387

Кирил

преди 12 години

Наистина, целта не е да се спре работата на "Лукойл", а да се покаже, че законите важат за всички. В крайна сметка аз съм сигурен, че от "Лукойл" ще сложат необходимите уреди, защото няма как да спечелят дело, когато не са спазили закона. Танов и Бойко знаят как да действат.

386

Евала бе Танов!

преди 12 години

"Лукойл ще работи като все едно лицензът не им е отнет." Е на това аз му викам законова държава. Дайте всички вкупом да крадем, като все едно не ни е отнет лиценза за крадене.

385

mitia

преди 12 години

ASIKA НАЛИ ВИ КАЗАХ ЧЕ ВСИЧКОТО ЧУДО ЗА ЕДИН ДЕН???? НАЛИИИИИ?

384

Анонимен

преди 12 години

Е*ати съда - кога заведоха делото - кога излязоха с решение?!! Сигурно и на тях са им намалели доставките, за да бързат!??

383

mda

преди 12 години

"Лукойл" ще работи все едно че има лицензи оти ги ручахме жабетата ?

382

Фактите

преди 12 години

до ПитанкоТочно това се цели. Всички "силни на деня" са герои и победители, а 7 милиона ще продължат да ръфат бахура ... докато се усетят, че скоро и за бахур няма да имат.

381

Кръчмаря

преди 12 години

Още на първия ден след "заповедта" на Агенция "Митници" в Бургас излезе следния виц.Попитали шефа на "Лукойл" дали е чувал, че щели да затварят "Лукойл". Той отговорил, че чул нещо по телевизията, но не си спомня да е давал такива разпореждания. Май вицовете наистина са мъдростта на народа и винаги са поучителни.

380

Питанко

преди 12 години

До Фактите:Само да добавя: Лукойл са законопослушни и се съобразяват с административните и съдебни власти на БГ.Или иначе казано : и вълкът сит(правителството) и агнето цяло (ЛукОйл), а българите по-бедни от всякога...

379

Фактите

преди 12 години

PR акцийката си върви по план. Основните участници няма как да не са доволни защото:- медиите си вдигнаха тиражите и рейтингите- народа се занимава с Лукойл, вместо да усети че дори официалната статистика е отчела над 14% обедняване и над 11% безработица- правителството отчита "дейност" на тема, че няма недосегаеми, сиреч Златев може да е пръв авер на премиера, ама трябва да спазва законите- Танов излиза голям герой, кото се "опъва" на Лукойл- Съдът излиза герой давайки "справедливост"

378

ЛукАВ Ойл

преди 12 години

Танов като толкоз се съмняваш къде е без акцизното гориво да го беше заловил. Досега всемогъщото МВР да го беше хванало. Но как да го хване като Лукойл му е основния спонсор. Сега като пресъхне мандрата кой ще палшта предизборните клипчета и хонорарчетата на безпристрастните журналистки от оная песен на Слави начело с кака ви Цвети Ризова?

377

До 56

преди 12 години

Анонимен:Забелязвам, че още не са зацвилили *** тук.Цъкат минуси тук-там, но не вият истерично $$$$$$$$$$$$$$Затова пък виждам, че на вас са ви платили, инструктирали са ви, и са ви пуснали да цвилите истерично срещу ГЕРБ, Бойко, Дянков, Танов, Трайков и да лижете ташаците на руската олигархия в лицето на ЛУКойл. ;))

376

zzz

преди 12 години

"ЛукАВ Ойл"едноактна пиеска за наивницирежисьор и изпълнител на главната роля - В. Златевподдържаща роля - Б. БорисовБорисов: Вальо, братче, какво правим сега с акцизните складове?Златев: Какъв ти е проблемът?Борисов: Трябва да те затваряме.Златев: Не можеш ли да измислиш нещо?Борисов: Много са ме натиснали.Златев: Накарай Дянков да лае и ме затваряй тогава!Борисов: И какво?Златев: Аз ще се оправя със съда, не се коркай.Борисов: Благодарско, брато, направо ме спасяваш!хепи енд

375

БоСимеонов

преди 12 години

В АПАРТАМЕНАТ СИ БОЙКО ИМА ПОРТРЕТИ НА ЕНГЕЛС ЛЕНИН СТАЛИН ЖИВКОВ

374

опа

преди 12 години

стадото цъкачи на минуси, ако си мислите че с това си повдигате рейтинга, халал да ви е :))

373

Редактор до 367

преди 12 години

А та редактират ***...

372

Оп-са, Оп-са, чракащ

преди 12 години

Хубава работа, ама този път не е ***, а тиквена!

371

368

преди 12 години

бе малко не си в час явно, или ти с еиска да е така... що им трябваше на баир лозе миналата година, да го променят и да си го гласуват ? ако не бяха, можеха да си се оправдават до второто пришествие с това че бил лош, ама не става вече... да са чели и да с амислили... то не че могат де

370

БоСимеонов

преди 12 години

бойко се опитва да прави диктатура.подслушвания репресии полицейщина

369

Анонимен

преди 12 години

Я виж Танов у окото ми корабче преминава ли ?

368

до 368

преди 12 години

Мишо, скрии се бе мишок, тоя закон го приеха ГЕРБ миналата година! Ако са преписвали стар закон без да гледат, за това не им е виновен нито съда нито стария закон!