60

Искрена

преди 12 години

Благодарение на Волен Сидеров сега джамиите не надават силен вой, както по.рано, а спокойно си пеят тяхната. Това се почувства и в нашето малко градче, доста далеч от София. Госпожата, която е написала статията, не е много наясно с процесите, които протичат в страната ни. Всички искаме мир и спокойствие, но трябва да се спазват елементарните човешки права на всички хора, за да не се стига до нетърпимостта на някои по-силни личности. Госпожата не вижда подводните течения, които я завличат.

59

боско

преди 12 години

в крайна сметка защо им съчуствате на тези те са като онези от америка не ви помагат а ви крадат сега пак кроят някакви планове , и ще ви кажа , че ако не е работа на техните спец -служби дори и само да са наблюдавали са помагали иначе няма да го превърнат в международна атракция при положение ,че са се изложили. кой на нас ни съчуства 20 години че хората умират от всичко -никой гледайте нас и народа си а оставете тези *** да се избиват все пак не им дължим нищо . да живее България

58

Колю Байрактаря

преди 12 години

Кой уши байрака?Кой му тури знака?Кой му даде пушката?аааааааа???

57

иван до:53

преди 12 години

Естествено,че нищо не си разбрал от статията,която иначе е много точна,затова ти давам пример-Тъпите французи,гилотинирали кралете си,превзели Бастилията,издигнали лозунг Свобода братсво равенство-добре!Ама сега,когато всеки 4-ти е севегалец,камерунец,алжирец,мароканец да не изброявам половин Африка надават вой до небесата!Ето го лецемерието,а не евреите.

56

кн

преди 12 години

В цяла Европа традиционните партии са длъжници на своите избиратели, защото мълчаха твърде дълго, докато популистите крещяха и насъскваха. правлино. отдавна те трябваше да се обединят срещу антирелигиозната насоченост на партии, като националистическите. само сърбите добре го разбират. но имигрантите, като косовците, са гости, а сега с помощта на САЩ и империалистите късат от земята им. Дали и у нас ще стане същото. възможно е

55

TheMadHatter

преди 12 години

До 26: Да 95% е точната цифра. Има официална статистика. Само, че пропагандистите на мултикултурализма изкочиха със становището, че това не били мюсюлмани, а норвежки мъже. Чудя се аз какво така изведнъж им стана на норвежците?! Ей така бе само се питам?

54

TheMadHatter

преди 12 години

До 53: Да кажеш, че евреите натрапват араби в Европа е все едно да кажеш, че евреите са натрапили Хитлер. Глупавият коран ги учи на антисемитизъм. По добре погледни към Саудитска Арабия, Турция и Иран като инициатори на ислямизацията в Европа. Този е християнски фанатик, т.е. той е също толкова лош колкото и всеки един член на Ал-Кайда. Това което направи нито ще върне амуджите по страните им, нито ще допринесе по какъвто и да е начин в полза на Западната цивилизация.

53

Mickey

преди 12 години

До 47"ПИТАМ СЕ - КАКВА ЛИ ЩЕШЕ ДА МУ Е ПРИСАДАТА, АКО БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯЛ ДЕЦАТА НА МИНИСТРИТЕ ИМ "Питай се пиле!:)))Ето и отговор:Ми същата присъда каквато ще му дадат и сега! Явно не си и помирисвал Бяла Държава(пък камо ли скандинавска)Ми разходи се -виж! Че иначе форумните фуражки , *** на комунистическата ни олигархия, ще те водят за нослето:)))

52

културист

преди 12 години

абе кой каза, че тия *** трябва да се интегрират из Европа. християни що не се интегрират в арабския свят. кой натрапи тия простотии. мисля това са мърсотии единствено на евреите, да натрапват араби на Европа.

51

Анонимен

преди 12 години

Има много хора, които подкрепят този убиец психопат. Те са болни, но не могат да го осъзнаят. Трябва да им се окаже спешна помощ от психиятър.

50

До г-жа Ковачева

преди 12 години

Мене не ме е страх от национализма! Да се страхуват тези, които зарязаха държавата си и отидоха наготово в подредените държави на други хора!

49

до г-жа Ковачева

преди 12 години

Какви ценности мислите, че изповядвате? И изобщо кой ви каза, че това са ценности? Мултикултурализъм! За хилядите години история на човечеството къде се е случил този мултикултурализъм? Никъде! А ние да пробваме и пак, и пак! Сриването на ВСИЧКИ големи империи са доказали, че в мултикултурализъма НЯМА БЪДЕЩЕ! А СССР и Югославия? САЩ успяха да се закрепят известно време с нагло и безотговорно ялово печатане на долари, но краят им вече се вижда! Така, че моля НЕ НИ ПЛАШЕТЕ!

48

мултикултурясъл

преди 12 години

Този проблем с малцинствата нямаше да го има ,ако имаше поне малко демокрация в така наречените "демократични" западни общества . Тоест малцинствата да се съобразяват с волята и културата на мнозинството , а не обратното , а също така и задължения - еднакви ! От къде на къде ,столична община ще строи безплатни жилища само на *** ,искам и АЗ българина !

47

Ива

преди 12 години

Взаимния страх и омраза са неизбежни. Който твърди че не е расист или е без предрасъдъци към една или друга религия, алтернативен начин на живот и т.н., лъже. Политиката е бизнес за гласове и там морала е невъзможен. Те винаги ще се възползват от популярните, и не толкова, социални тенденции за повече гласове. Политиците са част от проблема и помощ от тях е невъзможна. Само ние хората можем контролираме себе си, което е много трудно предвид омраза насаждана у нас през годините.

46

Анонимен

преди 12 години

ПИТАМ СЕ - КАКВА ЛИ ЩЕШЕ ДА МУ Е ПРИСАДАТА, АКО БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯЛ ДЕЦАТА НА МИНИСТРИТЕ ИМ

45

до 21

преди 12 години

С какво действията на един пилот, бомбандирайки съзнателно определено село, се различава от действията на коментирания субект.---------------- Пилотите не бомбардират села, тиквенико.

44

до 43

преди 12 години

хайде да ги изпратим на някакъв остров

43

Анонимен

преди 12 години

До 43Въпросните малцинства никога няма да се интегрират, защото са друг тип хора, друга раса, друг начин на мислене! Само *** си мислят, че обществото може да се превърне в еднородна маса, за да се манипулира по-лесно! Генетичния ни код е различен!

42

сам

преди 12 години

А какво правим като въпросните малцинства умишлено не желаят да се интегрират?

41

до 40

преди 12 години

Ислямистите тероризират християнския свят, а този Беринг защо своите?