144

Анонимен

преди 12 години

в действията на дянков има много по вече разум от колкото в тези на цветанов. Някой мерки не са популярни, но какво даправи, като цветанов не си върши работата и не прекършва гръбнака на организираната престъпност. Нека да ползва СРС-тата по предназначение за разобличаване на Златев и другите ***.

143

boro

преди 12 години

Симеон Дянков се води на работа като финансов министър,следователно той би трябвало да разпределя бюджета, но ако го възпрепятстват да го прави тогава въпроса е следния:защо Дянков като финансов министър се разписва за една капа пари а не е регистриран в бюрото по труда след като не си върши работата и явно е излишен???????

142

Анонимен

преди 12 години

"Във връзка с даренията към МВР Цветанов заяви, че последните публикации по темата били силно спекулативни и ясно се е разбрало, че всъщност едва около 250 000 лв. са били даренията от донори от страната. "Цецо,защо ти е пораснал носа?

141

Aнонимен

преди 12 години

Отдавна зрее конфликт между тези двамцата "убавци". Но Бибтко го е страх и от двамата...какво ли знаят за него?!?!?!

140

Потърпевш

преди 12 години

Много жалко, че има такива личности като тебдраги/а 137 .Ако не виждаш кои са най-големите "айдуци"и мислиш този министър за най-добрия(респективно кабинета)Просто е ,повтарям, ЖАЛКО.Горко на тази държава с такъв електорат.Размърдайте си мозъците и мислете след катогледате поредното интервю по телевизиятаи чуете за пореден път как дори не се извиняватза нахлуването в дома на обикновенните БГ граждани .Би трябвало да сме свободни , а не под постоянен полицейскиТерор и рекет денонощно.

139

7777

преди 12 години

Цветанов, как може общини и държавни фирми да "даряват". "Дарените" средства са собственост на целия народ и би трябвало да се регулира харченето им със Закона за държавния бюджет, как Кмет или управител на държавна фирма ще дарява, при условие, че всички общини имат неразплатени задължения, а всички държавни фирми "работят" и отчитат загуби!!!! Признай си, че рекетирате и това е....

138

Българин

преди 12 години

Браво на Дянков в случаят, а тоя *** Цецо ***, преди да прави сравнения с Великобритания, да благоволи да обясни, докога подчинените му прасета ще позволяват *** банди да вандалстват, грабят, мародерстват и дори да убиват пред очите им? Как може да имаме най-много ушеви на 1000 граждани в целият цивилизован свят и в същото време най-голяма битова престъпност? Защо въобще храним тия туфлеци?Ако МВР се закрие, ще стане по-добре, хората ще се бранят сами и ще раздават правосъдие !!!

137

123

преди 12 години

Ами разбира се, че не е той, нито пък някой от правителството:( Зад всеки един от тях седят мощни интереси, които нямат нищо общо с благополучието на страната! Пионки - говорители.. това са за съжаление всичките ни политици:( Всичките им решения са съобразени я с МВФ, я с Световната банка, САЩ или Европейската комисия... а, и да не забравяме едрия бизнес, който също диктува кое къде, колко и как!

136

harakiri

преди 12 години

цецко, скачаш много лошо... не забравяй, че диди не е решил и сьс световната банка и сие зад гьрба, не ти е бил грубо шута! седи си спокойно на дьто и не надигай глава, че никой нишо не е забравил. скоро ще те потарсят някои даньчни, а сьщо и твоите тьстове...

135

Анонимен

преди 12 години

"Не Симеон Дянков е човекът, който ще каже как се разпределя бюджетът на страната."Цветанов разбира от правосъдие, от финансии, за какво са другите министри тогава?

134

Анонимен

преди 12 години

Няма вътрешен министър, който да не е обругаван. Колкото е по-добър, по е охулван. Защото някой в нашата мила родина иска да има хулиганства, безредици като в Лондон. Много айдук в тая страна. Никой не казва, че МВР по традиция у нас включва служби, които в други страни на ЕС не са в МВР като гранична полиция, бедствията и авариите и т.н. А сега в Англия ще вдигнат бюджета си на тяхната полиция. Цветонов е най-добрият министър.

133

Добре де ...

преди 12 години

Едва ли има някой, който да не е наясно с умствения дефицит на Цветанов. Въпроса сега обаче е - що за идиотско племе населява територията българия, че години наред да търпи един тежък *** на дерибейства ?!

132

ANONIMEN

преди 12 години

KOGATO MAGARETATA CE RITAT-RABOTA NE VAR6AT,DELQT TERITORIQ NA VLIQNIE-paci6teto,a nie ve4e ne im obra6tame vnimanie-tqxna ci rabota,za tqx vce 6te e na tqxnata.

131

Анонимен

преди 12 години

а кой да го определя бе бухал акан?! ти ли?!

130

Анонимен

преди 12 години

Цецо слабоумно чудовище не се плаши закарай го на концерт на твоя приятел веско маринов той дянков няма да стъпи тук повече

129

дрътикурти

преди 12 години

Я му земи на дянков апартамента да види дали е хубаво ем ще ти станат 7

128

Човек от към тъпите

преди 12 години

За умрял трябва да се пише или добро или нищо. Но поне да се обсъди предварително.

127

Яко

преди 12 години

Не ядосвайте Цецо!!! В яда си ще вземе да върне крадените си апартаменти и няма да има къде да живее... Тъщата му ще се поболее... Горкичкият...

126

на снимката

преди 12 години

МВР - мутрето,гледа като натровен коч от див лапад!

125

ГЕРБ

преди 12 години

Това вече е върхът на твоята простотия Цецко в този момент партия ГЕРБ загуби 6 гласа .