236

!

преди 13 години

Тука сте се събрали само от огладнялата червена пасмина! Не ви ли е скучно? На изборите пак ще останете неприятно изненадани каква огромна част ще гласува за ГЕРБ. Е, за вас ще остане утешението, че само вие сте умните в тази държава! То на тъпака не можеш да му обясниш колко е ***!

235

Анонимен

преди 13 години

Що бе гербери нещастни не се скрийте, че на изборите да видим кой , кой е?Гладният убеждавате , че не е гладен, болния, че не е болен, бедния, че не е беден.

234

Анонимен

преди 13 години

България е с най-висок дял на успешните опити за самоубийство в Европа, като броят на опитите - най-често сред младите хора, нараства. Това обяви д-р Михаил Околийски, ръководител на направление "Психично здраве" към Националния център по опазване на общественото здраве /НЦООЗ/.Всеки ден едно българско дете прави опит за самоубийство, като най-малкото от тях е било на 8 години, заяви Околийски, цитиран от БТА.

233

Анонимен

преди 13 години

Мизерия, сводници-изнудвачи, мечти, които нямат връзка с реалността - такова е ежедневието на повечето български *** в Германия. Но колкото и мизерно да е това съществуване, то е по-добро от живота им в България.Дойчи Веле

232

Анонимен

преди 13 години

оставка

231

Maraba

преди 13 години

Защо критикувате ГЕРБ?Хабите си думите-просто те не разбират за какво идва реч.Все едно да обясняваш принципа на атоманото деление на папуас.

230

До 241

преди 13 години

Станишев не уплътняваше работното си време с футбол, тенис и разходка из страната с ножичка.Той работеше и PR акциите не го влечеха.Смяташе ,у че хората ще го оценяват по резултатите от работата му, но се оказва, че народът е гладен за представления.Е, Бойко им ги осигурява. Открива обекти, финансирани от правителството на Станишев, изхарчи половината от 8.2 млрд.лв заработени от правителството на Станишев, харчи 1.5 млрд.лв. от здравните ни осигуровки, задуши икономиката, безработицата расте

229

Симо

преди 13 години

Много наглост, голяма дебелащина.ГЕРБ наричат хаоса в здравеопазването реформи.Не осигуряват финансово профилактичните програми, стесниха пакета профилактика, заплащан от НЗОК лекарите, които останаха да работят в провинцията се броят на пръсти.Хората са бедни и не могат да си позволят здравословна храна , фитнес, за каква превенция говори Велчев.И все отлагат добрите резултати в икономиката за след 2013г.Явно и те вече са наясно, че нищо няма да свършат за мандата си .

228

leonsio

преди 13 години

То и асмата се реже, ама да знаеш къде. Ако е където и да е става красива гледка, ама като дойде гроздобера- йок!

227

Действителността!

преди 13 години

Този месец вече съм във финансово състояние както през януари-февруари 1997 г.Тенденцията е ... още по надолу!И ме питате дали ще гласувам за ГЕРБ?А някои дори ме агитират да гласувам за ГЕРБ!Всъщност, едва ли има някакво значение! Избори няма да има, поне няма да са истински! Ще намерят начин, как да го направят!Ясно е, че ни чака диктатура! След като чух химна на ГЕРБ, разбрах че трябва да изчезвам от държавата, докато все още е разрешено свободното пътуване в чужбина!

226

Анонимен

преди 13 години

Къде отиват парите от акцизите на горивата и цигарите, застраховки, пътни такси, данъци - това са милиарди левове ! Не искам с тях да се слага евтин асфалт, който догодина ще е за ремонт. Хората не живеят по магистралите а в малки и големи градове и села, не само в София. Дайте парите на малкия и средния бизнес, за да се осигурят работни места и тогава ще спрем да напъваме към София и ще имаме пари да пътуваме по магистралите - толкова е просто, крадливи *** !

225

анонимен

преди 13 години

писна ни от герб.с мотото грабим не се издържат.не гласувайте за тях моля ви само така можем да им покажем че не ги искаме.

224

Jphn Mc Dik

преди 13 години

Другари, ГЕРБ активно и безспир работи за нашето добруване и благоденствие. В нас не трябва да има и най-малко съмнение в мъдростта на Партията и лично на Премиера - Бойко Борисов. Очевидни са успехите и преодоляването на лошото наследство от предишните правителства върви с пълна пара. Ние трябва да преодолеем забавянето в развитието и да настигнем Европа. За ДВЕ години под ръководството на ГЕРБ ще постигнем това, което други са постигнали за 20 години,А следващият мандат - ЩЕ ГИ ИЗПРЕВАРИМ !!!

223

Митко

преди 13 години

За смях сме в цяла европа, Гърците с право ни се подиграват. 200 евро заплати и 100 евро пенсии. Иначе магистрали сторим, народа асфалт ще яде. После щелид а дойдат резултатите от инфраструктурата. на 3 години касови апарати по 400 лева сменяме, регистарицонни номера, лични документи. Това е жив Държавен рекет към изгладнелия народ. Но народа си заслужава участта

222

Кайзер Созе

преди 13 години

Активиста на *** за Експресно Разграбване на България /ГЕРБ/ Крадемир Велчев съвсем правилно е отбелязал:"Асфалтът не се яде, но може да нахрани много хора"и още как ги храни! Обилно! Това обяснава защо ГЕРБ-авите магистрали са с рекордна в Европа цена/км. Азбучна истина е, че най-лесно се краде от инфрастуктурни проекти - "наши" фирми ги изпълняват, а контролните органи пак "наши", ура!Той Бойко изгони митничарите посред нощ от фабриката на М. Бирата, че някой ще седне да смята асфалт

221

ан

преди 13 години

ДРУГАРИТЕ МУТРО -КОМУНИСТИ АКО ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ОТ МУТРЕСТАНИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ЛЕНТИЧКИТЕ. ТОЧНО ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТОВА ПРОСТО ПЛЕМЕ. ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ ЗА ТОВА КАКЪВ ПРЕМИЕР СИ ИЗБРАХТЕ. НО КАКВОТО ПЛЕМЕТО ТАКЪВ И ПРЕМИЕРА. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ.КАЧВАЙТЕ НА ВЛАСТ МУТРО-КОМУНИСТИ И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО СКОТОВЕ. ВЪВ ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПО 2000 ЕВРА. ПЕНСЙИТЕ ПО 700 ЕВРА. А ВЪВ ПРОЦЪФТЯВАЩА МУТРЕСТАНИЯ. ЗАПЛАТИ 200 ЕВРА И 100 ЕВРА ПЕНСЙИ.

220

към245

преди 13 години

Няма повече отпаднали и изхвърлени оттук и оттам по некадърност ,за да гласуваме за тях.Ще се наложи да преразглеждаме старите.Като в старата притча за припиканите круши.

219

Анонимен

преди 13 години

Кога ли Бочко ще си резне маркуча?А може би вече го е сторил за генералските пагони от Доган?

218

към 243

преди 13 години

Както винаги

217

към 240

преди 13 години

Кой по-точно?