284

Анонимен

преди 12 години

Битовата престъпност е страшна!Ще те убият *** на улицата и няма кой да ти помогне и защити!Преди 2 часа на спирка на 86 и 150 във ''Банишора''две *** оскубнаха обеците на жена от ушите и.Никои не се помръдна и двете бавно пресякоха булеварда и се качиха в тролей 1.БОЙ и СЪБЛИЧАНЕ ГОЛИ НА КРАДЛИТЕ,както преди години се разправиха с 2 такива на женския пазар.

283

Смешко

преди 12 години

На излизане той обяви, че ще гледа дебатите от кабинета на Председателя на Народното събрание Цецка Цачева.:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Удобството преди всичко.Да седиш на един дървен стол 5-6 часа и да слушаш критики и анализи на лошата си политика е направо "10-тият кръг на Ада" за Би Би Бойко.

282

Анонимен

преди 12 години

285, кой пък си ти, че да нареждаш на хората какво да правят?! Мижитурка някаква! Аман от комплексирани неудачници като тебе, дето все другите са им виновни! Ако толкова си нямаш работа, никой не ти е крив, хващай се да копаш компири или хващай гегата и ставай овчар! Нали чу Бойко какво каза на 'феновете' си: има свободни места за овчари!

281

do Рени

преди 12 години

Не, просто не му се слушат глупости. Така, както и на мен не ми се четат палячовските ти платени коментари. Ай сиктир, *** се оплачи на Путев ;)

280

4-ти километър

преди 12 години

Слушайте и гледайте! Цецо! А на бас, че този наглец ще излъже най-малко 10 пъти! Който отброи повече лъжи, по една бира от мен!

279

rumen221

преди 12 години

Приятели,Всички знаем, че в Парламента партийте водят политика в духа на различните си идеологий..., в основата на които е девиза на Великата Френска революция - СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!!1. Абсолютизацията на БРАТСТВОТО, породи Социализма2. Абсолютизацията на СВОБОДАТА, породи Либерализма3. РАВЕНСТВОТО, допълнено балансирано от свобода и братство, породи съвременната Демокрация и БЛАГОДЕНСТВИЕНай-видимата разлика между тези идеологий е СЪОТНОШЕНИЕТО, между ПРЕКИ и КОСВЕНИ данъци - Социализма поддържа високи ПРЕКИ и ниски КОСВЕНИ данъци- Либерализма точно обратното. Точно такава политика поддържат ВСИЧКИ наши ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИЙ!!!И ТАКА СТИГНАХМЕ ДО СМИСЪЛА НА ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ В същност изобщо не става дума за политическо недоверие, а за СДС!!! Стани Да Седна, а ние маймуните им ръкопляскамеНароде!!!!

278

uha

преди 12 години

предлагам на вашето Фнимание утопичен вариант-ББ иска да падне правителството,че вече му е тежко да го раздава супермен,ЦвЦв трябва да обърне внимание на мебелите на апартаментите си,а хер Флик си е намерил работа в долна Габония-министер;-))на мен не ми пука за тях-най-много за Младенов-министеро на розовите БМВ-къде ще си намери работа,в коя партия пак ще се цани,че е няма Надето да го вреди.Апропо-едно кафе за публиката ))

277

До 278

преди 12 години

Не говори от мое име. Въобще не съм зад ГЕРБ.

276

rumen221

преди 12 години

Приятели,Човешкия прогрес, чрез своя връх - Великата Френска революция, наложи на целия свят основния принцип за човешко развитие: СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!!НОИндустриалните общества тръгнаха по три различни пътя:1. Абсолютизацията на БРАТСТВОТО, породи Социализма, при който Всичко се взема от всички, а благата се ползват по равно, по братски - Днес знаем, че това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!2. Абсолютизацията на СВОБОДАТА, породи Либерализма - в основата на който е заложена Анархията и Бездържавието, Дивата алчност, при която - По-силния силово, икономически или финансово винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещата му страна Кризите Днес ВЪРВИМ ПО ТОЗИ ПЪТ, макар да знаем, че И това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!3. РАВЕНСТВОТО, допълнено балансирано от свобода и братство, породи ДЕМОКРАЦИЯТА принципа на: Единството на Права и Задължения - с регламентирани икономическа и политическа свободи и обществена солидарност. Доказа се, че това и Панацеята за постигане на МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСЯКА НАЦИЯ!!!България ли??? Ние сме си ние - Ще изядем солта, ще отнесем тоягите и накрая ще си платим ТАКА И ПРАВИМ:- Пробвахме Комунизма, ама ревностно, сега пробваме Либерализма, ама още по-ревностно, а като поумнеем, ще тръгнем в правия път на Демокрацията!!!За сега, обаче, изпаднахме в интелектуална пауза и следваме един чисто Българския път на развитие - МУТРОКРАЦИЯТА!!! Властва Мафията, чрез различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, пак няма да имаме Свобода, а икономиката и нацията ни ще продължават мъчително да загиватНароде!!!!

275

Рени

преди 12 години

В момента говори Младенов. Благодари на герберите, че са в залата и са показали, че са екип.ха-ха. Какъв екип.Вожда се крие в кабинета на Цачева, докато прувателството му преглъща шамарите.

274

ЕЛ КАПИТАН

преди 12 години

...Всички други сме за ГЕРБ и то не защото те са перфектни-никой не е перфектен, а защото вие не струвате като опозиция - ВИЕ СТЕ ДОКАЗАНО НЕГОДНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!!!Сами сте си виновни можехте да си крадете по малко ,както правят политиците в белите държави и да отделяте по-голямо внимание на народа,защото тези които оставихте гладни и скъсани сега с най-голямата си наглост ги молите в очите да гласуват за вас!! А СИКТИР!!!!!!!!!!!!!!

273

Илия

преди 12 години

Аз съм педофил, искам права и свободи за педофилите!

272

ЕЛ КАПИТАН

преди 12 години

Срам и позор.Яне Янев е ясен ... всеки знае историята за лъжливото овчарче и как накрая никой не му вярва.Вота на недоверие е смешен,а който защитава опозицията или е живял последните 20 години извън България или има роднини политици от опозицията или се облагодетелства от опозицията- това са трите варианта!Има и един малък процент от дебилни хора тип кон с капаци които вярват на всичко което им се каже! Всички други сме за ГЕРБ и то не защото те са перфектни-никой не е перфектени, а защото вие.

271

ДО 270

преди 12 години

КРАТУНООО,КЪСА ГЕЙОВЕТЕ БРЕ ........МАЙ НЕ СА В ГЕРБ ?ОТИВАЙ НА ДРУГОТО МЯСТО ,...Сер-ГЕЙ....!

270

Илия до Апис

преди 12 години

Бе имаше некви 19 км за довършваане от комунистите , ама как само 19 км останаха за 21 годинки , бат Бойко кат дойде и направи света и направи от водата вино и се качи на белия кон и падна от коня че му натежаха джобчетата.

269

Илия до Апис

преди 12 години

АА питай Бойко за хемус и тракия той е бил до Тато той щи отговаря,не ми задавай въпроси за миналото сега ще избираш бъдещето, карай си бенца 19км и като свършат бегай обратно

268

Анонимен

преди 12 години

VOT NA NEDOVERIE..NEMA DA MINE SEGA, KOMINISTITE DA SE NE STISKAT I DA PLASHTAT NA ATAKA I NEZAVISIMITE ZA DA RAQZKARAT TOVA NEDORAZUMENIE BORISOV OT VLASTTA.DOKATO SI BARAT NEKOI RABOTI BORISOV VECHE NAPRAVI EDIN MILIARD I NACHENA VTORI., DAJE CHERPIL V DRAGALEVCI V TESEN KRUG,VAJNOTO E DA SE RAZKARA BORISOV I VEDNAGA DA SE ARESTUVAT S CECO KRADECO ZA DA SI KAJAT, KA NAPRAVIHA PARITE I APARTAMENTITE, KOI BIZNESMENI UDARIHA CHREZ MVR I KOLKO IM VZEHA ZA DA NE GI ZAKACHAT POVECHE.

267

Апис

преди 12 години

Само БСП.Калфин ПРЕЗИДЕНТ!!!

266

Константин

преди 12 години

Когато разбрах,че вече съм осъзнат гей,веднага се записах в ГЕРБ,защото знех,че там ще намеря съмишленици.

265

Анонимен

преди 12 години

*** Нинова, знае колко е контрабандата в България! Била точно 2 милиарда!ХахаххахаМи как няма да знаят комунистите, като те са в основата на контрабндата!