169

Анонимен

преди 12 години

Младенов а твойто минало и на чичко и т.н. - всички сте едни същи комунистчета дето още 22 год след 89 ни правите цирк

168

Анонимен

преди 12 години

Първанов е главата на октопода и е вреден за България.Да си ходи.

167

Любопитко

преди 12 години

А, по какво се различава миналото на Първанов от миналото на семейството на Младенов? Ако се направи справка за принадлежност на бащата на Младенов към ДС?

166

Анонимен

преди 12 години

176 ... МАИ САМО ТИ НЕ РАЗБРА ЧЕ ТЕЗИ АГЕНТИ НА ДС СЕ НАМИРАТ НА ЗАПАД ЗА ДА РАБОТЯТ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ , А ЗА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ , ПРЕКРЪСТИЛА СЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ...ТЕ СА ВРЕДНИ КАКТО ЗА БЪЛГАРИЯ , ТАКА И ЗА ЕВРОПА ...

165

Анонимен

преди 12 години

ADIOS ,ТОВАРИЩ ГОЦЕ , ADIOS , ТОВАРИЩИ КОМУНИСТИ, ВРЕМЯ БЬIЛО...

164

Анонимен

преди 12 години

Народът ни се манипулира по-лесно от мравки или е по-точно да кажа поданици от 18 в.Значи когато преди 6 м. лошият Първанов поиска да се разкрият икономическите досиета на прехода - тоест цялата информация, събрана от икономическата полиция кой как е забогатял.......първи ревна десният Костов, а веднага след това и мутрата,тоест пожарникарчето, така де - премиера.Толкова ли не разбра българчето, че ДОСИЕТАТА БЯХА УНИЩОЖЕНИ 1990 и 1991 г. Останаха само залагалки - в България не може да се направи лустрация просто защото няма на какво. Безмислено е да се отзовават сегашни дипломати от кариерата, които имат нужното образование и опит, ако не могат да се заместят от хора с образование и опит. Няма нужда от Стоичков и Шкумбата да ни представляват вече сме достатъчно екзотични за всеки извън Балканите.

163

Аз

преди 12 години

Ники Младенов далеч не е ***! Това, че баща му е бил агент нищо не означава. Фактът, че постоянно *** върху ***, трябва да ви говори нещо .....

162

ДО СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Може и да не съм българин,но не съм *** като теб!

161

Анонимен

преди 12 години

Николайчо, не се опитвай да наскочиш себе си. Още си много малък, да се пишеш по голям от Държавния глава. Ти и министер Дянков се пишете големи смелчаци, под крилото на Бойко, и партията ви от ренегати, но ние обикновенните хора, ви следим, помнете - ние ви избираме!

160

Анонимен

преди 12 години

Николайчо,Още ли не си го нарекъл"***",както преди време нарече други хора ***, а след това направи нещо като извинение!?От плямпало гейско с комунистическо минало друго не се и очаква!След комсомола,СДС,ГЕРБ към коя следваща партия хранилка се насочваш?

159

Анонимен

преди 12 години

Ама суперпрости сте всички коментиращи!!!

158

166

преди 12 години

Интересно как никой не коментира първите два мотива на Президента. А именно че Законът премахва изискванията за посланик и прави възможно министърът да си назначава свои хора без качесва ама с партийна поддръжка. Това с ченгетата си е парлама за балъци. Та те и без това са старци за пенсиониране и няма как да не си отидат скоро!!!

157

AZ MLADENOV

преди 12 години

OPITAH SE DA PRADNA NO VZEH CHE SE NASRAH

156

Кирчо

преди 12 години

Аз пък мисля, че е заради баща му на Н. Младенов - агент на ДС.

155

p

преди 12 години

николайчо нали и ти си комунистическо изчадие, бе. а да знаеш от коя партия си, случайно........

154

Анонимен

преди 12 години

БРАВО , МЛАДЕНОВ... ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ , А АГЕНТИТЕ НА ДС И КГБ КАТО ГОЦЕ СА ВЕЧЕ В ГРАФАТА - ЛОША ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ...ЗАТОВА НЯМА ШЕНГЕН,ВСЕ ОЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ В ЕВРОПА ВЪРЛУВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ АГЕНТИ , А ЗАПАДНЯЦИТЕ МНОГО ГИ "ОБИЧАТ" ....

153

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

164 е истински българин, а не фалшив като оня по-долу...

152

българин

преди 12 години

Червено 160, орева орталъка, че САЩ не щат комунисти у тях. Не ти е виновна лустрацията, такав в България и без това няма, ами това, че хората не щат да си взимат беля с най-отявлените катили от съветския блок. Като толкова искаш да емигрираш (което аз горещо насърчавам), тичай в Русия, там и официално си управляват вашите, воглаве с Путин. Ама, нещо нямам спомен някой от вас да е тръгнал за там, все към САЩ ви тегли. И онези балами ви пускат, повечето. Другите ревете ден и нощ.

151

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 156Нали си знаеш, че не си българин... - кого заблуждаваш?...

150

Анонимен

преди 12 години

Тези от ГЕРБ да говорят за минало си е доста нагла история.За няколко години българинът май забрави миналото на всеки един от лидерите на тази групичка - от партийна книжка през новобогаташ по време на прехода - когато всъщност големите преди 89 г. си разделиха държавата. Да, ясно е какво е миналото на БСП, но наистина ли не е ясно какво е миналото на ГЕРБ...Пък и истински вредните хора отпреди 89 г., тези с "миналото" вече ги няма в архивите... другото е безмислена спекулация с емоциите.