107

Ина

преди 12 години

Според религиозните принципи душата е тази, която е важна! А ако вие не я продавате, няма как да бъде купена.

106

ПРАВОСЛАВЕН

преди 12 години

БЕЗ ЦЪРКВАТА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН. СВЕЩЕНИЦИТЕ НЕ СА ИДЕАЛНИ, ХОРА СА КАТО НАС, НО ВИЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ СТРОГ и СПРАВЕДЛИВ СВЕЩЕНИК-- ИМА МНОГО ТАКИВА, КАТО БРАТЯТА-СВЕЩЕНИЦИ ОТ СЛИВЕН! СЪБУДЕТЕ СЕ - БИЗНЕСЪТ С ОРГАНИ Е БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ ! ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЯКОИ ОТ ХОРАТА, КОИТО ПОДПИСВАТ ЗА ДОНОРИ, ПОСЛЕ БЪРЗО ЗАГИВАТ ПРИ СТРАННИ ОБСТОЯТЕЛСТВА И ТО НЕПРЕМЕННО ИЗВЪН ДОМА СИ, ОТКЪДЕТО ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ " ПРИБРАНИ " ...

105

Ина

преди 12 години

Всички религии по света поставят живота на първо място! Когато и ние простосмъртните започнем да го правим, светът ще стане едно по-добро място за живеене! Ако мислехме за живота, нямаше да има пияни откачалки зад волана, наркомани и изверги, отнемащи човешки живот за забавление. Лека му пръст на момчето и щастлив живот на онези, които живеят благодарение на него.

104

Православен

преди 12 години

ЗАЩО Е ТАЗИ ЗЛОБА И ОМРАЗА СРЕЩУ ИСТИНАТА ? СМЕШНИ СТЕ , НО И ТРАГИЧНИ ! УМИРАТЕ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕТЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ..., а това - трансплантацията - е сатанистко деяние! АТЕИСТИ СТЕ, ЗАТОВА ЩЕ ВИ РАЗФАСОВАТ НЯКОЙ ДЕН ВЕРОЯТНО ТАКИВА КАТО ВАС-СЪЩО НЕВЯРВАЩИ И СЪЩО АТЕИСТИ! ЖЕСТОКО ЗВУЧИ, НО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ВИ ПАЗИ!

103

Анонимен

преди 12 години

е все пак брадчеда е помогнал с нещо де *** нещастника смотан

102

диди

преди 12 години

жалко за момчето,много младолека му пръсбраво на родителите в този трагичен за тях момент са намерили сили да дарят органите и да спасят още 3-4 човекапоклон пред тях за ЧОВЕШКОТО отношение

101

читател

преди 12 години

Найстина, 103 е с тежка диагноза.Но от друга страна, защо не пише, кой е дал съгласието?И защо, според закона за трансплантации, ако не си се разписал изрично в здравната книжка, че не желаеш да бъдеш транжиран, директно, щом починеш в болница започва транжирането.В това число и за неща, които са просто предмет на подобрение, а не лечение.Процесът е изключително скъп, по износ на подобни "материали" България е световен лидер, при жалките си 7-8 милиона. Как става и кой печели?

100

Бай Хой

преди 12 години

До 103Верно, неузнаваем става - ЖИВ!

99

д-р Иванов

преди 12 години

До 103 ,абе момче днес пак не си си пил хапчетата!!!!!!!!!!!!!!!!!

98

Фанети Мазакура

преди 12 години

Всеки си пати от акъла. Нито един от вас, форумни ***-хейтъри, не може да ме убеди, че не е правил поне една простотия в пубертетските си години! Освен ако не сте били задръстени зубъри. Момчетата са се нафиркали и са се веселели. Да, по неправилен начин, ама мислите ли, че им е пукало? В такова състояние един пубер не мисли, действа импулсивно и не му дреме. В нашата родина такива пияни тийнове са ежедневие. Малшанс, че в случаят момчето е починало. Лека му пръст.

97

do 103

преди 12 години

Абе да ти имам вярата. Отвори си очите и стига си слугувал на догми от едно време. Бог няма нужа от църква и религии.. НЕ ПОСТАВЯЙ НИКОЙ МЕЖДУ СЕБЕ СИ И БОГ още по малко пък шишкави чичковци с бради, които се возят в "модерни коли". Не твърдя, че всички попчета са лоши, определено има и такива които помагат!

96

Анонимен

преди 12 години

103, интернета в лудницата бърз ли е

95

ПРАВОСЛАВЕН

преди 12 години

ЕЙ, ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ СЕКТАНТИ ЩОМ НЕ ПРИЕМАТЕ ОСНОВНО ПРАВИЛО НА ПРАВОСЛАВНАТА НИ ВЯРА ! ТРАНСПЛАНТАЦИЯТА Е НЕЩО ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО И АЕНТИХРИСТИЯНСКО! ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ --- ИМА СТРАШНО МНОГО СЛУЧАИ, КОГАТО ТРАНСПЛАНТИРАНИЯТ СТАВА НЕУЗНАВАЕМ КАТО ХАРАКТЕР ПОД ВЛИЯНИЕ НА ОРГАНА НА ПОЧИНАЛИЯ .... ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, ХОРА!

94

Познат на Загиналия

преди 12 години

А да ти е хрумнало, че с тия пари които плащаш може да се наложи теб да спасяват бе? Ако щеш плащай нека мреш ти да ти *** майката проста и недъгава!

93

Гения

преди 12 години

До 100. ти не случайно внасяш "като ***" просто защото си. Да ти *** на 10те лева на месец. Ти правиш ли разлика между Живот и Пари ? ***..

92

Анонимен

преди 12 години

"И да съжалим за нелепо отишлия си живот на едно дете, без да леем злоба и храчки?"Не. Някакъв пияднурник се правел на клоун и взел, че се претрепал. После от парите за здравни осигуровки, за които И АЗ ВНАСЯМ КАТО ***, са похарчили умопомрачителна сума да го спасят. Сега харчат умопомрачителна сума за да спасят още четири човека, които не се знае дали не са със ъсщият мозък като неговия - нулев. С две думи - харчат се бясно пари заради идиотщини. Аз лично спирам да плащам. Нека ***.

91

сатана

преди 12 години

на всички ще ви трансплантирам мрака!!!

90

Анонимен

преди 12 години

Не е ли редно да преклоним глава пред болката на близките на това момче и пред благородството им, заради което неколцина ще получат шанс да живеят? И да съжалим за нелепо отишлия си живот на едно дете, без да леем злоба и храчки?

89

Анонимен

преди 12 години

Ало, лицемера! Защо намесваш христианството? Къде пише,че са противоестествени тези неща? Исус е дал живота Си за нас, когато ни кръщават ни дават част от тялото Му(хляба) и кръвта Му(виното). Накрая ще ти кажа "Бай бабо да не те стига!"

88

Анонимен

преди 12 години

Дали някога ще дойде време хората да се редят на опашка, за да си даряват органите?