354

Анонимен

преди 13 години

САМО ЧЕ *** В ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СА АНГЛИЧАНИ А ИНАЧЕ ТЕЗИ ПРИШЪЛЦИ КАДЕТО СА СЕ ПРЪКНАЛИ ТАМ СА ГЛАВНО ОТ ИНДИЯ(ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ИНДИЯ Е БИВША БРИТАНСКА КОЛОНИЯ) А ИНАЧЕ МЕСТНОТО ЧЕРНОКОЖО НАСЕЛЕНИЕ СИ Е ТАМ ОТ МНОГО ВРЕМЕ СЯ КВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ЛЮИС ХАМИЛТЪН КАТО Е *** НЕ Е АНГЛИЧАНИН ЛИ ВЕ?

353

Липчев

преди 13 години

Лошо, много лошо.Покрай сухото, ще изгори и мокрото.А нашите *** да не са по-добри?Ами крадците на кредитни карти?Малко *** в кацата с меда и работата е оцапана.И ние ще сме също потърпевши в цяла Западна Европа, че и в Америка!

352

hoho

преди 13 години

ei kwo stawa, te4e li kupona

351

MTRPLC

преди 13 години

Полицията много мекушаво действа - да изкарат малко снайперисти и като "полегнат" 50, останалите ще размислят. Аман от *** и *** - да ги връщат по Карибите, Африка и Индостан. Камерън да не го мисли много, да вкарва армията и да ги приключва тея, накрая в анонимен общ гроб. Прекалената демокрация е вредна.

350

до 375

преди 13 години

Повече от прав си! Живея в южна Англия, в градът, който съм аз почти няма черни или араби, основно англичани и много малък процент източноевропейци, факт е, че ни гледат с лошо око, въпреки, че си работим и не създаваме проблеми, а в Лондон се напълни с какви ли не националности и те се чудят как да им угодят.

349

Анонимен

преди 13 години

А бе да влиза армията и да мачка всичко бе.Какво се занимават с тези пишлигари.Трябва да покажат,че няма да ги траят тези ***.И тази хубава държава искат да я разкатаят.Стига с тази толерантност.Ей такива тарикатчета да ги няма.Защото трябва еи такива ***,ако са имигранти да им се прави директно екстрадация,а пък ако са англичани наистина затвор и за назидание на другите.Много е просто.Какво ги чакат още.Ай сиктир и ***.Марш

348

KALT

преди 13 години

Видях ги не по репортаж. Само *** бяха. Висят на социални помощи и на всичко отгоре рушат и грабят. Хак да им е на Англичаните дето толерираха тая ***, а с източноевропейците се държат като с втора ръка хора.

347

келеша

преди 13 години

аз по репортажите само *** с качулки виждам..

346

митака

преди 13 години

...а относно футболните хулигани съм съгласна, определено и те не са стока, но поне са в собствената си държава, а не са отишли да чупят клоните по Африка...

345

Анонимен

преди 13 години

Жалко за Великобритания.Много смислена и развита държава,но прекалената и добронамереност и играе лоша шега.Има държави по света,в които това като се случи на втория ден влиза армията и смазва ей такива ми ти тарикатчета.Те разбираш ли били протестирали.А защо разграбват магазини и трошат и палят?Просто много ги траят.Според мен Англия би трябвало да си преразгледа някои детайли в политиката свързани с подобни инцеденти.

344

митака

преди 13 години

366, не стига, че си неграмотен, некомпетентен, пък отгоре на това много нахакано го раздаваш. Само не разбрах, този коментар го написа, за да се похвалиш, че хващаш CNN или да ни покажеш, че *** и араби се пишат с главна буква?...Преди да ни наречеш "***" и "***", гаси CNN-а и научи бг правописа!

343

НФБ

преди 13 години

арабските страни да осъдят насилието и прилагането на диспропорционални сили срещу мирните демонстранти!то не бяха коне то небяха полицаи с кучета!по какво се различават от сирийските войски потушаващи размирици или бунтовниците от либия с какво са по различни....Така започнаха събитията и в Тунис...преди да залеят и стария континент!При криза какво ли чака Сащ...толква нации с толкова претенции...какво ли ни чака нас българите след като индобългарите достигнат 20%

342

Анонимен

преди 13 години

не събратята му а такива като него Гамени(Футболни Фенове без работа)

341

я па я

преди 13 години

аз не разбирам каква е тая толерантност към подобни ***, естествено не може да сложим всички под общ знаменател, нито съм привърженик на крайни расистки виждания, ама да ми толерирате разни неграмотни смръдливци, които не знаят чий дървят в Англия..аре моля ви се

340

ь

преди 13 години

До 366, ти преди да изкажеш " конпетентното" си мение, поне да беше се поинтересувал за случката. Чернокожо криминалнопроявено *** отказва да се подчини на полицай и естествено му вийдат сметката и сега събратята му тъй като има доста свободно време, защото разбира се не работят и си чешат оная работа по цял ден тръгнали да вилнеят из Англия...

339

Анонимен

преди 13 години

*** Протестите не са от *** Араби и други а от Англичани-Гаменчета (Футболни Фенове вероятно) по повод това че Полицията уби тяхен `събрат` преди време и сега се навършва годишинина от Смъртта му никви Араби и *** както си мислят болните ви мозъци гледайте CNN малко ***!!

338

da!

преди 13 години

абсолютна наглост! емигранти ще ми правят протести, като не ти изнся се връщай на клона! тея са като ***, няма отърваване от тях, ще съсипят и цивилизованите държави!

337

Анонимен

преди 13 години

Размирици от араби *** тем подобна ***.Да ги смажат и екстрадират по *** им държави.*** англичанин = на руски ***

336

sweden

преди 13 години

*** dolnata naciya naro4no go pravyatt krizata da po4ne po birzoo

335

Контра - Атака

преди 13 години

Защо *** не работят и раждат по 10 до 23 чаавета, започвайки от 11-годишна възраст ?!Едно 11-14 годишно малолетно дете-***, което вместо да учи роди първото си ***, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )- Спирам до тук. Общо 19 вида детски помощи получават циганчетатаТова до тук прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския ефективен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 190 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъциАко пък *** е с някакви дефекти ( а малолетните родилки, раждат масово такива) то на него му се полага добавка, 70% от МРЗ в БРУТО Така 240 лв. х 70% = 168 лв. След това се прибавят детските от 2 х 35 лв. (двойни детски ), + 20 лв. от Евророма и такова ромче получава 258 лв. детскиСега като увеличават МРЗ на 270 лв., тази сума се вдига от 258 на 279 лв. месечно ! Само две деца да са такива ( от 10 - 20 в семейството) те ще носят по 560 лв. месечно !!!А бременните *** пият разни отровни хапове, за да раждат точно такива деца, които да ползват и за просия.Не мога да ви кажа колко пари са похарчени за ***, чрез т.н. "Оперативни програми" (ОП) към Социалното министерство.Но оня ден Тотьо се похвали по НОВА ТВ, че само по ОП "Човешки ресурси" (Подпиране на метли), през изминалата 2010 г. е платил над 1 млрд. лева !!!!!!!!!!!!!!!!!А има още 69 вида такива програми и проекти ( общо са 70 ). Колко милиарди изтичат през тях всяка година ? Даже и Тотьо не знае !Никой не знае колко и какви пари получават по линия на НПО (Не Правителствени Организации)НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...