186

До

преди 13 години

До 188 анонимен п...раст.Никакъв х.й не разбираш.С УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ИДВАКРАЯ НА БЪЛГАРИЯ.

185

Шопски

преди 13 години

Краят е печален.

184

Анонимен

преди 13 години

Само като спомена името на ЛайнЯне и засмърдява на *** край мен.

183

Анонимен

преди 13 години

като гледам рева на умряло на почитателите на БСП, РЗС и ДПС и едно разбирам - идват по-добри времена за България!

182

живковист до186

преди 13 години

Ходете за гъби. Вие гербаристите не търпите някой да разсъждава противно на вас.Язък , че гласувах за вас. Вие гербавите излязохте по зле от крадливата тройка. Каквото казва лудото Яне все има малко истина.На първо място неоспорим факт е ,че сте некадърници. И за едно сте прави, че ако не беше Станишката вие нямаше да сте на власт.

181

до 169

преди 13 години

до 169: Стоянчо, мамино ***, и за кого да гласуваме, бе идиотче такова. за БСП ли? за РЗС ли? за кой предлагаш? колко ти плащат да плещиш такива тъпотии тук или просто тази сутрин не си си взел хапченцата? а?

180

Анонимен

преди 13 години

Яне, Яне, да те е.. койт' та 'фане !!!

179

българин

преди 13 години

180, извинявай, ама Бенито Мусолини не е бил *** и без да *** е направил много нещо за италианската държава.А нашето банкянско ренде е селски тарикат, който вижда, че се харесва на много българи (у него виждат себе си и свои мечти). Това му дава кураж и възможност да "управлява". За него, да управлява значи да командва, а огромните далавери, от които с любовницата му прибират десетки и препират стотици милиони, той ги смята за естествена отплата за гениалността му и приноса му за България.

178

българин

преди 13 години

182, ама ти вярно си неграмотен като Сталин. Той бъркаше Гогол с Хегел, а ти дращиш "депОтат" (2 пъти, значи си *** и неук като кирка). Кой ти даде на тебе компютър? Той да ти бере гайлето, неграмотнико отворен.

177

СТАЛИН

преди 13 години

АБЕ ЯНЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЧЕСТНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДАДОХА ДЕПОТАТ ОТ /РЗС/ГЕОРГИ ....... С ФАЛШИВИ НОМЕРА НА/BMV/ ВН 370 РР/И СНИМАН ДЕПОТАТСКИЯТ МУ ПРОПУСК С ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

176

пич

преди 13 години

ТАКА СИ Е!!!!

175

Като две капки боза

преди 13 години

По арогатност, маниери и простащина Бабаита в Армани ми напомня на Б. Мусолини. Приликите не свършват до тука. Ето ви кратък цитат от Уикипедия Мусолини създава държава със силата на пропаганда и държавен терор. Използвайки своята харизматичност, абсолютния контрол върху медията и сплашването на политическите си противници, той разрушава съществуващото демократично държавно управление. Аналогията е плашеща.

174

ева

преди 13 години

Яне отдавна е за психиатрично заведение или поне така се представя.Колко ли трябва да му е платено за да си позволи сам да се излага.А се мисля, че сигурно не е толкова ***.Имах известно уважение към синята идея, но щом и те го прибраха при себе си, значи нищо не струват! А ГЕРБ е единственото правителство, което нещо прави. Трябва много силно да си стискаш клепачите та да не забележиш как се променя страната ни към по-добро.Става бавно и с грешки, истина е, но все пак има нещо на лице.Успех!

173

Атанас Буров

преди 13 години

В южните страни, където има много безделници и гладни, където всеки се смята за по-умен от другите, всеки иска да става депутат. И продава къща, жена, деца, залага всичко, печата афиши, свиква събрания, агитира и иска да влезе в парламента. Няма страна в света, където борбата за партии, за власт, за депутатство да е така болезнено остра, както в Гърция и в България. Това са двете страни на света, където пропорционално на населението се подават най-много кандидатури за депутати.Атанас Буров

172

Паисий

преди 13 години

О, неразумни юроде! Замисли се върху един *** факт - в "Централната избирателна комисия" са регистрирани 73 партии! В едно село с население от 1000 човека има 12 кандидата за кметския пост!

171

ХАХА

преди 13 години

Май всички във форума помните само 1-2 години назад. Не казвам, че Бойко и екипа му са професионалисти и най-добрите експерти, но назад в годините имаше невероятни попадения за министри, та тези са зле но в сравнение с предишни не са толкова зле...

170

"ГРАБИМ БЪЛГАРИ

преди 13 години

За всички герберски управленци,затова,че ограбват бедния ни народ,след,като гиизгоним от властта сме им приготвили нови раирани костямчета , ще им осигуримпрохлада в затвора на остров Белене,много труд и добро превъзпитание.

169

ДО ЦОНЬО

преди 13 години

ЦОНЬО ВСИЧКИ ТЕЗИ СА НАГЛИ МУТРИ БЕ ПРИЯТЕЛЮ.

168

ДО ЦОНЬО

преди 13 години

ЦОНЬО ВСИЧКИ ТЕЗИ СА НАГЛИ МУТРИ БЕ ПРИЯТЕЛЮ.

167

Цоньо

преди 13 години

Някой да помни да е имало по посредствени управленци от Бойко Борисов,ЦветанЦветанов,Цецка Цачева,слабата Искра Фидосова в българската история?