18

Spirit ама п*тка

преди 12 години

Първа вечер 3000 души. И вие наричате това мащабен фестивал. Фестивала започна много обещаващо първата година, но в момента е супер смях! Цената на билетите спрямо стандарта ни е без коментар!!!

17

Бургас

преди 12 години

Какъв спирит? Безработицата извън летния сезон е над 25%. Тези които с на работа получават 5-600лв. Пълна трагедия. Който може емигрира или бяга в София иначе мизерията е страшна.

16

Nasko

преди 12 години

Какво ни занимавате с тези глупости , хората умират прави от глад , вие някакви безмислени концерти правите , където тъпите пубери да се напият и после да разправят ... *** ти си не човек.Пълна пародия

15

до 13

преди 12 години

хаха браво! :) точно така

14

Spirit of Bourgas

преди 12 години

Те ссега като затвориха Нефтохима и целият спирит си заминава от Бургас. То и без това работа нямаше пък сега хептем няма да има какво да се прави. Не ми трябва спирит, на бургзлиии им трябва работа!

13

Бургас

преди 12 години

Абе фестивала си е супер като за България. Всичко ако беше на това ниво щяхме да сме доста по-добре. Е, не сме центъра на света, но хората поне се стараят да направят нещо положително. На фона на разрухата трябва само да се адмирира. А че Бургас е западнал не значи че фестивала е провал. За стандарта на България - 6!

12

elnino

преди 12 години

vajen e spirita, horata sa doshli, da ni zabavlyavat!!! chalgata e za prostacite, da me izvinyat!!

11

cat

преди 12 години

*** си ти номер 5!Само в България хората почнаха да се делят на 'провинциалисти' и непровинциалисти!!И това в последните 15 години, откакто станахте много отворени демократи всички!Ти с какви 'буржоазни' забавления се развличаш гражданино?!

10

до 7

преди 12 години

И така да е, но 90% от тези на спиртосания Бургас са там не заради музиката. Освен това атмосферата е пропита от провинциализъм и алкохол. Прилича на селска дискотека само дето няма чалга.

9

45

преди 12 години

П.С. Трябва да се приеме закон за екстрадиране от България на всички чалгари в посока духовната им родина Турция, ще се оправим за по-малко от 2-3 години.

8

do 5

преди 12 години

Може да е за бедняци, но купона е супер. По-добре забавление за бедняци, отколкото скука пред компа )))

7

45

преди 12 години

"второкласни, третокласни и гаражни банди" ха ха ха, много селяния в БГ. Това не са второкласни банди, а по-скоро ъндърграунд и некомерсиални банди, в повечето случаи правещи стойностна музика, а не пошла, лесносмилаема, комерсиална музика. Сещаш ли сЪ?

6

Golem praz

преди 12 години

Hahaha golema boza. BGtatata savsem sa iztreshteli)))

5

Спиртосан Бургас

преди 12 години

Това са пълни глупости. Някакви второкласни, третокласни и гаражни банди забавляват алкохолизирания и беден като църковна мишка ***. Отвякъде лъха на провинциализъм и тъпота. Забавление за бедняци.

4

попфолк форевер

преди 12 години

ами много по добре е да гледаш хубави жени Глория Ивана Преслава..и много по хубаво пеят,,отколкото някакви мазни *** ...

3

Анонимен

преди 12 години

отврат музикисамо ПАЙНЕЕЕЕЕЕРРРР!!!!!!!!!!*** С ТИЯ ГАДНИ МУЗИКИ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

2

darcas

преди 12 години

Алтернативни, алтернативни, колко да са алтернативни теа групи?:))

1

чичо Митко

преди 12 години

Абе защо *** нямат бели татуировки?