10

МУСТАФА

преди 12 години

Между другото, Карадайъ е неграмотен. От някакво село в Ардино е и някога бил знаел да чете и пише, ама забравил. Ерхан Чаушев е с две висши образования едното педагогика, някаква, другото - право. Работил е за Химко гр. Враца, послушни са и двамата.

9

laura

преди 12 години

Сегашната сделка за Булгартабак е по-успешна от онази, която готвеше предишното правителство. Приходът от нея ще бъде в голяма позла за България, защото ще даде серизоен стимул за бюджета. Така ще се изгради база на която да се обмислят варианти за увеличение на пенсиите и минималната работна заплата. Протестиращите само си губят времето. Нищо няма да псотигнат. и по-добре.

8

МУСТАФА

преди 12 години

Че тя сделката е вече факт. С нея и хората от Родопите чиито основен поминак е тютюнопроизводството вече са собственост на Доган. Без да се правя на пророк, наблюдавайте избягване на следприватизационните ангажименти на купувача в стил "Алтън мая" гр. Русе. Слепотата на органите, които следва да проверяват изпълнението им е гарантирана от Карадайъ - член на надзорния съвет на АП и ЦИК, Ерхан Чаушев и др.

7

заучено положение

преди 12 години

do 12 chasa nqma da ima nikoi. davat go mnogo toplo :) pyk kakto kaza nomer 5 povecheto ne znaqt zashto sa tam

6

аз

преди 12 години

Няма истински синдикати в България и никога не е имало за съжаление на всички работещи в страната! Останалото е хранилка на наш гръб, приказки от 1001 нощ, изобщо пълна порнография......

5

Анонимен

преди 12 години

Някой знае ли какви са исканията на "протестиращите"? Сигурен съм че над 90% от "протестиращите" изобщо не знаят защо протестират.

4

NIE OT BSP

преди 12 години

DRUGARI VECHE NARODA I NA SINDIKAT NE KALVE----I TUK SE OSRAHME

3

МИМИ

преди 12 години

КАКВИ СИНДИКАТИ КАКВИ 5 ЛЕВА -ТОВА Е ПОРНО ФИЛМ.

2

;)

преди 12 години

ТОВА НЕ СА КАКВИ ДА Е СИНДИКАЛИСТИ, А ТУРЦИ И КОМУНИСТИ!НЕ НЕ УСПЯХА ДА ВЗЕМАТ КОМИСИОННИТЕ ОТ ПРОДАЖБАТА И СЕГА ЗАВИЖДАТ!

1

аватар

преди 12 години

Синдикатите в Бърлгария са комунистически мошеници,промиващи мозаците на народа.Тези измеслени структури са *** работещи само и единствено за лични интереси,вижте само заплатите им,от каде са и кой им ги дава,а да не говорим за тяхната администрация в София !!!!!!!