247

Анонимен

преди 12 години

Който лекар изпрати пациент за коронарография, независимо дали има показания за това или не, получава комисионна от болницата, направила коронарографията. Това е горчивата истина за жалката картина с българското здравеопазване. Срам,срам.

246

Dana

преди 12 години

Тази частна клиника не е ли една от многото на "Чайкафарма - висококачествените лекарства"

245

Оценката

преди 12 години

...кардиологът назначава коронарография, за извършването на която пациентът е насочен към частна клиника във Варна.Точно правителството на ГЕРБ миналата година драстично намали средствата за заплащане на КОРОНАРОГРАФИИТЕ от НЗОК! Дори кардиолозите протестираха няколко пъти ама на кой му пука от това!За това човечецът е бил пратен в частна клиника! А в частната клиника се интересуват само от това кой, колко си плаща за манипулацията!Всъщност, защо не кажат чия е била тази "частна клиника"?

244

келеша

преди 12 години

СЪВЕТ към човека - ако наистина няма какво да губиш вече, ОСАКАТИ ДОКТОРЧЕТО!!!

243

bolka

преди 12 години

На светлинни години назад сме от "белите" държави по здравеопазване! Пише ви го майка, която преди няколко месеца загуби сина си на 35 години! Ако беше в нормална държава, сега синът ми щеше да е жив! Но нямахме пари за лечение в чужбина ... и сега плача за него. А какви пари потрошихме за операции в София при "светило", какви нерви похабихме заради безхаберие и незаинтересованост на лекарите! Минахме през ада, наречен "българско здравеопазване"

242

an

преди 12 години

В МУТРЕСТАНИЯ АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА. ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ. 21 ГОДИНИ В МУТРЕСТАНИЯ СЕ РАБОТИ САМО ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. 21 ГОДИНЕ ДРУГАРИТЕ МУТРО-*** РАБОТЯТ В ПОСОКА НА ЗАБОГАТЯВАНЕ. НО НЕ НА НАРОДА. А НА ЛИЧНИЯТ И НА РОДАТА ДЖОБОВЕ. НЯКОЙ СЕЩАЛИСЕ ЗА ТЕЗИ 21 ГОДИНИ ДА Е НАПРАВЕНО НЕЩО С КОЕТО ЖИВОТА НО ОБИКНОВЕННИЯТ ЧОВЕК ДА СЕ ПОДОБРИ? ПОНЕ АЗ НЕМОГА ДА СЕ СЕТЯ. ЗАТОВА ВСЕКИ ПЪТ ГЛАСУВАМ СЪС ЕДИН ГООООЛЯМ ЧЛЕН НА БЮЛЕТИНАТА. ТОЗИ ЧЛЕН ИМ ГО ПОДАВАМ НА ДРУГАРИТЕ.

241

Анонимен

преди 12 години

Плащайте си здравните вноски, за да ви "лекуват" така!

240

Анонимен

преди 12 години

Временно да се отнемат лекарските права на специалиста?Ха стига бе!Ако е специалист сам ще се откаже от практикуването на тази професия.Да се отстранят без право да практикуват всички които са допуснали да се осакати човека и да се обещети пациента достойно,за да не стигне до просешка тояга!Стига сте защитавали некадърниците,вижте до къде стигнахме защото си затваряме очите пред нередностите и престъпленията.Или само високи заплати ще искат а отговорност нула?

239

Гад

преди 12 години

ШОК ...Професионален шофьор без дясна ръка и баща на 2 деца.Та те направо са го обрекли на мизерия това семейство ...

238

www

преди 12 години

за тази грешка лекаря ще се уволни и всичко ще приключи - нали вече сме в европа ;;;;

237

Анонимен

преди 12 години

Частните клиники не винаги дават най-доброто на пациента.Тъжно е,но докато го разберете,много от държавните и общински болници ще бъдат брутално бастисани!А после?...после,ще ви лекуват на стадионите и по магистралите...за жалост.

236

poli

преди 12 години

БОЖЕ ГОСПОДИ!!!Що за държава е това бе??????????Потресена съм,просто без коментар,защо ли сме още тук???Май терминала е спасението.

235

Анонимен

преди 12 години

не едо монополи на едни или други лекари. Системата е грешна. Докато тя не се разбие напълно - да се промени логиката на плащания - няма да се оправим.

234

Верон

преди 12 години

Това е от ,,Дай ми направление".На ти направление!За алчен кардиолог,да му се пълни джоба от пътеките.Това няма да спре,докато не се разбие монопола на кардиолозите и ендокринолозите които лапат големите пари от фармацевтичните компании и на гърба на пациентите пътуват на екскурзии до Рио де Жанейро и Малдивите.Доста джипита си вършат добре работата.И са по принцип достатъчни.Този човек горе е получил първо направление за кардиолог които пък го е ,,посъветвал".Направление за ада!

233

Ник

преди 12 години

А ти бате, от кое гадно съсловие си?

232

Анонимен

преди 12 години

Ужас! Горкия човек! И какво като са сезирани не знам колко си организации, като един мъж в разцвета на силите си ще остане инвалид до края на живота си?! Е, ББ нали много се ордееше, че българските лекари просперират в чужбина? Ми те хубаво просперират, ама няма кой да лекува материала! И това е поредното доказателство! Че тук ще останат само търгашите и касапите, но не и истинските лекари!

231

До Всички

преди 12 години

УЖАС!!! Гледам го тоя човек на снимката и направо ми иде да се разплача!!! Може ли такова нещо ве?!?!?! Тоя човек е шофьор, семейтво храни - здрав и прав Българин....да го осакатят по такъв брутален на4ин!!! Направили са го инвалид 4овека!!! Нямам думи! Нямам думи! Хора, внимавайте като ги правите тия манимулации....ами то не е компютър да му изгориш харда и да го смениш!!! Сега тоя 4ове4ец кой ще му върне ръката, а??!?! Безобразие!!! Пазете се Българи и внимавайте по тия лекари!!!

230

!

преди 12 години

Наглите крадливи доктори изобщо не ги интересуват здравето и живота на пациентите! \интересува ги доката е жив пациента колко пари могат да изсмучат с редица измами от него! Сега се борят да криминализират пациентското възмущение от тях! Криминално било дори пациент да ги ОБИДИ, представете си! Хора, това гадно съсловие няма да се спре! Трябва да се вземеме в ръце и да ги съдим до дупка !

229

Недоумение!

преди 12 години

"...едва след 48 часа пациентът е насочен към МБАЛ "Св. Анна" Варна."Как може да чакаш 48 часа някой да те пренасочи към някаква болница?!?!От Варна до София със собствен транспорт може да се стигне за 7-8 часа!Явно човекът е бил болен от т.н. ХАНК /хронична артериална недостатъчност на крайниците/ и манипулацията е довела до усложнението!Може и сам да не е знаел, че има ХАНК, но ако не е ходил преди това на лекар с подобни оплаквания, никой не би могъл да знае, че той има ХАНК!Не чакайте, понякога не бива да се чака, въпреки мнението на специалистите!Имам приятел болен от ХАНК, млад човек е, знам какво означава да сиболен от такава болест понякога ампутацията се разминава за часове.

228

Преминаващ!

преди 12 години

Noment!