81

Анонимен

преди 12 години

Стига театро и пропаганада *** герберски всичко при вас е пошло скроена постановка. Хайде да се хванем на бас с, който пожелае, че ще върнат лиценза на Лукойл а между другото с цената на бензина, какво ще се случи?

80

антиЕС

преди 12 години

до 83,уточнявам ако затворят рафинерията и да допълня, ако Лукойл се измете от БГ,тогава и с двете ръце и с двата крака ще гласувам за тях

79

до 80

преди 12 години

Всичко ще завърши добре. Рафинерията няма да е на загуба, нито Лукойл , а такива като 80 ще гласуват за ГЕРБ. Това е целта !

78

Един Българин

преди 12 години

И опозицията и народът ви подкрепяме. Само довършете до край работата и да има резултати! Не искам да чувам оправдания ама видите ли народът не е зад нас!

77

до 79

преди 12 години

Що бе, всеки път като ти натисна минус ми го отчита, удивителните знаци също. Всичко си работи прекрасно.

76

антиЕС

преди 12 години

до 78,що така мислиш,според мен даже ще спечелят подръжници ,щото ни дотегна вече да ни тровят.Въпреки големите ми резерви към ГЕРБ,ако правителсвото затвори рафинерията с двете ръце ще гласувам за ГЕРБ

75

Хитлер

преди 12 години

Ей този сайт какъв е бе,независим или червен бе шушумиги,защо когато слагам плюс в полза на правителството и минус срещу тъпите *** не ми се отбелязва гласът и тук ли се навряха тези болшевики бе.Стига вече с тази проста червена шашмалогия.

74

до 59

преди 12 години

Правителството не знам дали ще падне, но ако Нефтохим затвори - ГЕРБ пожизнено да отпишат да спечелят избори в Бургас!

73

до 76

преди 12 години

Да беше само опозицията - проблема щеше да е никакъв!

72

Даниел

преди 12 години

megafon.blog.bg/politika/2011/07/27/schadenfreude-to-na-bylgarina-i-otnetite-licenzi-na-lukoil.791192Опозицията няма да подкрепи правителството. В България опозицията работи за унищожаването на държавата, за чуждите интереси и против народа.

71

но комент

преди 12 години

е, дано и след три дена викате "ура", но ме съмнява.

70

но комент

преди 12 години

не три лева бензина-след тридена ще го има на черно по 10 лева литъра.Ама ще е "западен"-демократичен,няма да е руски!Мутрите откъдето започнаха да трупат пари-от контрабандата на горива-пак там се връщат.

69

nadq

преди 12 години

Предизборен пи ар на гербаджии тои си е натрупал печалбата до сега Златев че ще и помогне предизборно на авера си няма значение за него ,ама след изборите ще си вземе пая двойно и тройно Горките българи

68

но комент

преди 12 години

И тогава като сега-на обикновения човек му се е..а мамата, а едни хора викат "ура" по площадите, че сме се били освободили от комунизма и от лошите руснаци.Стоян Ганев чак щеше да съди Русия...та и сега - дведесет години по късно-пак същото.че гледам и артистите същите-иван костов примерно.

67

Анонимен

преди 12 години

Брей, ама от всичко разбирате бе драскачи

66

Анонимен

преди 12 години

Преди време един престъпник каза за Герб-циркаджии......тогава много ме беше яд на него....сега аз бих добавил-престъпни циркаджии.......жалкото е че малко са го разбрали......ииииии ако вземат изборите наесен не ми се мисли каква сеч ще настане........дупе да му е яко на народа.....

65

До 61 - Петър

преди 12 години

Чия оценка да изчакаш - тази на ГЕРБ или тази на джоба ти когато бензина след десетина дни лепне 3 лева ?

64

гица

преди 12 години

По всичко което прочетох излиза ,че в ГЕРБ са само ***.*** ама оправни. А умниците дето ги плюят едвам връзват двата края.Скоро и асвалт ще проядат. Е ,аз искам да съм като глупаците.

63

но комент

преди 12 години

91ва... тогава същия Костов беше финансов министър и ни "успокояваше" че като дойдела демокрацията ще потекат реки от мед и масло..и че ще ни пратят помощ от "братските" щати...е, пратиха ни - два кораба мухлясъла царевица.колко пъти ще ядем една и съща попара, не знам.

62

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Лукойл Нефтохим спря работа..Дай Боже, да е завинаги да се махнат КГБ мафията , златевци , руските агенти , слугите на Путин , руската МАФИЯ, да се махнат от нещастна България -завинаги и изобщо -пратениците на Империята на ЗЛОТО ::))Сега няма да стане , но скоро..Всички нещастия ни идват от изток..Колкото по- малко мАФИЯ , руска в България , толкова по- добре ..Амин , дай Боже:::)))))))