37

DO CECO HITRECO

преди 12 години

POREDNATA 6UMNA AKCIQ NA CECKO HITRECA-KRADECA PROPADNA, PAK NE SI E NAU4IL UROKA, 4E ZA DA PRAVI6 ZRELI6YNI AKCII TRQBVA DA IMA6 SOLIDNI DOKAZATELSTVA. I ZA POREDEN PUT MVR MISLI, 4E GI AMA, DA, AM, NE, NQMA GI. SMEHOTVORNO STANA, 20 VUORUJEMI DO ZUBI MUJE TRU6KAT NA ZEMQTA NQKAKAUV OT 50 KILA, SLAB I NEMO6TEN, GLEDAT STRA6NO I NAKRAQ EDNO GOLQMA NI6TO. NEKA SE ZAPITAME, KOLKO STRUVA NA NARODA TAZI AKCIQ, PARITE ZA PODSLU6VANE I SLEDENE NA "BANDITITE"? I PAK SUDA E VINOVEN, NAKI DRUGARU CECO?

36

борко

преди 12 години

коментирайте ето това ЗАМ МИНИСТЪР КАТО МУТРА ПРЕБИВА ШОФЬОР НА ПЪТЯ, ПРЕСЛЕДВА ГО И БЯГА ОТ ПОЛИЦИЯТА! Зам-министърът на земеделието Георги Костов и шофьорът му сътворяват истински екшън край Стара Загора, демонстрирайки арогантност и самонадеяност като истински мутри. Сечат пътя на автомобил, настигат го, пребиват шофьора, след което го преследват. През това време дежурният от Второ полицейско в Стара Загора направлява по телефона жертвата как да вкара преследвачите си в града. Черният джип обаче, въпреки че се отзовава пред полицията, успява да избяга. Цветанов мълчи и не се е явил по bTV да обяви операция министър бие наред, а случаят тъне в пълно мълчание. Четете в Разследване

35

До 35

преди 12 години

Изглежда никога не си водил дело в български съд. Преди 2 месеца съдийката Мария Петрова от СГС постанови решение, в полза на престъпник, като се позова на несъществуващо доказателство. Този факт ме навежда на мисълта, че има български съдии, на които нито закона, нито доказателствата им пречат да постановяват решения, за които са им платили.

34

Анонимен

преди 12 години

Прочетохте ли, че адвокат на рекетьорите е Илиян Василев? По добро доказателства за това, че тези са богати престъпници няма. Илиян Василев не защитава бедни и невинни!!

33

Анонимен

преди 12 години

Лоша атестация за МВР! Искам данните на всички извършили ареста като пример за некадърност и злоупотреба с власт!

32

Анонимен

преди 12 години

Хайде гербери! рефрена за съда! Бързо! От две години разбрах, че няма интелигентна институция в БГ, освен МВР:))

31

до Аксиома

преди 12 години

Защо?! В ГДБОП и Прокуратурата също ли са червени другари, че да са невъзможни доказателствата?!

30

Аксиома

преди 12 години

Не може да има доказателства срещу съдружника на червения другар Добрев!

29

Чета

преди 12 години

Горко на рекетираните! С куки ще приключат ВОДЕВИЛА!

28

Аркан

преди 12 години

Не познавам тези двамата и не искам да ги оневинява, в никакъв случай, но по - важното е, че почваме да приемаме за нормално някой да бъде задържан без доказателства, дори почваме да призоваваме да бъде осъден без доказателства. Няма да се оправи нищо в тази държава, докато не осъзнаем, че трябва да ценим и уважаваме свободата на всеки. Докато не разберем, че репресията е последна мерка, а не основна и че привикването към репресията, възпитава един народ от насилници. Другото е мантри, които ...

27

Аркан

преди 12 години

Да попитам, само - тогава защо ги арестуваха?!

26

до 26

преди 12 години

Знаеш ли, има една приказка "*** народ - слаба държава".... За теб е това - ти си част от "простия народ"...Човека се е научил да чете, прочел е нещо и го споделя... Ти какво сподели? Нищо. Цитирай за Айсберга, ако можеш... Но не можеш...На такива като теб им казват "пръдльовци".

25

Анонимен

преди 12 години

Така е, защото ни управляват хора, които са получили дипломите си за Висше обраъование след изпълнение на упражнението "Челна стойка"

24

до Атанас 7

преди 12 години

Докато всеки ден комунисти, турци и *** дружно стрижат народа, все още има такива, на които те Евреите са им виновни... Лудница.7, Евреите не са ти виновни, че си неудачник и те мързи да мислиш, и сигурно мама и тати ти плащат интернета... (М/у другото, напоследък се доказва, че Айсберг и той е бил евреин и е потопил няколко кораба, като част от световната еврейско-масонско-комунистическо-илюминатска финансова конспирация с главна цел да ти спрат тока и мастиката.)

23

Кой е съдията от СГС

преди 12 години

Как така съдии от СГС ще се съгласят рекетьори да стигнат до съд?! Та нали те са им ударните отряди при разрешаване на някой недай си боже сериозен граждански спор! Съдията не разрешава досъдебното п-во да прерасне в съдебен процес, а благодарните рекетьори винаги ще намерят повод да му се отблагодарят. Затова в РБ съдия не трябва да се меси в досъдебното п-во: прокурорите решават дали то да се предаде на съда или да се спре, а съдията трябва да бъде водеща фигура в съда. Името на съдията, моля?

22

Анонимен

преди 12 години

"По време на една от бизнес срещите на двамата необяснимо са присъствали служители на ГДБОП, каза в съдебната зала адвокат Илиян Василев. "Няма как тези "служители" да са имали финансов интерес....НЕ,НЕеееееее,не,неЕбах ти държавата.милиционерите станаха бизнесмиени.Но така е.пожарникар+учител по физическо=Бг днес

21

Кметът на с.Шума

преди 12 години

Какви доказателства, какви пет лева, сакат тия судии, бе! У наше село - Шума Годечко, таквия работи доказателства-моказателства не употребляваме.

20

Анонимен

преди 12 години

Преди известно време бях на дело срещу написан акт. Бях свидетел по съставянето на акта.Колкото и смешно да звучи, видно от документи имаше нарушение, но голям цирк направиха виновните и съдът им махна "огромните" глоби от по 500 лв.След няма и месец видях същите лица в чисто нов джип, и се сетих как реваха, че нямали пари и как СЪДИЯТА ИМ ПОВЯРВА.Та, какво значи доказателства - на хартия се виждаха официални документи и изпуснати срокове. СЪД ли?

19

Jigolo

преди 12 години

Ужас !! Това съдиите ,Прокурорчетата адвокатчетата под ножа !! Едни ги фаштат други ги пускат ...

18

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

4estniq bg. sad