44

ИМАМЕ СИ...

преди 12 години

Имаме си достатъчно ***- не искаме и гърците тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 12 години

ми българи, като не сте доволни от бизнес условията в собствената ви страна и реагирате по подобен начин на тзи статия, бягайте да правите бизнес в Гърция... Сигурно ще ви е по-лесно.

42

ОТ 43 ДО " ВИВА

преди 12 години

Хайде " вива "- напиши превода, пък ако имаш и малко гръцка " мисъл ", разтълкувай го !

41

NOMEN ET OMEN !

преди 12 години

До " вива "- грък, това е NOMEN ET OMEN ! Преведи, моля те гръцки " мислительо " написаното от мен " неграмотния " българин на латински и ако успееш, в което много силно се съмнявам, ще разбереш какво представляваш ти и всички гърци .

40

Анонимен

преди 12 години

Българите трябва да разберат, че сегашното им положение е заради западняците.Те наложиха правилата на играта.Ханс, Джон и пр. ги устройва положението в България.Нас не ни устройва, но това не е техен проблем.Евтина работна ръка, високи цени - идеално за Била, Лидъл и пр. западни компании, които печелят пари в България.

39

Анонимен

преди 12 години

Е как така заплатите тука по-ниски, бе? Нали там нещата много зле, криза, отпускат им милиарди да се спасяват... Аз ли нещо съм ***, кво ли?...

38

вива

преди 12 години

Като чета неграмотните ви писания, просто нямам съмнение защо ви дават ниски заплати. Хем сте неграмотни, хем сте с ниски заплати - хем сте най-големите специалисти по всички въпроси и учите целия свят как се прави бизнес. Всяка жаба да си знае гьола! Вашата работа е да бачкате, не да мислите, щото и да искате не го можете това.

37

18- БЪРЗО, НЕ...

преди 12 години

18- петракис- бързо, не, светкавично в усмирителна риза !!!

36

до 34

преди 12 години

Прекрасен си!За сетен път се убеждавам,че зависта в БГ няма почивен ден :)Лека работа,на мен ми стига а днес

35

Анонимен

преди 12 години

Тая хубава наша страна се напълни с *** ,мамка им гръчка !

34

до 18

преди 12 години

аз съм българин от Шекер махала,Пловдив,къде да подам молба да стана грък? Или няма нужда,ние сме от една порода

33

До 31

преди 12 години

Ако имаше 3 *езика* и *више* , щеше да пишеш по англоговорящите сайтове и да си готин , а сега ходи да видиш Трите езика на трите крави че са гладни и виме не се пише више .Бъди продуктивен и нахрани животните , няма само да ти плащат Нета.

32

До 31

преди 12 години

***, научи се как се слагат препинателни знаци преди да пишеш на родния си език. Тиква!

31

ДО 18

преди 12 години

Кире , веднага ставам Грък , ако ми даваш 50% от вашите заплати , и 13 , 14 , 15 16 заплата , и за коледа да ми връщаш данъците.

30

до 26

преди 12 години

Мани го тоя!!!Говори като пиян с х*я сиРазвит IT сектоор....хахахаххаа смешникРазвит е в Швеция,Америка,Финландия...Тука са само кол центровете със смешните заплатки!Не искам да не върша нищо,но щом ми искат 3 езика,више и програми,не е нормално да зимам колкото шофер на Нестле!Не мислиш ли?Кол поинт е още по зле-600 лева искаха да ми дадат-казах им да сменят дилъра!

29

Смехурко

преди 12 години

България е данъчен рай и какво от това? Германия е данъчен ад, но там хората живеят сито, доволно и щастливо със заплати 10 пъти по- големи от българските.

28

Апис

преди 12 години

Ти какво искаш да правиш в HP да седиш цял ден и нищо да не вършиш, а да взима 3К евро ли? Ако искаш да правиш нищо си стой у вас ;-)ROFL

27

ДО 24

преди 12 години

За твоя информация - всички изброени IT фирми си закриха регионалните офиси в цяла Европа и направиха Един офис за Европа и се намира в София.Ако не ми вярваш попитай хора които са в този бизнес.

26

Анонимен

преди 12 години

Вашта мама византийска .....като плъховете сте, мама ви стара......

25

haha

преди 12 години

кое било развито в БГ - IT сектора ли? Call центровете и изнесените няколко звена за евтина програмистка ръка ли броиш за IT сектор?LOL