77

Калин

преди 12 години

петролното пристанище парк росенец е изцяло под контрола на лукойл .. концесионери :) това пристанище не е бащиния на рашките .. и правешките мафиоти .. редно е да е отворено и за други фирми вносители.. но ясно фирми а не офшорки!!инак се бием у гърдите колко сме .. полираме хората :)

76

Демон

преди 12 години

С тази система Боко иска да разбере колко точно е контрабандата на ЛУКОЙЛ, за да не изгуби комисионни от руснаците. Ефекта пак ще е за народа - цените на горивата ще скочат, а от там цените в транспорта, а от там и всички цени на всички стоки ще отидат нагоре. Народе, чака те глад и мизерия!!!

75

Калин

преди 12 години

лукойл има господстващо положение.. монопол трудно би могло да се докаже при това шментене .. и обвързване на управащата мафия с горива и прочие!работим с офшорки .. вносители на горива .. приема се за нормално:)данъчните складове .. са складове на лукойл най големите в страната 70% от акцизните данъчни складове се държат от лукйол на правешката мафия .. за каква свобода при доставките иде реч!комунска мафия!

74

Калин

преди 12 години

то пук валентин златев си има понятие ... та той е туристически бос :) мин. председател.. стопанин на гори и дивеч!

73

Анонимен

преди 12 години

Нито Ваньо Танов, нито министър Дянков, си имат понятие от нефт, нефтени складове, нефтопроводи, нефтени рафинерии, расходомери /измервателните прибори/, електроника т.н. Същото се отнася и за всеведушият Примиер. Струва ми се , че твърде рисковано и необмислено стартираха, PR акцията си, с тази криза с "Лукоил". А да видим, какво ще стане?

72

до 64

преди 12 години

За ръководствата на големите компании няма НИКАКВО значение какъв е клона им - в България, Албания или Патагония... Важното е, че се бие по авторитета на марката! Златев може да е шеф за България, но не може да си позволява скандали от името на фирмата, което директно рефлектира върху Лукойл! Пак ли не "стопляш"?!

71

blabla

преди 12 години

Сега е момента да излезе, че от държавните хранилища някой чичка си е точил по 100л на ден, с надеждата да не се ползват никога.

70

nekoi si

преди 12 години

Togava kato sa (svetovna)kompanija Luk i oil mezdu drugoto tazi svetovna kompanija e izvestna pove4e na balkanite otkolkoto na van za6to kato ne izkat da im se razvalja imidja ne si slagat izmervatelni uredi za da prese4et kontrabandata zna4i imat imidj na kontrabandisti trafikanti i mafioti s tova moze bi sa izvestna tazi kompanija Luk i oil.

69

dokogastenilazhat

преди 12 години

Защо НИТО ЕДНА медия, партийна котерия, буден гражданини или политик не се поинтересува как завърши процедурата за избор на генерални консули реално? Как бяха назначени хора, които не са кандидатствали за съответните места, които по сега действащия закон не отговарят на изискванията, по колко си платиха, откъде идват и кого ще представляват? Показателно мълчателно единопослушие!!!!

68

до Василев

преди 12 години

Аз пък ти гарантирам,че ти си психопат.

67

спешно се търси

преди 12 години

Вальо Златев спешно търси да назначи нов министър председател!

66

мдааа

преди 12 години

Аз сега за друго си мисля.Идва зима и с газта кво ще правим.Ако русите ни ударят кранчето или повишат цената на газта и...стаа страшно.А работата май на там отива.

65

Василев до 53

преди 12 години

Провери хубаво ако имаш някой близък да работи в Шел и ОМВ, откъде зареждат техните бензиностанции!!!Само гръцката ЕКО зарежда съвсем малко една част от гръцката рафинерия!!!Всички зареждат от Лукойл!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

64

до Василев

преди 12 години

Кво е гарантирано от ГЕРБ бе?Само мизерията и немотията на народа е гарантирана от тез никаквивци.

63

До 54

преди 12 години

1.Виж сега - Лукойл е огромна компания! 2. Една от най-големите в света! 3. Чувал ли си за имидж, репутация и т.н.?! Става въпрос за БЪЛГАРСКИЯ клон на Лукойл!В този случай т.т. 2 и 3 губят всякакъв смисъл и значение!

62

Do 31

преди 12 години

Kakav sram da izpitva toja *** Kostov,trbva uzas da izpitva v centralnija negovata *** maika.

61

детска работа

преди 12 години

Прилича на някаква махленска работа това......седят в кабинет и си хортуват ...,ще ни съдят те за белене, я да им спрем завода та видят тогава .... то хуби ама русините бълха ги ухапала, че ще им спрат завода...То тях бълха ги хапе, а нас ще ни сърби дълго време, защото се превърна в спекулация и евтино гориво няма и да видим. Та интересно подвеждането нарочно ли е или от незнание???

60

МУСТАФА

преди 12 години

Държавният резерв не е в посочените количества. От 20 год. едно и също количество гориво се посочва, като държавен резерв, военновременен запас, кризисни запаси за Б-я, за ЕС. България не притежава дори хранилища за количествата, които твърди, че съхранява. По - голямата част от хранилищата се стопанисват от Златев.

59

До 57

преди 12 години

Много рано почвате работа, вие платените писачи, спрете се поне малко да ни тровите форума с глупости, пускани ви отгоре

58

Анонимен

преди 12 години

Поредният цирк на Герб. То ако атаката е истинска Герб би баднал още преди изборите. Ама сега хем искат да си вдигнат рейтинга хем Лукойл му трябва време за годишната профилактика