138

Батко

преди 12 години

"Човек може като замисли лесно да разбере срещу кого са насочени дали срещу самите офиси или срещу правителството и държавата като такава, срещу народа", .... е какво д а коментираме ясно е че е поредната тъпотия направена срещу правителството

137

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

БОЙКО е като хлевоуста жена -- каквото и да стане, вечно другите криви, а тя все права.Няма наддумване Бойко.

136

az

преди 12 години

"Ще стане като Наглите, ще стане като Килърите. Ще стоят по арестите, ще се правят на болни", смята Борисов. :)))))))))

135

Мария

преди 12 години

Естествено, че не е дело на ГЕРБ. Те да не са *** да се занимават с такива глупости! По-скоро е дело на хора от РЗС и ДСБ - стар трик за привличане на внимание, като се направят на жертви!

134

Иво

преди 12 години

Анонимен , РЗС скоро няма да ги има като партия . ГЕРБ губи гласове , от по-ниско интелигентната част от хората , БСП остава с чисти ръце и непокърнен вот в тази война ! Негативите отиват в буфера РЗС и в ГЕРБ , а БСП само печели и печели . Мисля , че ти отговорих , но едва ли 80 % от обществото ни ще го направи . Тъй , че ефекта на играта си действа , дори и да знаем за нея . Все пак това го правят професионалисти , бившото ДС !

133

Иво

преди 12 години

To Овчаров в момент на вътрешни борби в БСП си призна за създадения проект РЗС. Въпреки , че уж не и спомена името . Нещата са ясни "пешката" РЗС утре няма да я има , но от всички тези игри и войни губи Герб , а печели БСП . Това е неизбежно !

132

Анонимен

преди 12 години

Факта е, че след агресивната кампания на Яне Янев това е прекалено тъпо действие понеже ще води към него. Не мисля, че е толкова ***.От друга страна бомбите са пред офиси на ДСБ и РЗС които правят кампания против ГЕРБ следователно ще е тъпо и те да поставят бомбите.Факта е, че не може да се каже кои ги е поставил. Друг факт е, че поръчителя е сред парламентарно представените партии което е БЕЗУМИЕ.Бомбите не са за сплашване, а ПР насочен към народа с цел изгода на някои. Но кои?

131

ФАШИСТ

преди 12 години

ДОБРИЯТ КОМУНИСТ Е МЪРТВИЯТ КОМУНИСТ,КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ХОРА,ТАКА КАКТО ГЪБИТЕ НЕ СА МЕСО!

130

Бате Ачо

преди 12 години

Бойко след тези фалшификации за тебе ще гласувам. Те да си гърмят собствените офиси. Едно е ясно ти поне работиш и за нас, а те само за тях. Зад тебе сме.

129

ФАШИСТ

преди 12 години

КОМУНИСТИ СВЕТА ОСВОБОДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

128

SV

преди 12 години

Срещу Ковачки и други "бизнесмени" се водят дела за укриване на данъци . Та как ще станем богата държава без да може да се вземат данъците от тези господа .Но тези господа бивши ДС-та не са свикнали да правят истински бизнес. Те са свикнали да приватизират на безценица и да разпродават , нищо друго . Та от тези господа зависи икономиката не от Борисов . Борисов си е свървил работата . По -умните , които разбират от икономика , ще ме разберат .....

127

Анонимен

преди 12 години

o daa podpalva4ite sa Van der Bore i Van der Cece ar der Volen, Van der Bore i Van der Cece

126

ИВАН

преди 12 години

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ГЕРБ КАТО ПАРТИЯ!ПРОТИВ СЪМ СРЕЩУ ИЗМИСЛЕНИЯТ ИМ ЛИДЕР МУТРАТА ОТ СИК Б.Б.,И ДРУГИТЕ ЧЕНГЕТА ОКОЛО НЕГО ОБСЕБИЛИ ВЛАСТТА ,ЦВ.ЦВ.,АНДРЕЙ ИВАНОВ И ДР.!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ НАЛИ НЕ ИСКАХМЕ МУТРИ ВЪВ ВЛАСТТА,А КАКВА СТАНА ТЯ?ЧЕНГЕ-МУТРА,ЧЕНГЕ-МУТРА!

125

гошо

преди 12 години

иван костов и яни янев са порачителите. Те работят против държавата и Българският народ. Способни са на всичко лошо.Пречат умишлено на правителството и парламента .

124

SV

преди 12 години

Teя , които взривяват бомби , са същите тея наши бизнесмени , от които зависи икономиката . Какво може да направи един министър претседател . Да залови престъпниците , да намали данъците , за да направи държавата по-благоприятна за инвестиции. В тази криза да намали дефицита , намалявайки сивата икономика и събирайки данъците. Борисов изпълни всичко , залови престъпниците , които купената ни и нереформирана съдебна власт не иска да осъди и бави делата по 10-20 години .

123

Анонимен

преди 12 години

тази бомба измива ръцете на командираЯвно от Европейската партия майка са му задали въпроса-ЩО ДИРИШ ПРИ КОМУНИСТИТЕ?Сигурно и малкото симпатизанти са бесни и питат-КАКВО ПРАВИШ в БКП ?Сега си има бомбичка и иска охрана-вчера съобщиха за италианските колеги за фалшиви заплахи и охрана на депутати и жените им.НАШИТЕ ДА НЕ ОСТАНАТ НАЗАД!Браво на пиратките -поне не убиха невинни !

122

Анализатор

преди 12 години

Абе то нашата ПОЛИЦИЯ не може една каруца с *** да спре да се друса по централните булеварди на града, че а ги спряха, я ония ще ревнат до Брюксел и Хага, че са им отнели човешките права и ги дискриминират като малцинство и за това не им разрешават да се придвижват свободно в столицата ...

121

Не сме овце

преди 12 години

Добре де, нали разбирате че Б.Б. и ГЕРБ не са толкова ***,че да поръчат толкова очевидни атентати, с които веднага ще бъдат свързани. За себе си съм абсолютно убеден, че невинните ангелчета от РЗС и ДСБ сами стоя зад това и го използват за евтин ПР преди вота и президенстките избори. Както са я подкарали като нищо някой невеинен човек ще загине заради доказани *** като Яне Янев и прочие.

120

До 118

преди 12 години

Че БСП да не изпълняваше лява политика?И доста пристрастно си правиш коментара, другарю!Финансовата политика на Дянков си е точно дясна.Ако беше популистка, досега да е раздел пари за пенсии и да е натрупал сума ти дълг, единствено за да се покаже пред народад колко мисли за него.Също като Сергей.

119

До 26

преди 12 години

Май бъркаш ББ със Сергей, Доган, Костов, Гоце и останалите.Как пък го измисли това, да го е направил в последните 2год.