76

666

преди 12 години

Наште комунисти газ пикаят че ще им утепат Кадафито!Как може-един от големите борци против капитализма,империализма и фашизма да бъде наврян на кучето у дупето!Па и СССР и Китай май нищо не направиха за другаря!Живи да ги оплачеш наште другари!То по света не останаха комунисти-сал един Кастро и един Чавес!

75

Анонимен

преди 12 години

Е как къде, отишъл е на "гости" при някой приятел диктатор, да се скрие от народната "любов", а наш Бойко да не се изказва много по темата, че на есен и той ще трябва да се покрива.

74

do 76

преди 12 години

te i v Iraq 6tqha da sa tam dokato hvanat saddam...i kato go hvanaha zabraviha da si trugnat....

73

до 70

преди 12 години

Браво световен икономист и геополитик. Научихме от теб , че Китай, Виетнам и Северна Корея губят почва. Учи китайски и свикавай да папаш ориз.

72

Анонимен

преди 12 години

sledva - Petrol sre6ty hrani...i posle "demokraciq"....i tazi durjava raztyriha golemite bratq, a napraviha na albanskite teroristi durjava na Balkanite - kosovo. posle samo da ne mi revat italianci, francyzi, germanci, ispanci, holandci i t.n., 4e sa se napulnili s libiici, koito 4akat samo pomo6ti !!

71

Анонимен

преди 12 години

В Триполи са нахлули спецчастите на американците (от Ирак и Афганистан), англичаните и другите *** от НАТО. Броят им е малък - няколко хиляди - за такъв голям град. Тъй като не успяха в основната си задача, - да убият Кадафи и да сломят духа на либийската армия, сега ги чака неприятната перспектива да включат нови и нови сухопътни части. Очертава се гражданска война в пустинята, със всичките и прелести. Малко затъване в пясъка, доста неприятно, защото е близо до Европа. Ето защо лидерите на САЩ и НАТО нададоха неистов вой:Кадафи, предай се!Спри братоубийствената война!. И наш Боко, и той нададе вой и призиви за тази цел. Кадафи обаче очевидно ще им скрои номера на пустинния скорпион. Какъв е той? Ще видите скоро. Между другото се навършиха 100 години от първата употреба на самолети за военни цели в света. Познайте къде? В Либия от италиански самолети прз 1911 г.

70

Анонимен

преди 12 години

Утре ще кажат, че са го думнали, което ще е пълна лъжа.

69

Jitan

преди 12 години

Таку що казаха по Ал Джазира че Кадафито заедно с охранителките си е забелязан от лоялни граждани във Факултето...очаква се потвърждение на информацията

68

Анонимен

преди 12 години

Свободна Либия!.. Диктаторите по света драстично намаляват. Мисля ,че скоро българските комунисти ще оплакват Венецуелския диктатор.Световния комунизъм губи почва.

67

Анонимен

преди 12 години

Казаха по тв-то, че Кадафи едва ли щял да се остави да го хванат жив. Аз па мисля че като всеки страхлив *** той няма да има смелост да си тегли куршума. Ще го намерят жив, сврян в някоя дупка и *** от страх.

66

Анонимен

преди 12 години

v BG e.

65

|2

преди 12 години

Свободна Либия!.. Диктаторите по света драстично намаляват. Мисля ,че скоро българските комунисти ще оплакват Венецуелския диктатор.Световния комунизъм губи все повече почва.

64

бедуин

преди 12 години

Къде изчезна Кадафи, къде ли изчезна ...Ми, взе си палатката, натовари я на камилите и се покри някъде в пустинята!

63

Анонимен

преди 12 години

Жив да го одерат! Дано да го заловят.

62

taka

преди 12 години

тоя Курдафи го видах на Позитано 22! криеше се гадината зад червеното знаме!

61

Уффф..

преди 12 години

Ние докато се натуткаме ,другите вече си разделиха кладенците с петрол ...Ако не бехме си прибрали флотилията можеше барем нея да заредим с нафта,а сега ще мааме ***.Барем да им опънем некоя магистралка през пустинята,ама ако може срещу заплащане

60

до 62

преди 12 години

...после ,какво следва ,никой не остава в Либия ...А?

59

до 56

преди 12 години

Еее, брато ,ха да са ни честити гостите от ....Либия,пак пари за бежански лагери ....!За какво свалят Кадафи ,.....като не остават в Либия ...?

58

Кики

преди 12 години

Разстрел за гадината Гадафи, и след разстрела червей!

57

da

преди 12 години

opavq sa sveta ,qkata...oshte desetina godini i she e ok