244

Анонимен

преди 12 години

Бомбата пред РЗС е поставена навярно от същата ръка, която постави бомба и пред редакцията на вестник Галерия преди няколко месеца. Това е ръката на безнаказания политически произвол, на готовата на всичко еднолична власт на мутрополитиците от ГЕРБ.Избухва отново в навечерието на доклад на Европейската комисия и на вот на недоверие срещу престъпното правителство.Целяща да всее страх, бомбата пред РЗС всъщност показва паническия страх на властта. Тя е акт на безпомощност и отчаяние.

243

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са си милиционери ! Те нямат нищо общо с демокрацията ! Нещо повече - те са пълно отрицание на демокрацията, а това че слушкат ЕС, Израел и САЩ, съвсем не означава, че са демократи. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !!! Милиционер и демократ са антоними. Няма бивш милиционер ! Това си остава за цял живот. Изкривяване на психиката ... :) Това показва, че ГЕРБ е излязла от утробата на БКП !

242

Анонимен

преди 12 години

Тия не били имали полза от взривовете? Хайде де, хората не пасем трева! Пускате им няколко бомбички, обвинявате ги, че са си ги пуснали сами и докато разлайвате кучетата около поредния генериран уж политически скандал, тихомълком вдигате я цената на бензина, я на тока или някои от основните хранителни продукти. Или пък пробутвате поредния свръхскъп километър магистрала, около чието финансиране и разходване на средствата, нещата са пълна мъгла! Същите *** като предните!

241

Deqn

преди 12 години

Абе тия като си взривяват офисите, защо не вривиха по 100 200 от техните че да е по реалистично? Какви ли неща, ще видим още.. Забавни са тия. Не виждам за кого освен за ГЕРБ да гласувам..

240

Анонимен

преди 12 години

на какво ли не са способни комунистическите ***,ама един да ми падне в ръцете ще се *** като новородено

239

Анонимен

преди 12 години

ВЗРИВОВЕТЕ СА ДЕЛО НА ДС

238

Анонимен

преди 12 години

koito stroi magistrali ima vzriv!Boiko hvani Boriso s fitila i mu *** mutrata svinska.Bate boiko e 4esten, Borisov e idiotina

237

Стефчо

преди 12 години

Циркът започва, главни действащи са ГЕРБ срещу останалите , всички са еднакво корумпирани и въртят далаверки пред народа

236

KYR

преди 12 години

GROB SA PROSTACI I YBIICI PEDALI

235

venko

преди 12 години

Господа управляващи, ако ще определяте тези взривове като насочени конкретно срещу Бойко и Цецо, най-добре ги приемете че са ви заложени вече от народа и се погрижете да откриете бързо извършителите им!

234

Ха,ха,хаааа....

преди 12 години

ДА ,БЕ....УДРЯ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ......АМА ТОЧНО ПО ДУКАТА...ХА,ХА,ХААААААААААААААААААААААААААА...!ДА ВЗЕМАТ , сърГЕЯ И ЯНЕТО ДА ГИ УДАРЯТ .....АМА НА ГОЛО ДУПЕ--ТА ДА ИМ СЕ СКЪСА ПРАШКАТА КАТО НА ПАТРАШКАТА....И ОНАЯ ЧЕРВЕНАТА.... НА сърГЕЙ!ЕГАТИ , ШВЕСТАРИТЕ ЧЕРВЕНИ ......ОТ "ТРАКТОРНАТА" МТС-СТАНЦИЯ!ДА БЕХТЕ СЕ ПОНЕ ГРЪМНАЛИ ,БЕ......ЩЕШЕ ПОНЕ ДА ХВАНЕ ДЕКИШ..ХА,ХА,ХААА.

233

Анонимен

преди 12 години

Аз съм 225Благодаря за минусчетата това доказва теорията ми на 1000 ляди проценти. Само *** оборва факти с минуси. Същият ***, който отчаяно и необразовано живее и го крепи вярата в идола ама идолът трябва да прилича на *** и да се държи като ***. В този смисъл Бойко е идеален. А Шенген, Румито и Еврозоната липсват, докладите съществуват все факти, които съществуват извън шизофреничния свят на ***.

232

Анонимен

преди 12 години

От 5 години преди всяко събитие, свързано с някаква евро-проверка или доклад има бомби, но никой досега не ги хваща тези поръчители. Това или е некадърност, или е нарочно.

231

ХАХАХАХАХАХХААА

преди 12 години

САМО КОАЛИЦИЯ ДОГАН-ЯНЕ-ТРАКТОРА-СТАНИШЕВ-ГОЦЕ ЩЕ "ОПРАВИ" Б-Я , НИКОЙ ДРУГ :))))))))) ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :)))))))))))

230

ANTI

преди 12 години

ГЕЙберски мазохисти лижете *** на Цецо имота и се возете до мyтро-черноморието с бензин 2.54лв

229

Анонимен

преди 12 години

Онази палавница Яни пак откачи

228

Анонимен

преди 12 години

Луд Яни и Черната Ванката моментално в затвора

227

pamet

преди 12 години

may, Yaneto hvarli dimka sreshtu SDS I Nadeto Mhaylova /sega Neinski? ??? ne pomnite li?i

226

Некъф Човечец

преди 12 години

РЗС си лаят Бойко си управлява! И да се самозапали Яне - все тая - никой няма да му обърне внимание!

225

червен партизанин

преди 12 години

червените партизани минават в атаканавремето са взривили цяла църква и са избили 150 души,сега две офисчета ли ще им се опрат