563

чочко

преди 12 години

Какъвто Яне, такъв и взрива. Мек, гласовит и закачлив... обичам те Янчо бейби ;-)

562

Чибук

преди 12 години

Най-хубавото е, че няма пострадали.Иначе за мен е ясно, че някой си прави игрички.Не вярвам ГЕРБ да са толкова глупави да поръчват взривовете, макар че сега господата от РЗС и ДСБ ще почнат да ни убеждават точно в това.Най-вероятно сами са се взривили!

561

анонимен

преди 12 години

Новата тактика на РЗС ...самовзривяване и после търсим жертвата...Борисов

560

колкото

преди 12 години

колкото и тъпотии да се дрънкат, и с вълшебната пръчка от тликва да са прави човекоподобен все тая.. отивате си..... айда ъррррр..овце

559

ГГ

преди 12 години

Не са поръчани от Бойко, но са негови психясали фенове- гербери, които не могат да понесат, че някой може да не харесва божествените му дела! Затова ще ги открият толкова, колкото откриха тези от "Галерия", пък и вождът, както и тогава, каза, че сами са си направили взривовете. А това значи, че никой няма да се занимава с тях!

558

Schreihals

преди 12 години

Забравили са да сложат и пред Парламента!И без тва полза няма от тия уяли се корумпирани главочи! :-)))

557

Иван

преди 12 години

Според мен това е евтин опит на РЗС и ДСБ да привлекат внимание към себе си и да обвинят ГЕРБ!

556

Анонимен

преди 12 години

Каквито политиците такива и бомните - много шумни а резултати никакви.

555

Анонимен

преди 12 години

565,писал си по всички сайтове едно и също,спри или смени дрогата, идва ти силна или от РЗС ти плащат да драскаш по сайтовете с дрога-обаче тя ти е сварила мозъка.

554

Анонимен

преди 12 години

Те не знаеха нищо. И не трябваше да знаят. Не помнеха нищо. И не трябваше да помнят. Не четяха нищо. И не трябваше да четат. Не мислеха. И не трябваше да мислят. Не разсъждаваха. И не трябваше да разсъждават.....Първото, което научаваха, беше да мразят враговете, да боготворят Б.Б., да се страхуват от него и да се подчиняват.....От тях се искаше да сричат, да си напишат имената с не повече от 5 грешки, да членуват в Деца-ГЕРБ, Ученици-ГЕРБ и Младежи-ГЕРБ, да бъдат предани на ГЕРБ и Б.Б. до смърт и след това; да ненавиждат предателите и враговете, да ги разпознават безпогрешно и да ги залавят; да дебнат, да слухтят, да душат и да доносничат за родители, учители, приятели, съседи, познати и непознати; да знаят наизуст биографията на Б.Б., речите на Б.Б. и химните в негова чест и прослава.....Те светкавично разконспирираха като предател и враг всеки, който твърдеше, че азбуката е създадена не от Б.Б. и Цв.Цв.; че 2 плюс 2 не е колкото каже Б.Б.; че в романа Под игото главният герой не се казва Бойко Огнеборец; че Б.Б. не означава Благодарим ти, Боже!; че мутра не е комплимент, нито пример за подражание, нито олицетворение на борбата за справедливост....

553

ФАКТ

преди 12 години

То не бяхафлашки,билбордове,платени драскачи,интернет сайтове,взривове пред вестници,взривове пред партийни клубове - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА комунистите в България.

552

хе-хе

преди 12 години

"Лидерът на РЗС Яне Янев коментира, че това е груба провокация срещу демокрацията и сигурността на българските граждани."А Трактора какво коментира? :)

551

жалко е

преди 12 години

Добре де, нали разбирате че Б.Б. и ГЕРБ не са толкова ***,че да поръчат толкова очевидни атентати, с които веднага ще бъдат свързани. За себе си съм абсолютно убеден, че невинните ангелчета от РЗС и ДСБ сами стоя зад това и го използват за евтин ПР преди вота и президенстките избори. Както са я подкарали като нищо някой невеинен човек ще загине заради доказани *** като Яне Янев и прочие.

550

Анонимен

преди 12 години

Сидеров ще гласува на вота за мутрите, които слагат бомби. Свършено е с Атака!

549

светлана

преди 12 години

Прозирам - дългата ръка на Алексей Петров и кликата около него. Жалко, много жалко, че точно в кризата очерняме отново пред света. Явно промуната на статуквото не се харесва на мафиотската пирамида.Погнаха ги и сега полицията и Цветанов са виновни,опитват се да провокират преди вота.Оф,Яне ти Многострадална Геновево-вече сме обръгнали и лесно хващаме маймунжулуците на всички политически клики- гербовци, седесари бесепета и т.н. Жалки истории, на жалки хора.

548

julii

преди 12 години

NISTO NOVO POD SLANCETO.TOVA SA STARI NOMERA NA KOMUNIAGITE,EDVA LI NIAKOI STE IM POVIARVA.NESTO NOVO TRIABVA DA IZMISLIAT.

547

Анонимен

преди 12 години

за всички политици,да им се взривят задниците мазни.

546

космонафт

преди 12 години

извънземните са били

545

Цурко

преди 12 години

Иначе малки момиченца в Кърджали и Човека глас можем да бием,обаче като не можем да намерим хора слагащи бомби,ще кажем че те са си ги сложили

544

НЛО

преди 12 години

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОФИСИ НА ОПОЗИЦИЯТА КАТО МИНАВАТЕ ПОКРАЙ ТЯХ.