20

Анонимен

преди 12 години

До 17: За лекарите говориш пълни глупости, от личен опит ти го казвам. Няма лекар, който е заминал след 2007 и да работи нещо друго, освен лекар. Единствено искат ниво Б2 на езика.

19

do n 15

преди 12 години

az se u4ix da ebu na maika ti koga be6e mlada i grozna musla

18

Айде халал да са Ви

преди 12 години

Началото на новия тип робство логично следствие от икономическото такова. Бели роби им се присънили на швабите. А, не искат ли малко "свежа" кръв от източна европа. Ние имаме толкова много такава. Цели маали готови и жадни за интегриране и етническа толерантност. Асен до Асена, Айше до Айшето. Халал да са им всичките барабар с Дон Цеци и цялото мешере.

17

Тялото

преди 12 години

Аууу, тия гръцки лекари нека ги попрепитат преди да ги вземат че идея си нямат колко са зле

16

Анонимен

преди 12 години

ТЕ само на книга търсят.Иначе,като отиде кандидат трябва да премине през иглени уши,за да го признаят.Освен всичко отношението на германците към чужденците и по-специално към нас е меко казано отвратително в повечето случай.Лекарите отиват и ги карат да бъдат санитари уж докато научели перфектно езика,а като го научат им казват,че трябва да държат изпити за да им признаят дипломата.За инженерите е същото.Работят масово,като шлосери.Нали преди години взеха много ИТ специалисти.Къде са знаете ли?

15

ДО 12

преди 12 години

Новината е че се търсят лекари и инженери за Германия , не за Либия , Ирак и Афганистан . Тези фирми в * Шератон * , търсеха хора за хуманитарни мисии , там може да се развие всеки с БГ диплома.

14

Анонимен

преди 12 години

*** (роми) римляни, не искат ли ?

13

Хаха

преди 12 години

Ето ,освен лекари ще изнесем и инженери. У нас те са най- много на глава от населението ,хем освен по професията си ,успешно могат да карат таксита всякакви... :)))

12

Анонимен

преди 12 години

до втория умник:ще се изненадаш но се търсят, ходи питай в Шератон колко фирми се изредиха да вербуват български лекари и зъболекари

11

И НИЕ

преди 12 години

Време е и България да обяви конкурс за Лекари и инженери , иначе Лекарите ще ни избият , а инженерите ще ни удавят със своята неграмотност.

10

БГ - булдозер

преди 12 години

А от нас *** не търсят ли?Е ние си ги клатим женките им и на черно,даже е по-платено

9

д-р Охболи

преди 12 години

Ха-ха-ха, психопат до психопата, от 1 до 5. И особено 1 и 5! Лекувайте се бе, хора!

8

Анонимен

преди 12 години

Има да търсят а също и да изпитва нужда, ама докато ги търсят всичките да са със немски език на ниво преводачи, ще продължават да си търсят....Така и неразбраха как Америка им измъква професионалистите....Просто е - гледат професионализма в областта. Езика е второстепенен и не толкова важен...А и всеки добър специалист, зане Английски най-малко в сферата в която работи, просто защото цялата литература която чете е на Английски...Германия вече дори не е между първите пет в света...

7

Анонимен

преди 12 години

Нали Бойко ще изнася български лекари за Германия. Сега ги събират в обори и им слагат маркировка на ушите.

6

Калин

преди 12 години

никой не желаее комунистически екземпляри .. *** е.

5

Салахадин

преди 12 години

Мразят,мразят колко да ни мразят?Като почне третата световна, пак ще ни правят "ам на бибата", само и само да сме към тях, за пореден път.И за пореден път, ще бием всичко живо.А най големите шантонерки Гърция,Румъния и Сърбия, пак ще правят салтанати ще прескачат от лагер в лагер и накрая на войната, българския *** с цървулите ще праща репарации.Знаем я историята!!!

4

aman shengen

преди 12 години

*** kaput .da jivee francia

3

Анонимен

преди 12 години

Германците ни мразят от край време и ни мислят за половин човеци, а онези черни гръцки *** ги мислят за нормални, работливи хора.

2

ИНТЕРЕСНО

преди 12 години

Много интересна статия , човек може да си направи равносметка за висшето образование и реалността в България , само с един въпрос - защо не се търсят инженери и лекари от БГ . Или са с много ниско ниво , или са с висока оценка за себе си .

1

Зелената барета

преди 12 години

Днес се навършват 174г. от рождението на Васил Левски. Поклон пред твоя един син, Българийо, поклон! И пред святата му майчица поклон, за това, че в онези робски времена, с дух свободен го родила тя, него, исполина Левски, не търпящ оковите на чуждо иго. За свободата българска умрял- велик и сам- на османското бесило.