126

Анонимен

преди 12 години

А Бе който е недоволен от предложението , на Стоичков тогава държавата да извади 300милиона от Вашите Данъци. Па да ги окрадат. По-добре частния инвеститор да си троши тиквата.

125

Майна

преди 12 години

Стичков предаде Пловдив. Цялата селска сбирщина в София не можаха да си простят че най-големият стадион е в Пловдив, и двете равни по интелигентност кухи *** Борисов и Стоичков намериха разрешение. Да докарат хората на Христо от Испания да нацвъкат още малко молове и да съборят стадиона в Пловдив.

124

Майна

преди 12 години

Най-големият стадион в България стадион Пловдив, стои заключен и се руши. Ако беше завършен, той щеше да има 55 000 седящи места и да бъде единственият стадион с два етажа у нас. От 20 години вторият етаж стои недостроен. Официално стадионът е открит през 1950 година. Тогава имал 30 хиляди места и се казвал "9 септември". На терена му са играли Барселона, Байерн Мюнхен, Ювентус, Лацио, Реал Сарагоса и Цървена Звезда.

123

Анонимен

преди 12 години

този проект прилича на палатката на централна гара хахаха

122

Анонимен

преди 12 години

Който не го е виждал, да дойде да види резултата от подобно "Публично - частно партньорсъво". Намира се в София, на бул. Вапцаров и се казваше "София Ленд". Сега е пустеещ лунапарк, който чака някой *** да купи за скрап и да махне въртележките, та да може частният "партньор" на общината да си реализира замисъла с теренчето в "Погребите". Ама как, ще попитате, нали теренът е на общината? Беше, дами и господа! Беше! След няколко врътки вече е на Вълка...

121

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХХХА ,И ЗА КОГО СА ТЕЗИ СТАДИОНИ...ТО СПОРТ НЯМА,ФЕНОВЕ НЯМА ..СТАДИОНИ ЩЕ СТРОЯТ..ВДИГНОИ НАХОРАТА ПЕНСИИТЕ ПРОСТА ТИКВОООООООООО...ДА ТИ ТАКОВАМ СТАДИОНИТЕ И МАГИСТРАЛИТЕ.

120

Мими

преди 12 години

Това е да видиш идеите си *** и на всичкото отгоре приписани на един куц кон в творческо отношение!

119

Мими

преди 12 години

Клептоманията е душевно заболяване.А някои хора с клептомания си оправиха и живота на правнуците.

118

Мими

преди 12 години

Изключително грозно представена от човек без фантазия , който само е откраднал идеята. Проекта се отнасяше за голяма зала на морето.Крадец!Ела ме гръмни *** крадлив!

117

Мими

преди 12 години

Тази роза е лично моя идея !Кражбата не е благословено дело от Бога!

116

подаръци

преди 12 години

Като гледам коментарите и "вярата " ни в подаръците се сещам за един стар виц: "Един овчар си загубил стадото и се зарекъл , ако го намери да подари най-хубавото си агне на първия срещнат. След дълго обикаляне най-накрая си намерил човекът стадото и видял един велосипедист да минава наблизо. Развикал се овчарят, грабнал агнето и тръгнал към велосипедиста. Обяснил му - така и така, зарекох се - ето ти агнето. Гледал велосипедистът, гледал и казал - "Ти май искаш да ми вземеш колелото!"

115

Аз

преди 12 години

На мен ми харесва

114

Анонимен

преди 12 години

Земята за стадионите с молове около тях, а пардон - моловете със стадион около тях, безвъзмездна ли ще е ?

113

Анонимен

преди 12 години

Как кой бе приятелю Бате ти Бойко ше плати от нашите джобове.К*Р за сТОИЧКОВ и Б,Б,

112

Рашо Бекъма

преди 12 години

Хааахахаха! Стоичков води инвеститори филантропи, които ще построят за тяхна сметка 3 стадиона за скъпите на испанците български футбол, български футболисти и български футболни фенове! Аааааахахаха! Добре, че сега го видех, че щеше да ме изгони шефа от работа заради шумен смях!След като с простотия, наглост и лакомия успя да си затвори всички врати тук, сега Стоичков прави пореден опит да се върне на бял кон! Въпрос с повишена трудност: кой "***" ще плаща сметката?

111

Анонимен

преди 12 години

*** vie ste vse nedovolni be...6to taka

110

АЗ

преди 12 години

Красиви проекти ! Аз съм ЗА

109

не вЕрвам ви вече

преди 12 години

Почнете да строите.Вземете земята около стадиона.Постройте един мол,две чалги и седем ресторанта.Пуснете билетчета за паркинга,а около него-кооперацийки постройте,с магазинчета вместо гаражи.А пък ако поостане малко място може и стадионче...

108

Калин

преди 12 години

радвайте се на сапунки .. докато шляпате по бокото .. варненската перла .... *** и боков авер.. върти далавери със стадион спартак :) боко .. нали го предложи .. обявиго за свой приятел.. дали не е лапнал нещо :)

107

ева

преди 12 години

Черният вариат лично на мен повече ми допада - най-вече като дизайн. Ако може и да осигури финансиране, защо да не го подкрепим?Макар, че ми е странно, че Стойчков иска да направи нещо за България. Интересно е при какви условия?