43

12 12 2012

преди 12 години

2012 олигархията в България е в паника - Русиа прати морски десант във Варна и разполага 200 000 души армия и 1000 танкове на границата с Румъния !Боко Тиквата преизбран и Гоце се опитват да избягат с частните си вертолети но са засечени и свалени - Дамбовци Диневи и други морски олигарси се качват на личните си яхти но торпирани от подводнициМагистратите най-после виждат какво значи правосъдиеБемката Яне е набързо изселен в Израел

42

mfö

преди 12 години

dano da ima polza i za bg, ne bg da pomaga a drugi darjavi da se vazpolzvat ot petrola kakto v irak i afganistan...

41

adnan

преди 12 години

Samo ne i da obuchavat policai , nai veche katacii :)..

40

avadon

преди 12 години

KAKVA SHEPA PSIHOPATI EBAVAT MAIKATA NA SVETA

39

Анинимен

преди 12 години

Влязох да прочета малко новини и като ви видях простотиите не издържах. Уникално прости момчета се подвизавате във форумното пространство. Като се замисля може би това е добре, иначе ще се разхождате навън.

38

Нов световен ред

преди 12 години

Тези Български магистрати ще им дойде акъла че няма ненаказано престъпление против изтрадалия народ на България когато Руся докара украински фронт и танкове на границата с Румъня -историята се повтори след като Европа се разедини всеки за себе си поради финансови причини -всичко тръгна от Гърция- само че този път не им се чака бавното събиране на капитал от техните хора просто ще изметат нечистата олигархия

37

Анонимен

преди 12 години

До 48. Абе многоумник. Като искаш да им защитаваш петрола, земята и благата защо пращаш други на гурбет? Тръгвай, кой те е спрял. И като другите са драскачи и седят и тракат по клавиатурата ти къде си в момента?

36

Анонимен

преди 12 години

Алооо, всезнаещите. Ми идете и вие на гурбет бе, какво ревете. Ама не ви стиска нали, най-лесно е да седиш и тракаш по клавиатурата. Вие ли ще оправите света? Силните винаги ще бият слабите, ще им вземат петрола, земята, благата .... душата ще им вземат, ако искат. Защото са силни! А вие сте некадърни платени драскачи, злобни и бездарни същества. ***!

35

Анонимен

преди 12 години

Отново ще сме на всяка манджа мерудия!Писна ми!А на нас кой ще помогне?

34

добрич

преди 12 години

Ако продължавате да ми се карате,ще ви обадя на Бойко.

33

Анонимен

преди 12 години

До Добрич. В резултат на великата мисия в Ирак загинаха 100 000 иракчани, повечето мирни граждани.

32

4-ти километър

преди 12 години

Добрич, абе вашата мисия за какво беше?!? Там някъде в началото не се ли говореше, че трябва да се "намери" оръжие за масово унищожаване? Като не го намериха, вие какъв го търсихте там? Не съм чул някой българин да е "спечелил" от тази ВЕЛИКА МИСИЯ!

31

до Добрич

преди 12 години

Ей,*** толбухински,твойте съграждани бяха едни гурбетчии и печелбари.Никой не ги е пращал насила никъде.Отвори ли гъзовете за пари и отишли у Ирак.Техен проблем.Сами са си затрили живота за жълти стинки.Пари се губят и печелят,но живота и любовта на близките е уникално и неповторимо нещо.И не ми се прави на голям родолюбец и шовинист,щото всъщност си си един папур гладен и не ставаш за нищо.Такива като тебе с лопата да ги ринеш.

30

Анонимен

преди 12 години

До 40. Вземи се гръмни. Отишли са в Ирак да окупират и убиват. Наемници, отишли за пари. В това няма нищо геройско и нищо достойно. В цяла Западна Европа се говореше за войната срещу Ирак и окупацията на Ирак. Само в България се пишеше за някакви героични мисии.

29

4-ти километър

преди 12 години

Браво! Значи Либия няма да прокопса! Да се готви за потоп, щом ще и помагаме!

28

добрич

преди 12 години

Ти участва ли в Ирак ? Ходи ли да се биеш ??? Какво значи нашите ?Значи изпращат 100-200 смели човека на опасна мисия а ти очакваш да спечелиш нещо от цялата работа така ли ?Защото мои съграждани умряха там , и не бяха там с цел ти да спечелиш нещо от това...***!

27

смех

преди 12 години

Тя България на себе си не може помогна,тръгна ли сме лобийците да оправяме.Оня гауфон от Банкя пак ни е излагал пред света.Ужас!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Аз си мисля, че либийците нямат добре организирана здравно-осигурителна система и вероятно се нуждаят от експертна помощ. Може би е добре да се изпрати Ана-Мария Борисова. След като реши проблемите в българското здравеопазване, ще свърши чудесна работа и в Либия.

25

Анонимен

преди 12 години

Бойко да им прати Дянков да им "оправи" икономиката след войната! :)

24

Анонимен

преди 12 години

Франция е сключила споразумение с бунтовниците срещу подкрепата, която им предоставя да получи 35 % от либийския суров петрол. А нашите както обикновено ще участват безвъзмездно както стана и в Ирак. Когато някоя западна държава прави нещо е съвсем наясно каква финансова изгода ще има след това, а нас от много години насам ни управляват ***.