124

Анонимен

преди 13 години

Русия е вредна за България

123

Анонимен

преди 13 години

Лукойл ще надживеят и ГЕРБ, и набуко, и американоподобни маймунки.Ако не е Лукойл, ще е Ексон или ЧЕС и ЕВН, разликата е само кретеноидити да лаят.

122

АнтиКаратист

преди 13 години

Нов Гинес рекорд. В последните 20 коментара не е спомената думата комунист, нито един път. Или са измрели, или лудите са напуснали форума

121

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

# 116Казвам ти дъще, сещай се снахо... - ЧЕЗ, ЕОН, ИВН, ВИК, МТЕЛ, ГЛОБУЛ, ВИВАКОМ ит.н и т.н....

120

Анонимен

преди 13 години

'Айде пак се изпоядохте, заради поредния *** политически фарс :)Кого искат да заблудят с приказките, че нямало измервателни прибори, и собствениците я карали на доверие досега? Дебитомерите СА ОТДАВНА МОНТИРАНИ и работят и в момента. Данните им се събират от SCADA-система от години и се предават по сателитна връзка включително и в централата на Лукойл. Да се лепне на уредите един печат от държавния метрологичен контрол е елементарна рутинна задача, ама нали трябва да правим ЦИРК...

119

Bill Gates

преди 13 години

120 - лицензиран ли ти е "Уиндоуса"?

118

ХА,ХА,ХАААА....

преди 13 години

ЕВАЛЛА , НА ГЕРБ!!!СЛЕД ТОЗИ ХОД-----ИМИДЖА НА *** СЕ СРИВАТ ДО 8%...ТВЪРДО!САМО ТАКА ---РУСНАЦИТЕ , ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ДА НЕ УКРИВАТ ПРОДУКЦИЯ!!!САМО ПРИ *** ----РУСКАТА МАФИЯ СЕ РАДВАШЕ НА "СПОКОЕН ЖИВОТ" И "УСПЕШНА КОНТРАБАНДА"!СТИГА ВЕЧЕ!!СИРЕНЕТО Е С ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

След Лукойл

преди 13 години

За озъптяване следват Microsoft, Coca Cola, MacDonnalds и най-вече бездомните кучета. За всяко трябва gps с директна връзка с данъчното

116

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Намери се суровина за тръбата на "Набуко"... - ***, Митя и КГБ пикаят газ...

115

114

преди 13 години

Лукойл има повече от 20 дъщерни дружества,които са регистрирани я на Сейшелите,я в Кипър или Малта.През тези дъщерни дружества се източва печалбата.Впрочем същата схема правят и електроразпределителните дружества.

114

Ташаците на Трайков

преди 13 години

Днес внос на горива, утре внос на електроенергия, вдругиден внос на храни! Майтап на голия *** на народа. Милионерите на бг са си добре, кво им пука

113

Анонимен

преди 13 години

Нека да си пожелаем следното-днес Лукойл,утре ЧЕЗ,ЕОН,ЕВН,ВИК и т.н.!Браво,Бойко!

112

до 111

преди 13 години

Имиджът на ГЕРБ и Бойко ще удари тавана,ако успеят да озаптят монополиста Лукойл да спазва правилата,както всички останали.

111

до 113

преди 13 години

Ами след като данъците в Холандия са по-високи от колкото в България, а ЛукОил плащат там, а не тук има две възможности: - ЛукОил са пълни *** - ЛукОил получават преференции в Холандия Ти си избери!

110

до 109

преди 13 години

Какви данъчни преференциие дала Холандия или си говориш наизуст?

109

103 до 107

преди 13 години

От тази в Бургас информацията ми е пряка! А ти ако щеш вярвай!

108

АнтиКаратист

преди 13 години

Какво са 200-300 милиона за Лукойл, бълха ги ухапала. При уславие, че имиджа на ГЕРБ се срива. В Русия пеят и танцуват. Аз също имам топломери в Люлин, но те нямат радиовръзка с данъчното.

107

DO107

преди 13 години

SER GEI SAM AZ IM GO KAZAH NA BUZLUDZA

106

до 96

преди 13 години

Печалба няма, ***! Завода купува нефт от дърщерна фирма на завишена цена и продава на друга фирма на занижена цена - така печелят дъщерните фирми на ЛукОил регистрирани в Холандия! По простата причина че Холандия като глупава и бедна страна е дала данъчни преференции на ЛукОил за да си регистрира данъчно фирмите там! А ние като богати и спазващи законите - лапаме мухите, напук че Мони Пицата казва че тука данъците били сред най-ниските в ЕС!

105

Петьо-Евреи

преди 13 години

Българи много кисела попара си надробихте как ще я сърбата направо не си го представям