117

ореха

преди 12 години

Да се надяваме че е така!

116

...

преди 12 години

Явно не се разбраха за комисионните,гадовете мръсни.И сега се мъкнат смрадливите месища и *** от Благоевград в Шумен/примерно/.Отделно екарисажа си е частно акционерно дружество,на което държавата трябва да плаща за обезвреждането на СЖП,категория 1 и 2...И като не плати,ония бият кепенците и айде...

115

Алхимикът

преди 12 години

Няма по-добри химици от колбасарите.От 100 кила месо вадят 200 килограма готова и много вкусна продукция, и прясна разбира се.

114

ева до 89

преди 12 години

Никъде не съм казала нищо за гаражи и разни недоразумения. Има толкова хубави бакалии и мини маркети, в които освен, че ще си купиш нещо добро, хем можеш да получиш и добро обслужване. Относно месото - ами има толкова много нови и хубави магазини, че едва ли някой си купува месо от хипермаркетите. За зелунчуците е същото положение.

113

tulski

преди 12 години

" От "Билла" пращали старото месо директно в екарисажа "=======================================В България това не звучи достоверно.

112

дддд

преди 12 години

Билла и лудогорско пиле е време да ги затворят....нещастници

111

Анонимен

преди 12 години

С ЧИО ЧИПС Е ТАКА СЪЩО.СТАРИЯ СЕ ВРЪЩА И САМО СЕ СЛАГА НОВА ДАТА..

110

Nerealen

преди 12 години

Работил съм при вносител на хран. стоки и редовно от Т-маркет ни връщаха изтекли срокове, които се сменяха с нови лепенки или просто купуваха стоката с изтекъл срок, останала в склада и те сами си слагаха нови срокове!

109

Анонимен

преди 12 години

Браво за предаването по БНТ преди ден.Но това не е само в Билла,така е навсякъде.Нищо не се изхвърля или бракува и това го знаят много добре всички работили поне за малко в хранителен магазин.

108

Анонимен

преди 12 години

Аз имам куче, което отказва да яде всякаква кучешка храна. Когато му купя салам от евтиния - помирисва го, мота се там и чак, когато види, че няма да му дам друго го изяжда и то не всеки път. Когато му дам парчета от скъп салам - ще ми изяде и пръстите.

107

Анонимен

преди 12 години

защо има 2 екарисажа в цяла българия и двата на 90 км един от друг?кой ще разкрие тази дългогодишна афера накрая?знаете ли колко пари се крадат чрез тях от земеделското министерство?всяка година този до варна който е морално и технически остарял получава 5-6 милиона от бюджета.във какво се влагат -коли свинарници оранжерии

106

Анонимко

преди 12 години

От Била не купувам месо - много е смотано. И това търговско съобщение, че в тая верига всичко е окей за чий *** ми е?!

105

до 100

преди 12 години

Точно за това говоря. Купуваш салам - от 250 гр. - 1 лев, но за да се наядеш ти трябват 3. Докато се наситиш поемаш и разни как да ги нарека, химии, от които се дебелее. Купуваш салам 250гр. 5 лева, но се наяждаш с 1!

104

до 102

преди 12 години

Ама едно време не е имало хладилник...

103

РАБОТНИК В ==LIDL==

преди 12 години

ХЛЯБА КОИТО ВРЪЩАМЕ ---------------------------------------------------- ОТИВА ЗА ГАЛЕТА И ПЪЛНЕЖ В САЛАМИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ КОИТО ВРЪЩАМЕ -------------------------------------------- ОТИВАТ ЗА САЛАТИТЕ ПИЛЕТА И СВИНСКО КОИТО ВРЪЩАМЕ ----------------------------- ОТИВА ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ ВЪВ ВАНИ С ХИМИКАЛИ СТАВА КАТО ПРЯСНО ЗАКЛАНО ПЛОДОВЕТЕ КОИТО ВРЪЩАМЕ --------------------------------------------- ОТИВАТ ЗА ОНЕЗИ 20% ЗА СОКОВЕТЕ

102

дам-умен

преди 12 години

Вие да сте виждали вълк да съхранява жертвата си? НЕ! Консумира се на място прясно! Кучетата заравят кокали, значи кокалите може да се съхраняват. Катериците съхраняват ядки - значи ядките може да се съхраняват. Учете се от природата *** с ***. Значи колите си животното - ядете каквото ядете и ако имате голям мерак си съхранявате кокалите. Едно време затова като някой от село коли прасе се е събирало цялото село и са яли цялото прасе вместо да се съхранява. Днес коля аз - утре ти и така.

101

koko

преди 12 години

А защо не говорите че в Билла не се спазва грамажа на стоките. Плащате за опаковани зеленчуци за 2 кг а като ги сложите на кантара 1.800. За каква коректност говорим.

100

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

А МЕСАТА И САЛАМИТЕ В ЛИДЪЛ НЕ ГИ ЯДЪТ И УЛИЧНИТЕ ***!!МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРОДАВА ШПЕКОВ САЛАМ-250ГР. ЗА 1 ЛЕВ!!!!!

99

Дообре

преди 12 години

Всички вериги магазини са отвратителни партньори. Крайно време е някой да започне да ги регулира и да следи поведението им. Това което правят, е да унищожават производителите и техните доставчици. Освен това съм сигурен, че са принудили ония с пилетата, да си прибират продуктите в края на срока иначе няма да ги пуснат в магазините си. Скоро бях на среща с голям производител и отново се убедих, че тези "Ритейлъри", както ги наричат, са абсолютни сатрапи. Имат си картелно споразумение и толкова.

98

от възмотен

преди 12 години

Явно никой нее гледал предаването по БНТ ,,ОТКРИТО с ВАЛЯ АХЧИЕВА'' от 09 08 2011 гд за това месо с изтекъл СРОК, че наново се преопакова и слагат нови дати .