110

Анонимен

преди 12 години

Да национализират тогава хотелите и да направят и държавни пречиствателни станции както беше при Живков.

109

ХОРА

преди 12 години

ГЕРБ ЛОЗУНГ - за три години - три километра магистрали.Мафията бави , но хората не забравят.

108

Анонимен

преди 12 години

Никъде го няма това - с държавни пари наготово пречиствателни станции за мутрите собственици на хотели които не искат един лев да дадът за тези станции които ще обслужват техните хотели. Това само правителство зад което стоят мутро- олигарсите може да го направи!А народа е *** наистина ако позволи това да се случи!

107

ДО 111

преди 12 години

Саше , тия само цапат бе да бършат и не плащат нищо .

106

Анонимен

преди 12 години

Оставка на Плевнелиев!!!Как може да плаща милиарди за магистрала до курорта, а да се дърпа и да не прави и пречиствателна станция за един милион или по-малко?!

105

до 101 -Росен

преди 12 години

Това наистина е скандално - с пари от бюджета да правят пречиствателни станции на мутрите хотелиери! Дано да не го направят,но най-вероятно накрая ще им направят пречиств3ателни станции с държавни пари...

104

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев да си подаде оставката и да се маха като е некадърен и не може да направи една пречиствателна! Данните всяка година се променят и като иска данни, да си ги вземе от преброяването например. Просто Плевнелиев не е включен в далаверата със строежа на станциите, както е при магистралите, и затова се дърпа и си измисля оправдание, за да иска комисионна при станциите.

103

Иво

преди 12 години

Откъде накъде държавата ще им прави пречиствателни станции за милиони на тези частници- мутро-хотелиери които не искат и един лев да дадът за тях?

102

Анонимен

преди 12 години

Бе местните нямат избор и стоят в лай*ата, ама как може турист да иде, и пари да дава за га гази в гов*ата?????? Беги далече от таа смрад! Смърди или на канал, или на гнили водорасли, или на повръщано!

101

BG Army

преди 12 години

Всичко се обезопасява и се взривява, въвежда се закон за това. Армията ще го изпълнява...През годините Тути-Фрути, *** и Тем подобни Глупости ЛИЗ-БЛИЗ за Политиците. Ще, шават ама съобразно и в съотвествие, *** ТИ ДЪРЖАВАТА, ПРЕЗИДЕНТА, МИНИСТЕРСТВАТА И СИЧКИТЕ ОНГАЛИИИ, АКО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПОСТАВИ НА МЕСТАТА ИМ!?

100

udo

преди 12 години

лошо няма--кафяви видове плуват и чужденците гледат ама не усещат какво само като видят че българчетата бягат да излизат и те почват да се чудят тва слузесто кафяво дето обикаля с нещо бяло като хартия май не е риба :))хотелите и големите курорти са на политиците от ляво и от дясно ама все ***

99

brigante

преди 12 години

още дълго време ще си тънем в ла*на!

98

Анонимен

преди 12 години

Много правилно! Какво ми се правят на мишки всички.Значи когато им изнася закона и статуквото го спазват когато не много му здраве.Правилно, първо да си оправят бакиите които са при таях и тогава другото.Разбира се че искам да ни е чисто Черноморието,нали там си ходим на море ,а и туристи идват,хора пари от това изкарват,И ЗАТОВА ДА СИ КАЖАТ ТОЧНО КАКВОТО Е,ИНАЧЕ САМО ТЕ ГУБЯТ,ИЛИ ПОВЕЧЕТО.

97

Анонимен

преди 12 години

Абе Плевня, за чии Х хрантутим 60 хил. ченгета и още 100 хил. чиновници? Значи населението може да преброите, леглата по черноморието не можете.... Или май не искате! Защото нямате пари за националното съучастие и сега само си търсите поводи и причини да не давате пари, а истината е че изядохте всичко!

96

Росен

преди 12 години

Правителството на мутрите ще направи с държавни пари пречиствателни станции към хотелите на приятелчетата си олигарси.А матеряла ще ръкопляска и блее.*** народ.

95

ОТ Написалия 72

преди 12 години

Сигнализирах за неуместен коментар на няколко комплексирани хора .Недопустимо е да се пишат нападки който са за домашно ползване .Не може да се използва новина за да се пишат изречения на грамотни хора , с които всеки нормален човек би се изчервил.

94

Киро пора

преди 12 години

Етически -турчин от ***(ромски) произход !

93

Анонимен

преди 12 години

"кабинетът ще задейства предварителни проекти по места за поставяне на тръби за дълбоководно заустване"Което значи изхвърляне фекалиите не на плажа а в морето!С други думи - печи се на плажа, но не ходи в морето, за това ще се строят басейни а морето ще се наблюдава за утеха.Умни нали?Като на агнето майка му!

92

до 94

преди 12 години

Защо така с чадо,нали бяхте с Доган, Иордан Цонев,Христо Бисеров,все знайни и незнайни лапачи на прехода.Вие сте резнаци ,далеч от православието и свързани с екстремизма.ЦИРКАДЖИИ-КОМУНИСТИ.

91

МОРСКИ

преди 12 години

Представа си нямате колко голяма *** е созополският кмет!!!