230

SEDESAR

преди 12 години

DA,TE OPREDELENO NE SA ZAVISIMI OT KOMUNISTITE KATO AGENT IVAN KOSTOV.

229

:-)))))))

преди 12 години

VOT SLED VOT,DOKATO IZ4EZNETE NAPALNO DRUGARI.S VSEKI DEN ELEKTORATA VI NAMALQVA V JEGITE A PARTII KATO RZS I DSB IZ4EZVAT ZAVINAGI.

228

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

DRUGARITE 6TE SI VNESAT NOVO VOT4E DRUGATA SEDMICA.ZA TQH E VAJNO PARLAMENTA DA NE RABOTI.DA NE SE PRAVQT NOVI ZAKONI 4E POLOVINATA BSP,DPS I DSB TRQBVA DA VLQZAT PO BARZO V ZATVORITE.ZA RAZLIKA OT KOSTOV NORMALNITE HORA 6TE PODKREPQT PRAVITELSTVOTO.TE DOKAZAHA 4E NE SA ZAVISIMI OT PARTIQTA MAIKA KATO OSTANALITE KOITO Q PODKREPQT.

227

Анонимен

преди 12 години

230 не подменяй темата. Комунистите (не ***) отдавна не са явно на власт. От 2 години на власт е Бойко и той носи отговорността че ги прикрива!!! Все още не е минала давност за изнасянето на капиталите на банките в чужбина, за създаването на частни банки преди да има система за техен контрол, за прижатизацията на Костов в съоутночение 1/30 от истинската цена. Къде е Веска Меджидиева, къде са палачите от лагерите къде са Костов и "портиерите" му с цели банки!!! Две години менаха!!!

226

Анонимен

преди 12 години

225 Напиши и адресите им та избирателите им по места да си поговорят с тях!

225

Анонимен

преди 12 години

"НЕЗАВИСИМИТЕ" ДЕПУТАТИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ДА ОСВОБОДЯТ МЯСТО НА СЛЕДВАЩИТЕ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ, НО ЗАКОНЪТ МАЙ НЕ Е С ТАКЪВ ТЕКСТ...

224

Анонимен

преди 12 години

Знам, че качеството на драскачите тук е такова, че не си падат по по-дългите от 2 изречения мнения - но за всички свестни минаващи оттук - ето едно хубаво мнение по адрес на *** в България :)Всички беди на България са предизвикани от престъпната комунистическа партия. Те, комунистите, ограбиха собствената си държава, превърнаха се в първобитни червени капиталисти и свалят по три кожи от гърба на хората, нарязаха на скраб претприятията, обраха банките, превърнаха държавата в турски *** и сега отново искат власт. Говорят назидателно, размахват заплашително с пръст, притежават най-достойните кандидати, въобще чудна картинка. Ами, *** червени, да ви припомним някои факти от славната ви комунистическа история по света и у нас: Ще започна със бащата на народите, др.Сталин, избил няколко десетки милиона руснаци, защото не гледат и не пикаят в правилната посока, договора Рибентроп-***, където братската дружба между фашисти и комунисти се скрепи с документ и раздели по равно Полша, Катин, няколко десетки хиляди избити военопленници от съветите. Или това не са истини, а другарю икономист!? У нас, след девети, наред с фашистите избихте почти цялата интелигенция, след това и малкото останали честни идеалисти-комунисти. Убивахте, интернирахте, мъчихте, шантажирахте собствения си народ в продължение на 45 години, само и само защото не споделя тъпите ви идеи. Накрая, след промените най-алчните, некадърни и безродни измежду вас, българските комунисти, съсипаха тотално държавата и я превърнаха наистина в турски ***. Като за всичко това обвинихте разни Ран-Ъп планове, световни конспирации, САЩ, Израел, ЕС, Световната Банка, МВФ, само не и себе си. Алчни, безродни и некадърни ***, това сте вие, комунистите. Ако ще и в сто *** кожи да се облечете сте едни жалки престъпници, убийци, крадци, далавераджии.

223

Анонимен

преди 12 години

със стари к***и нов бърдак не се прави

222

...

преди 12 години

Нормалните хора работят, а *** от Позитано 20 пишат тук :)

221

Анонимен

преди 12 години

12 маймуни ,или малки черни негърчета , няма ли да се появи новата АГАТА КРИСТИ да напише романче за тях

220

възмутен

преди 12 години

Не разбрахте ли, че докато ние, хората, не запретнем ръкави и не свалим тези некадърни и самозабравили се управляващи, друг няма да го стори! Свидетели сме на всякакви пребоядисвания на политиците, само и само да са във властта. Никой от тези 240 лешпера не мисли за страната и за хората, единствената им мисъл е за собственото им благополучие, осигурено от нашите данъци и всякакви други глоби, такси и т.н. Такива неграмотни и самовлюбени управляващи без капка свършена работа досега е нямало!

219

Анонимен

преди 12 години

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор ВеликовЗАПОМНЕТЕ ГИ - ЕТО ЗАРАДИ ТЕЗИ МИХЛЮЗИ , АГОНИЯТА НА БЕДНИЯ НАРОДЕЦ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ................

218

х

преди 12 години

НЕЗАВИСИМИТЕ *** СА КАТО ИБРИКЧИИТЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ,ЗАЩОТО ОТ ТАМ ИЗЛИЗАТ. ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДРУГИ. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СВЕДАТ НАЙ-МНОГО ДО 100 КАЧЕСТВЕНИ МАЖОРИТАРНО ИЗБРАНИ. ПАРТИЙНИТЕ ЛИСТИ ВКАРВАТ *** В ПАРЛАМЕНТА.

217

искам да съм зависим

преди 12 години

Независим предлага срещу 300 000 кинта, да стане зависим!

216

Анонимен

преди 12 години

12 мръсни ***!

215

възмутен

преди 12 години

Продажни,"независими" ***.Срам ме е от вАС !Вън от парламента !

214

:)

преди 12 години

Бтв опозицията успя да внуши ,че какво и да става ГЕРБ са виновни , постоянната атака към правителството измести темата от това какви ги бяха вършили БСП , ДПС и НДСВ , но според мен хората не са забравили и ще има възмездие , ГЕРБ не са най доброто за БГ , но тяхното управление успя да обедени сини и червени , което е невъзможно ако не ставаше дума за някаква схема.

213

мекерета

преди 12 години

Купени мекерета и ***-честито -Гейбери....само така,де що има калинки и ***-при вас...само че вечна власт няма....!!!

212

независим зависим

преди 12 години

12 зависими независими, по 50 000, е равно на 600 000. Толкова ще му струва вота на пожарникаря!

211

1

преди 12 години

Германия с 82 300 000 население има 620 депутати. България със 7 500 000 население трябва да има 57 - 60 депутати. Сегашното положение с 240 депутати е чиста загуба на национален ресурс за издръжка на мързеливци и далавераджии.