39

Анонимен

преди 12 години

този на снимката никога не е държал автомат

38

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ако вие не дойдете при US демокрацията, US демокрацията ще дойде при вас ... с F-16, и бомби с обеднен уран.

37

Анонимен

преди 12 години

Баце , тоя въобще не стреля и няма намерение да стреля. Просто снимка. Тия стрелят само нощно време, през деня се крият от силите на кадафа.

36

Анонимен

преди 12 години

Оямата е мръсен черен бабуин! Значи Кадаифа да свали гащите, но в Сирия нема ги закачаме щото са другарчета. Мръсни американски двулични прасета!!!!

35

щирлиц

преди 12 години

Много от кадрите с "успехите"на бунтовниците ги снимали в Катар,сутринта го каза по радиото учен ,занимаващ се с арабския свят.Дали изобщо имат успехи бунтарите-главорези,или това е само поредният блъф на пропагандата от запад?Все пак натовци са смели-не смеят да слязат от самолетите си....

34

Анонимен

преди 12 години

Евала, че има още мислещи хора като Оризище. Диктатори...в някои държави като убиват хора с камъни защо не търчат да ги демократизират? Щото са верни кучета на САЩ. А Строс-Кан защо го скалъпиха така? Може би защото е разбрал, че златото във Форт Нокс го няма и е предложил долара да се замести от друга резервна валута? А защо Либия? Ами просто Кадафи е бил един от първите, които са се съгласили да подкрепят предложението на Кан и да не продават петрол-а в долари. Овцете да гледат ТВ...аха...

33

До 31

преди 12 години

Абсолютно сте прав.След падането на Кадафи ,най-вероятно,Либия ще се раздели на три територии и още много години ще се лее кръв между бившите съюзници.Либийците скоро ще разберат,че и най-добрата война е по-лоша и от най-лошия мир.Другото,което ще разберат,когато им отнемат огромните социални придобивки е,че трябва да бачкат за жълти стотинки.Нооо...пък ще са свободни...да папкат пясък.

32

Оризище до 16

преди 12 години

Колко си *** не е истина. Разбира се, че войните и в Ирак и сега в Либия се водят заради долара. Петрола е само мъгла за пред очите на овцете. На САЩ не им дреме за петрола, докато могат да си печатат долари и да си го купуват, ако ще и 100000 $ за барел да е. Но виж, ако търговията премине в Евро, тогава САЩ престават да съществуват в този си вид. И защо би обменил евро в $, ако можеш да си купиш каквото ти трябва в евро от ЕУ примерно, който е много по-голям производител на стоки от САЩ.

31

Анонимен

преди 12 години

Весела война водена от весели(слабограмотни тъмнокожи хора) под аранжировката на еврейски диригенти. След победата ще настъпи голям сеир, а ние българите си падаме по тези неща.

30

Анонимен

преди 12 години

Ако тая *** натисне спусъка,всички гилзи ще се залепят на ръката му.

29

Анонимен

преди 12 години

До 26Подводниците не си предвидил в сънищата си...

28

Бъдещето

преди 12 години

Масирано ПРО в Европа,Аляска,САЩ,Тихия океан,Северния полюс+ договорите Старт 2 и 3 (по тези договори руският ядрен арсенал ще наброява не повече от 900 ЯБГ) ще сведат до минимум възможноста за ответен руски удар или поне този ответен удар ще е с приемливо малки поражения за САЩ и Европа! Това е целта на САЩ и в кремъл осъзнават всичко и затова *** на умряло като чуят за ПРО!Радарът в Европа е от голяма необходимост и ще затвори обрача около русия.

27

China

преди 12 години

2020g The End Russia

26

NATO do 27

преди 12 години

ПРО е предвидено да унищожи руските ракети в етапа на тяхното изтрелване.В този първи етап ракетата(каквато и да е тя)не може да маневрира,бойната глава не се е отделила от ракетата носител и не се е разпаднала на няколко бойни блока.В този първи етап от полета ВСЯКА руска ракета е унищужима!Радарът в Европа е изключително мощен и засича изтрелване на ракети чак зад Урал!САЩ имат такива радари още в Аляска,Алеутските о-ви,Северния полюс,плаващи радари в Тихия океан.Покриват(осветяват) цяла русия

25

Bossmaster

преди 12 години

русия възнамерява да превъоражи армията си с нов автомат....АК-то отдавна си е изпяло песента. М 16 може да е с по-малка огнева мощ но е много по-точен от АК...То май на руснаците само това им остана като предимство във въоражаването!

24

9К79 Точка-у

преди 12 години

19-ти, добре ли си бе човек или си *** 17 годишен, виждал оръжие само по филмите а може би си член на МЗП-то на Костов и са ти промили мозъка!!?? Дори американците признават АК за най-доброто автоматично оръжие в света произведено в над 100млн. бройки, за сравнение тяхното пушкало М-16 са прозведени около 7млн. броя Чул ли си за критериите по които се оценява дадено пушкало, едно от тях е надежност и тук АК-то няма конкуренция не случайно америк. си хвърляха пушките във Виетнам и вземаха АК

23

Скъд до 17

преди 12 години

Ало господин тактическа ракета SS 21 Scarab. НАТО потчти в състояние(не на 100%) да елиминира руските балистични ракети Топол, РС 24 ти за унищожаването на някакъв си Скъд от 1968г се чудиш и подлагаш на съмнение!

22

баа Пена

преди 12 години

Най-смешен е "специалиста"проф. "Чуков,"арабист или алаарабист.Той вече прогледна в бъдещето на региона и видя....на майка си оная работа!

21

Анонимен

преди 12 години

Ами ако е така, значи сам си го е търсел. Не му е мястото да се бута толкова високо в международната политика някакъв арабел.

20

до 16

преди 12 години

Не е точно така. Саддам не само обяви промяна в разплащането за петрола, но и призова всички арабски страни да го направят. Разбираш ли какво значи това - трилиони застояли долари. Не трябва да си икономист за да ти е ясно, че това ще доведе до срив на американските финанси. Точно С. Хюсеин не беше човек, който желае доброта на Америка.