127

Анонимен

преди 12 години

evalla na Turcite

126

Анонимен

преди 12 години

Радарът в Турция върши огромна работа на българската армия. Нима един радар на съюзна държава, който вижда на 3000км, не е полезен?

125

Анонимен

преди 12 години

Ама неможе всички държави да разполагат такива системи, а в Бг да кажат "НЕ", тогава напускате клуба на богатите и толкова безтуй с нас без нас все едно за НАТО.Аман от фурнаджийски лопати

124

Анонимен

преди 12 години

Войната се избягва най-сигурно със силна отбрана. Не е ли така? ПРО е отбранителна система.

123

Су-35

преди 12 години

Вместо да се радва като дете, бих казал в неравностойно положение попаднало в сладкарница, на турския радар, да направи нещо за българската армия.

122

Су-35

преди 12 години

Подкрепата за една такава система ни превръща във вражеска държава на Сирия и Иран, от какъв зор? Защо да си цапаме ръцете с кръв? Аню го зная той е страхливец, винаги е бил и ще си остане такъв, знаеше, че е и некадърен офицер и избиваше комплекси, сега продължава в същия дух.

121

су-35

преди 12 години

Гогато говориш за война, трябва да мислиш как би следвало да се избегне. Трябва да си информиран и да отчиташ всички рискове, а не като нашите тъповати политици. САЩ са си опекли нещата, те са далеч, но ние какво общо имаме с конфликт в Иран или Сирия?

120

су-35 до 127

преди 12 години

Много си военнолюбив на думи, но си адски стралих. Говориш ми цяла вечер за войни и оръжие, но ако нещо се завърти около България ще полудееш от страх, такива като теб съм ги виждал.

119

Анонимен

преди 12 години

Добре, така да е, но какво общо има това с ПРО и защитата от Иран? Някак си звучи като заплашване, все едно ми размахваш пистолет под носа с тия капкани и булави. Каква е връзката?

118

су-35

преди 12 години

Точно с водоизместване 50 000 тона могат американците само да сънуват. Могат да сънуват и за мобилните ракетни системи Топол М, могат да сънуват и за неоткриваемостта на Булава, която в момента измества Синева, а за Капкан и ракети с Космическо базиране не могат дори вече и да сънуват. Проблемът с Булава, че могат да я регистрират едва когато се взриви над ракетните им шахти, точност на попадението 20 метра макс. отклонение.

117

Анонимен

преди 12 години

Иран е основната страна, която подхранва терористите в Ирак и Афганистан. Освен това е и държавата, която подкрепя Сирия. А Сирия е проводник на руската политика в Близкия Изток. А на руснаците мястото не е в Близкия Изток и Средиземно море. там могат да идват на туризъм, а не с оръжие. Нещата са навързани.

116

Анонимен

преди 12 години

Не мисля, че човек, който бърка ракета с бойна глава е голям специалист по темата. Просто някой му е напълнил главата с московска пропаганда. Разбира се САЩ имат подобни подводници вече повече от 15 години.

115

bg

преди 12 години

PRO-to 4e ni pazi ot Severna Korea,Osama Bin Laden svali kulite-bliznaci,i 6 miliona evrei zaginaha ot tehnite brat4edi-nacistite.

114

bg

преди 12 години

Koi ot dvamata igrae po-dobre evreiskite hora?

113

тцттц

преди 12 години

Приятел щом го казвам,значи е така! Няма да пиша глупости и дами се смеят хората,каквото ти всъщност правиш.Най-малко е че може да си извадиш инфо от нета,вместо да пишеш простотии.

112

Боби

преди 12 години

Някой има ли проблеми с Иран? Иран да е направил нещо на България? Защо тези тъпоумници зорлем ни създават врагове, *** сатанистите мръсни. На мен Иран нищо не ми е направил и не желая страната ми да е солидарна с някакъв си ПРО който е срещу нея.

111

Боби

преди 12 години

Аз нямам проблеми с Иран, България няма проблеми с Иран, не искам страната ми да е част от мръсните игрички на Националната Американска Терористична Организация /НАТО/

110

су-35

преди 12 години

Бойните глави са толкова.

109

су-35

преди 12 години

Имам чувството, че ме управляват инфантилни недоразвити *** същества. Когато големите се бутат ние трябва да си траем, защото малките обикновено горят. Има една българска поговорка"Ако бе мирно седяло не бе чудо видяло"

108

Анонимен

преди 12 години

Не е хубаво, не е, прав си. Войната е лошо нещо, но не е зле да си имаш едно ПРО за всеки случай, нали така. А... приятелю с 200та ядрени ракети в подводница... не мислиш ли, че си в грешка от около 1000%?