61

абълка

преди 12 години

Събрали се собствениците на нахапаната ябълка за да се изфукат с телефоните си ,но уви ....Оказало се ,че всички били с ЕДНАКВИ телефони .... :)

60

.

преди 12 години

Защо винаги трябва да се нападате - разни хора, разни идеали. Така е казал един широко неизвестен човек. За киндъл мога да кажа, че е много полезно устройство, а на един от потребители по-долу мога да отговоря, че и аз имам т.нар 5-инчов телефон и на него изненадващо чета книги.

59

Анонимен

преди 12 години

Какво е казал Стив Джобс, на борда на директорите? - iQuit!!!

58

Анонимен

преди 12 години

Очакванията са, че новото АйЛайно ще има премиера в средата на октомври.

57

Анонимен

преди 12 години

Има 20% ***, които ще купуват винаги продуктите на ябълките, даже *** да са. Нещо като БСП/ДПС и слепия му електорат.

56

хохохох

преди 12 години

Ами и ти никога не можеш да останеш сам със себе си май?!Пак не си разбрал, не искаме да виждаме прехвалените Айфони! :)Едно не мога да отрека на Епъл, с препълването на медиите с новини, новиники, новиники, клюки и глупости ежедневно, поне успяват да промият мозъците на по-слабите и податливи на манипулации мозъчета и да им втълпят, че светът запова и свършва с Епъл. П.П. Как можеш да наричаш Епъл производител, след като почти нищо не си произваждат сами?

55

Анонимен

преди 12 години

Епъл - царете на мръсната конкуренция!

54

Ihate

преди 12 години

Все пак това е днес.бг и никак не ми правят впечатление коментарите на повечето тук...

53

хахха

преди 12 години

Ахахаха тука са се събрали само някакви *** от които повечето нито са виждали и няма и да видят iPhone ама плюят от скука и завист :D. Защо никой не плюе по HTC или Samsung или Dell(каквито и телефони там да имат, както и да е)...? Кой ли въобще обръща внимание на лагавия Андроид...Apple на практика натрива постоянно носа на другите производители...поне за сега ;)

52

Анонимен

преди 12 години

Аз па имам стар измьчен комп на вьглища и пак ми вьрши работа....

51

Анонимен

преди 12 години

HTC Sensation е с толкова бъгове, че наистина отвява конкуренцията. По бъгав телфон хътъцъ не са правили от времето на полариса.....

50

до fori

преди 12 години

много просто, роднините на АА трябва да съдят Епъл :D

49

fori

преди 12 години

тия от епъл,как така не са се сетили да съдят и Айзък Азимов за книгата му- I Robot

48

до 51

преди 12 години

ако кафеникаво-кафявото устройство не чете читанка, не го признавам ! :D

47

Анонимен

преди 12 години

47, електронни книги се продават на български доста отдавна. МТЕЛ си имат малка електронна библиотека и от там съм си купил доста неща.

46

@Владд

преди 12 години

:D

45

Анонимен

преди 12 години

HTC Sensation отвява конкуренцията за момента. Силно се съмнявам IPhone 5 да му се опре, така както IPhone 4 не успя да се опре на HTC Desire. С две думи Apple има още какво да научи спрямо тайванците, които освен по-добър телефон, до извадиха и много по-бързо.

44

до 44

преди 12 години

аз пък предпочитам да видя някоя мацка в интелигентно облекло разтворила хартиена книга пред някой с киндъл и ризата му отвънка, първата може да не е в час с технологиите, но поне като чете наистина чете, на къвто и да е език. като сте такива гъзари купувайте си хартиени книги на английски и немски от амазон, ама тогава може да ви се смеят в транспорта, че четете една страница по 5 часа

43

Владд

преди 12 години

тази сутрин ставам - навън е iCloudy, хапвам мюсли от iPot-a и излизам до пазара за малко Apples. аха i-да-Pad-на от бързане да хвана тролея да не си iOS-тана на спирката после 2 часа. Спокойно е днес, има много MacAir в тролея. Явно са се iTune-вали до зори и спят. Баба трябва да е станала, чакай да и iЗвънна на домашния. Може и тя да иска Apple-ки. Няма да дупча билет, имам още лизинг на iPhone-a. И съм на е*аси тарифата. Дано Баба оцени тази моя жертва!

42

lovely

преди 12 години

Колко от защитниците на аднроид-а са пробвали iOS?Повечето май плюят щото от от телефон с vga камера са минали на андроид....