plashtat za tezi pisanki i weroqtno dobre, za da bylwate takawa omraza i sreshtu dostojni hora! Prosto se sramuwam za WAS. che wi ima.

18

Анонимен

преди 12 години

Правото и справедливостта са стока, която в България се купува! Имаш ли пари ще можеш да убиваш хора и пак да си навън, нямаш ли кинти за 2 кокошки ще лежиш 5 години ефективно, задето не си умрял от глад, нищо, че държавата ще даде за тия5 години 100 пъти повече пари да те храни. Съдиите са най- долната и корумпирана ***, последният бастиьон на БКП и Гоце Триперо.

17

Поредната Калинка

преди 12 години

Маргарита Попова. Поредната Калинка на пожарникаря!

16

Анонимен

преди 12 години

Абе докога БГ ще бълва адвокатчета на килограм?! Куцо, кьораво и сакато учи право, а накрая правосъдиоето се превръща в съдене на правия.....

15

Анонимен

преди 12 години

da ne sa bili lubovnici s Cvetelin Kanchev....

14

Ямболия

преди 12 години

Съдия, прокурор....на карттника да ги видиш- да ги опердашиш. Корумпирани ***, *** майката на България, убиха надеждата на хората, че у нас могат да получат възмездие и справедливост! Всички съдии- да мият и метат улиците и да чистят ***, само така ще се оправим! И съдии от Европа!

13

koko

преди 12 години

Да бе, и аз за пръв път чувам, че в БГ имало право. Правистите е май по-добре да участват в управлението като докажат, че могат да се справят първо с правото.