17

Ha

преди 12 години

KOGA shte sudim BG DNES zagdeto si zavira nosa v nashte raboti i T.N.

16

ха ха

преди 12 години

абе хора разберете че тия Ай-фони са един обир пладнешки при това ....ако направиш една съпоставка по цените в апълстор стигаш до извода че ифон 3GS 32Gb модел отпреди 2-3 години струва колкото 4-ката с 16Gb ???

15

бай Шано

преди 12 години

едно време имах N70 с гугъл мапс телефончето НЯМА GPS нито WI-FI и те позиционира само по клетките и в града точността е до 30-50м горе-долу също има една тв-поредица за убииства и разкриването им (истински случай) и там на някои им правят "проследяване" именно по подобен начин

14

:)

преди 12 години

Дайте дефениция на "следене". Ако си между 3 клетки поне, с траянгулация може да ти определят местоположението, интересно ми е дали за "следене" има значение дали изпраща данни с точност 1 или 1000 метра. А и съм сигурен, че в лицензите на iTunes-a има нещо по въпроса, юридическия отдел на епъл не е вчерашен. Епъл правят хубави продукти, но моят съвет е Blackberry ;)

13

Анонимен

преди 12 години

До 12Apple не осъди Samsung - решението бе предварително (и вече е отменено). Междувременно стана ясно че доказателствата са били манипулирани (Apple са подправили снимковия материал);И освен това, не става въпрос за телефони а за таблети...

12

7

преди 12 години

Една клетка не може да е на километри разстояние, и не могат да те следят с една клетка, но с три вече, може и още как. Че чак и с много голяма точност, а че чрез ябълката те следят те следят, нали тя изпраща инфото.

11

Анонимен

преди 12 години

Тея 26 000 корейци сигурно работят в Самсунг... нали Епълките ги осъдиха за това, че им ползвали някакъв патент и им спряха телефона в Европа. Време е Самсунг да отвърне :)

10

Дядо Мраз

преди 12 години

Хм, поредният епизод от сблъсъка на Ейпъл и Самсунг, този път Корея отвръща на удара. Хак да им е на Ейпъл, и за повече пари може да ги осъдят!

9

Попов

преди 12 години

А и нещо друго - мобилните оператори също имат информация кой телефон в коя клетка е, айде сега вървете да ги съдите, според констицуцията.. :D

8

попов

преди 12 години

Много забавни коментари.Незнам дали някой от читателите на сайта се е поинтересувал, но айфона не следи човека, а клетките и wifi точките около него. Което означава, че една клетка може да е на километри разстояние, това ако е следене.."Човека Х е минал в този радиус от 10км токущо", *** го намери. От друга страна локализирането на GPS-а отнема половината, което отнема на другите телефони - нокиа да кажем. Информирането с ФАКТИ е много важна подробност преди да се пишат мнения. :)

7

до 6

преди 12 години

може и да ги бърка, фитилът вече гори, ама и в двете посоки, времето му дойде

6

Георги

преди 12 години

Много ги бърка Ябълките, такива дребни суми... за 2 дена си ги избиват

5

Анонимен

преди 12 години

3, ако разчиташ на българското правосъдие, няма да стигнеш далеч

4

Анонимен

преди 12 години

Ей сега ще излезе веднага новият модел - още по-скъп, защото не следи потребителите си /да избие загубите, които ще валят като пороен дъжд/

3

Фанети Мазакура

преди 12 години

Конституция на България, Чл. 32:(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.Утре отивам да си купя един iPhone и после ежемесечни съдебни дела към Apple за по 1000 лв. на месец. Кеф ти избиване на телефона, кеф ти после заплащане, че го ползваш.

2

Анонимен

преди 12 години

Каква наглост - да плащаш сам, за да те следят

1

Анонимен

преди 12 години

Хак им е! Хората не са ***, всички имат права