106

Анонимен

преди 12 години

Относно събарянето лесно може да се реши - арабите имат кинти.Ще го съборят и ще го построят за една зима никакъв проблем трябва да станем атрактивна дестинация и това е възможно само малко ред и готово ;)

105

до 114

преди 12 години

Незнам как да ти го обясня, защото явно нямаш и желание да го проумееш...кое му е хубавото на тия места които изброи...и особено оная чалготека - Кранево...кое??? Като не искаш не си давай парите в Гърция и си тъпей на бетоновите ***!!!Аз с кеф бих си ги изхарчил, защото поне виждам за какво ги давам!!! А ти с твоя селски манталитет си стой в селското кафене за да не вземеш да се прецакаш и да платиш в някой бар....

104

D-rUltraSur

преди 12 години

Ами всяко нещо си има характерни особености. То затова е Сл. Бряг защото е като БГ Лас Вегас. Кой ще ходи там иначе и защо?! Тия режат клона на който седят. Който иска да почива да ходи на Аркутино или там някво село. Тва е курорт за млади. Аз съм работил там три лета на центъра и нищо чак толкова екстремно не се е случвало. Освен че таксиджийте караха пияните туристки (даже и мъже мои приятели пияни норвежци) в гората и ги крадяха и изнасилваха. Да пишат за това е не пак кокошкарските си работи

103

Анонимен

преди 12 години

ЧЕ ТЕ В ПОЛУНОЩ БАРОВЕТЕ ОТВАРЯТ.КАТО ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО СПРЯМО ШУМА ДА СИ СЛОЖАТ НАВСЯКЪДЕ АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА ЗА ИЗОЛАЦИЯ АМА Е СКЪПО :D

102

Анонимен

преди 12 години

И защо да ходя в Гърция да гуша с парите си гърците?Имаме достатъчно спокойни курорти в България.Гърците са си добре и без да ги храним. Ето Албена, Златни Пясъци са спокойни села в сравнение със Слънчев бряг.Кранево също е готино, надолу Синеморец,Китен,Царево и т.н.

101

Анонимен

преди 12 години

Нека си пият ,само да спрът да повръщат по улиците и да *** и пикаят на плажа през ноща......защото Слънчев бряг заприлича на един голям мултинационален клозет

100

Светльо

преди 12 години

Moето лично мнение е че трябва да не си много добре с главата за да отидеш да почиваш на Слънчев бряг...в тая брутална селяния и безвкусие...ето Гърция е на две крачки - безброй варианти, кой-от кой по-добри!!!

99

rabotesht

преди 12 години

На България и е излезнала такава слава на пиянска дестинация и място без закон,и сега върщане назад няма,поне не и без загуба на няколко сезона.Принципно може да стане но ще минат няколко години преди да се смени обстановката и структурата на туристите.Представете си да забранат секс туризна в Таиланд,колко од сегащните почиващи ще отидат там?Имаме си кофти имидж

98

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден съм в Слънчев бряг. В центъра не припарвам след 22 часа, тъй като се депресирам като видя млади хора от Скандинавските страни, Холандия и Велика Британия дрогирани и пияни до козирката. Хотелиерите нищо не могат да променят, тъй като Слънчев бряг вече има имидж на купонджийска дестинация, една от трите най-известни купонджийски места за алкохолно разцепване в Европа. Другите две са Ибиса в Испания и Агиа Напа Кипър - това ми го казаха шведи, за тях тези три места били най-известни.

97

УЖАС

преди 12 години

Слънчев бряг е най-адското място за почивка.Бетон,мръсотия,ужасен шум,чалгия.Бях на фирмена презентация за 1 ден и то в началото на юни-пълен ужас!!!Толкова пияни и надрусани хора не бях виждала накуп.Как може някой въобще да почива там?!В Б-я става само Албена или ходете в Гърция и Турция.

96

LoL

преди 12 години

***, със и без извинение!!! Строихте 20 години барака до барака, настанявахте туристите в обори, обслужвани от погребални агенти. Сега нещо спря да ви изнася, когато всички ви разкриха. И *** ще си продадете за 10 лева... Не изпитвам никакво съжаление към алчните *** като вас!!!

95

бургазлия

преди 12 години

Този курорт е просто една изгъзица някакви си *** смешни мутри искали хотели видели по телевизията взели хубавата земя до плажа дали по 50 лв на *** да им вдигнат палатите и леш леш леш няма такава *** никъде по света ГАРАНТИРАНО!Слънчев бряг трябва да се събори нацяло и да се даде на арабите да построят нещо свестно красиво и атрактивно което ще привлече повече хора!

94

Анонимен

преди 12 години

Извинете че ви наруших репертоара и стратегията за деня.Българинът има тежък проблем с алкохола и е смешно да се подиграва на чужденците само защото са открити алкохолици. Глупаво е да коментираш персонално човек когото не познаваш само и само да кажеш нещо за да си отгоре.Чао. Продължавай да се правиш на интересен за колежките. Не ми е цел в живота да съм ти пътеводна светлина.

93

Анонимен

преди 12 години

...кой те кара да ходиш там!!!!

92

Анонимен

преди 12 години

До 101Извинявай! Сбъркал съм. Така назидателно и менторски се държат само професионалните алкохолици.:) Та на тях винаги им е ясно всичко, виждат всичко и имат готово решение за всичко. Разбира се единствено правилното. Ами пий си кафето, но не прекалявай, че води до пристрастяване и цироза.:))))) И поработи върху "стайлинга" дето се вика. Наздраве! Моето е с кофеин, защото да пиеш кафе без кофеин е като да пиеш безалкохолна бира или да правиш секс с кукла - глупаво е според мен.

91

Azzzz

преди 12 години

Юли бях в Слънчев бряг и останах отвратена. Беше ужасна лудница, пълно с въпросните групи пияни и дрогирани туристи. Наритах се на бутилки, счупени чаши и всякакви ***. Беше ад.

90

96

преди 12 години

На кафе без кофеин съм.А ти какво ? Да не би да се разпозна? Анонимността няма да те спаси от алкохолизма. Нужно е да си признаеш пред себе си че имаш проблем ,а не да се сърдиш на хората които ти го посочват. Не пия.Никога не употребявам алкохол.Проблема си е ваш.

89

Astarot

преди 12 години

Ако искаш да почиваш, отиваш в Албена при бабите и дядовците. Ако искаш да се разцепиш до припадък, отиваш в Слънчев Бряг. Такъв е имиджът на курортите и собствениците на хотели и заведения там сами са си го изградили. Няма на кого да се сърдят.

88

жалко

преди 12 години

Не съм ходил в Созопол от 95-та, преди застрояването. И в Банско оттогава. Гледам снимките и ме яд, предпочитам никога да не отида вече и да си остана с добрите спомени.

87

Анонимен

преди 12 години

Яко селяния,какво пък щом ората искат да има,нека да е селяния.А хотелиерите сами си направиха това,никой не им е виновен.Да се сърдят на мутрите дето преди 10-15 години им правиха туристическата стратегия,която се изразява в бетон,бетон и пак бетон,със букет от барове и селски дискотеки със скъп интериор.