121

нло

преди 12 години

За злоупотреба със власт и срс от мвр и данс трябва да са в затвора а не да бъдат толерирани служители който изпълняват заповед на *** буда Борисов да тормозят неудобните за Герб по всякъкъв начин с електронен оптически инфрачервен лазер от бази в гр.Банкя.В инситуцйя на ЕС разполагат и със снимков материал на проследяващият лазер за наземна техника-мпс и жива движеща се сила-хора.Това е нарушение по чл.18 СРС относно чл.7 от конституцията конкретно чл.8на Шенген с доказателства чл.178 от НК

120

до 113 Р.Петков

преди 12 години

По тъпотията ти се разбира че си както казват хората "*** и инат като комунист",ами по ваше време контрабандата се поощряваше бе безмозъчно червено червейче как да се чуе че се борите срещу нея,вие целият си живот залагате само в борбата си срещу Б-я и в услуга на корупцията,безсрамни червени *** ***.

119

Анонимен

преди 12 години

О, Тиква!Три деня младите гейберикак прохода бранят. Кратун безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са европарите!""Грабайте тиквата!" - някой си изкряска.И бесепарите тръпнат, друг път не виделиведно да се бият Тиквата и гейбери,и въздуха цепят със демонский вик.Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Сидеров пристигна със гръм.

118

До # 123

преди 12 години

И защо ползваш чужд ник-нейм? Та това е израз на страх, както и на подлост и наглост - като искаш да кажеш нещо, кажи го открито, като ползваш своя ник, а не този на други хора! Познавам лицето,което пише под ник-нейма "Възмутен" - той има правна култура, широки познания и не е червен. А ти ползваш неговия псевдоним и пишеш глупости по просташки начин!.

117

SEDESAR

преди 12 години

GERB NQMAT NUJDA OT ZA6TITA VE4E GO PODKREPQME I NIE S 4ESTNITE SINI IDEALI.SRE6TU GERB SA SAMO KOSTOV I VARHU6KATA DETO KRADE6E OKOLO NEGO.

116

НФБ

преди 12 години

на стадото се казва в прав текст7 стига говорете за мергините за миналото на боко...това е минало1гледайте весело напред заедно с усмихнатата милионерка цветанка борисловова!Напред към нови хоризонти1Стадото увце да се насочва към нови тучни пасища видими в миража на пустинята1Още малко напън още малко и ще го достигнем това пасбище.там е рая и ние новите милионери ще ви пазим от тези дето искат да седнат на нашето място...Непитайте как сме станали милионери пасете пасете тучна трева.мираж мечта

115

DPS,BSP I DSB

преди 12 години

GOTOVI SME I ZA PARTIZANSKA VOINA SAMO I SAMO PAK DA KRADEM.TRAKTORA VE4E PO4NA S BOMBITE I NIE GO PODKREPQME.

114

До # 123

преди 12 години

Юрист съм по професия и няма нужда да отварям НК и Дневник. Вътр.министър не говори по въпроси, влизащи в разрез с НК, а за пуснатите на свобода 3 човека от Наглите и Благословения. Доказателствата за вината на Наглите са отрязаните с лозарска ножица пръсти и уши. За некомпетентност и лъжи на прокуратурата чувам от Л.Груев, чийто съд ВКС оправда бабаитите от Благоевград и Благословения, както и от теб. Ти защо лъжеш за неща, от които си нямаш понятие? И защо свърза съдебната власт с изп.власт?

113

ГЕРБер

преди 12 години

Ние аналистите гербери от гей дружинка Детелинка подкрепяме Бойче и Цуци в контрабандната им дейност.А валката Златев ни е икона.

112

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

OT KOI DA ZA6TITAVAT? OPOZICIQTA E DISKREDITIRANA OTVSQKADE.VSE EDNO DA SE ZA6TITAVAT OT NASTOQ6TI ZATVORNICI.OPOZICIQTA E 6AIKA PRESTAPNICI!!!

111

120

преди 12 години

Само толкова ли сте тъпите *** бе стотина драскачи тук и къде сте тръгнали тогава като пробити чайници да показвате колко ви са се поизпразнили тъпите кратуни отидете до любимият ви Сибир та дано да ви замръзне останалата част от мозъкът за да престане течът защото ако допуснете да продължи няма да можете и равновесие да пазите и трудно бихте се изправили от това положение "партер" което сте заели пред ДПС-то,*** и маймуните добре че намалявате постоянно.

110

Коментиращ

преди 12 години

И опозицията в лицето на чалмата Лютви, СС, И.К., РЗС , и управляващите от ГЕРБ все още не могат или не искат да разберат, че след 20-ина години разумни и кадърни хора в БГ няма да има. Надарените и умни младежи, кандидатстващи за студенти, младите хора, завършили висше образование и ползващи западни езици, вече напускат масово страната. Остават *** братовчеди, онези българи , които никой няма да поиска като специалисти навън, политиците и магистратите. Ако с тези оставащи БГ ще се оправи, халал й вяра. А иначе нека опозицията с разрешението на КС си внася вот след вот на недоверие в НС... Да й е честит след време ***!

109

възмутен

преди 12 години

Този вот е напълно основателен! Отворете ДНЕВНИК и прочетете какви несъответствия и недопустими и несъвместими от НК изказвания се леят от вътрения ни министър и от прокуратура. Да вземем предвид и фактическите "доказателства" за уличаването на задържания. Всичко това говори за некомпетентност и лъжи от страна на такива институции като МВР и прокуратура; от това следва, че всеки един от нас може да попадне в ситуация, при която да бъде без вина виновен. Нямам доверие на управляващите, само лъжи!

108

popo

преди 12 години

Уфффф!Тук смърди яко на шумкарски ***!

107

хитлер

преди 12 години

писна ми от политика и политици

106

аз

преди 12 години

ЦВ ЦВ *** ако имаш поне нещо малко човешко трябва да се изметеш защото наглостта ти няма аналог в цивилизования свят където бая се буташ да обиколиш не си от тия дето не обичаш авантата

105

Анонимен

преди 12 години

Викторчо,за ваш,то БКП ли пишеш? То бомби,то подслушвания,изнудване на политически опоненти,покуки на депутати и други почтени средства...

104

Чудна картинка

преди 12 години

*** Доган, *** Костов и серГЕЙ Станишев седнали заедно на софрата и се надяват да гътнат Бойко Велики.Надежди - говежди :)))))))))))

103

Венсеремос

преди 12 години

Сещате ли се за още един партиен лидер който не намира смисъл да ходи на заседанията в парламента? Странно как сега имаме втори. :)

102

wiktor

преди 12 години

Плюенето става все по-яростно и настървено с всеки изминал ден, наближавайки изборите. Ако не спрем червените - те няма да се спрат пред нищо и ще използват всички средства, за да се върнат във властта.