Явно не се разбраха за комисионните,гадовете мръсни.И сега се мъкнат смрадливите месища и *** от Благоевград в Шумен/примерно/.Отделно екарисажа си е частно акционерно дружество,на което държавата трябва да плаща за обезвреждането на СЖП,категория 1 и 2...И като не плати,ония бият кепенците и айде...
Няма по-добри химици от колбасарите.От 100 кила месо вадят 200 килограма готова и много вкусна продукция, и прясна разбира се.
Никъде не съм казала нищо за гаражи и разни недоразумения. Има толкова хубави бакалии и мини маркети, в които освен, че ще си купиш нещо добро, хем можеш да получиш и добро обслужване. Относно месото - ами има толкова много нови и хубави магазини, че едва ли някой си купува месо от хипермаркетите. За зелунчуците е същото положение.
" От "Билла" пращали старото месо директно в екарисажа "=======================================В България това не звучи достоверно.
Работил съм при вносител на хран. стоки и редовно от Т-маркет ни връщаха изтекли срокове, които се сменяха с нови лепенки или просто купуваха стоката с изтекъл срок, останала в склада и те сами си слагаха нови срокове!
Браво за предаването по БНТ преди ден.Но това не е само в Билла,така е навсякъде.Нищо не се изхвърля или бракува и това го знаят много добре всички работили поне за малко в хранителен магазин.
Аз имам куче, което отказва да яде всякаква кучешка храна. Когато му купя салам от евтиния - помирисва го, мота се там и чак, когато види, че няма да му дам друго го изяжда и то не всеки път. Когато му дам парчета от скъп салам - ще ми изяде и пръстите.
защо има 2 екарисажа в цяла българия и двата на 90 км един от друг?кой ще разкрие тази дългогодишна афера накрая?знаете ли колко пари се крадат чрез тях от земеделското министерство?всяка година този до варна който е морално и технически остарял получава 5-6 милиона от бюджета.във какво се влагат -коли свинарници оранжерии
От Била не купувам месо - много е смотано. И това търговско съобщение, че в тая верига всичко е окей за чий *** ми е?!
Точно за това говоря. Купуваш салам - от 250 гр. - 1 лев, но за да се наядеш ти трябват 3. Докато се наситиш поемаш и разни как да ги нарека, химии, от които се дебелее. Купуваш салам 250гр. 5 лева, но се наяждаш с 1!
ХЛЯБА КОИТО ВРЪЩАМЕ ---------------------------------------------------- ОТИВА ЗА ГАЛЕТА И ПЪЛНЕЖ В САЛАМИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ КОИТО ВРЪЩАМЕ -------------------------------------------- ОТИВАТ ЗА САЛАТИТЕ ПИЛЕТА И СВИНСКО КОИТО ВРЪЩАМЕ ----------------------------- ОТИВА ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ ВЪВ ВАНИ С ХИМИКАЛИ СТАВА КАТО ПРЯСНО ЗАКЛАНО ПЛОДОВЕТЕ КОИТО ВРЪЩАМЕ --------------------------------------------- ОТИВАТ ЗА ОНЕЗИ 20% ЗА СОКОВЕТЕ
Вие да сте виждали вълк да съхранява жертвата си? НЕ! Консумира се на място прясно! Кучетата заравят кокали, значи кокалите може да се съхраняват. Катериците съхраняват ядки - значи ядките може да се съхраняват. Учете се от природата *** с ***. Значи колите си животното - ядете каквото ядете и ако имате голям мерак си съхранявате кокалите. Едно време затова като някой от село коли прасе се е събирало цялото село и са яли цялото прасе вместо да се съхранява. Днес коля аз - утре ти и така.
А защо не говорите че в Билла не се спазва грамажа на стоките. Плащате за опаковани зеленчуци за 2 кг а като ги сложите на кантара 1.800. За каква коректност говорим.
А МЕСАТА И САЛАМИТЕ В ЛИДЪЛ НЕ ГИ ЯДЪТ И УЛИЧНИТЕ ***!!МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРОДАВА ШПЕКОВ САЛАМ-250ГР. ЗА 1 ЛЕВ!!!!!
Всички вериги магазини са отвратителни партньори. Крайно време е някой да започне да ги регулира и да следи поведението им. Това което правят, е да унищожават производителите и техните доставчици. Освен това съм сигурен, че са принудили ония с пилетата, да си прибират продуктите в края на срока иначе няма да ги пуснат в магазините си. Скоро бях на среща с голям производител и отново се убедих, че тези "Ритейлъри", както ги наричат, са абсолютни сатрапи. Имат си картелно споразумение и толкова.
Явно никой нее гледал предаването по БНТ ,,ОТКРИТО с ВАЛЯ АХЧИЕВА'' от 09 08 2011 гд за това месо с изтекъл СРОК, че наново се преопакова и слагат нови дати .
От "Билла" пращали старото месо директно в екарисажа