27

менгеле

преди 12 години

до restitutor orbis.прав си.а той Ницше си го е казал в "Антихрист"

26

Анонимен

преди 12 години

За всички злини са виновни алчните ***, ако не са са те са крадливите ***. Добре са ги разчиствали на времето, за за съжаление не са достигнали 2-3 години за изкореняване на проблема. Сега щяхме да живеем в един по-добър свят, но уви...

25

герой е

преди 12 години

всеки убил *** е герой и заслужава уважение !

24

Бейлис

преди 12 години

Евреите са ***. Единственото добро което е направил Хитлер е да им понамали популацията.

23

Restitutor Orbis

преди 12 години

Един ден ЕС, Русия, САЩ, Австралия, ще се обединят в новата Римска Империя. Хората ще са забравили самоубийствения мозъчен вирус с който евреите подлъгаха римляните 1/4 от човечеството, да се подчиняват на еврейски цар-зомби, да си дават и другата буза, да са овце и жертви. Тогава човешките качества-посоки отново ще са издигнати в култ. И специално 2 от тях - чувството за справедливост (Темида) и силата да раздаваш такава (Марс-отмъстител). Тогава и ислямските *** ще си плащат за миналото.

22

ves666

преди 12 години

bravo na diatkata ,takiva hora triabvat i v balgaria za da se otarvem ot oligarhiata i mytrite.

21

аз

преди 12 години

до ибрекчия.щял бил да наказва ида измъччва.щял да си навре бутилка в ***.ами аз такива *** *** като теб ги къпя в собствената им пикня.

20

Анонимен

преди 12 години

колкото и пари да имаш,не можеш да купиш всичко и навсякъде.

19

менгеле

преди 12 години

до 11.алоо ***(или ибрекчията,или просто чекията)я като се върнеш пак в българия да си видиш 8-те братя и 11 деца,излезни по улицата и кажи какво трябва да направят с този хубав човек на снимката.сигурен съм,че все ниакой ще ти забие един в гурбетчийската(ибрекчийската)*** муцуна.

18

Анонимен

преди 12 години

dokaran v sada s lineika....

17

анти евреин

преди 12 години

Евреите за пореден път показаха защо никога, никъде, никой не ги е приемал. Нормално е най- злите и подли същества на планетата да бъдат отритнати от всички.

16

tulski

преди 12 години

Към МОСАД има специален отдел за издирване и наказание на изявени нацисти, които са се укрили след войната. Интересно, този как досега не са го набарали. Щели са да му платят за гяволука. За тези, които не знаят, ще им кажа, че за престъпления срещу човечеството няма давност. Ще е хубаво все пак да си го намери този унгарски фашага. Но като се има предвид възрастта му, скоро ще отговаря пред един по - висш съдия.

15

до 14 нациста

преди 12 години

Е ,извинявай ,щом си немец имаш право да си нацист ,чиста нация сте ! Аз си помислих,че и ти като повечето самозабравили се българи ,се правиш на нацист,знаейки ,че народът ти е клатен ,клатен ,та разклатен и отпред и отзад ! А ,между другото и аз от доста години живея в твоята родина ! Их вюнше дих аллес Гуте унд балд нах ди Хаймат цурюк цу коммен !

14

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам, как може да му издадат оневинителна присъда, той е убивал.

13

Нацист до 13

преди 12 години

Не съм българин, немец съм, дошъл в България преди 10 години.Проблем?Все пак като човек дошъл тук преди много време, се смятам за българин...

12

до 10 ,какъв нацист

преди 12 години

може да си ти ?! Нацисти са по принцип ,хора които имат точно определена нация ,чиста и неопетнена ! Твоите баби 500 г. са раждали от турци , още 300г. от други окупатори , дори и ти самият не си сигурен ,че си българин ! Ти си хибрид ! Моля ти се ,ако имаш достойнство , не сигнализирай за "неуместен" коментар !

11

до 11

преди 12 години

Дано те набарат някъде и ти наврат 1 заострен кол в г..а , без екстрадиране.

10

гурбетчия

преди 12 години

Няма нужда да се харчат толкова пари за тези дела ,ясно е ,че ще ги оправдаят ! Трябва да им напишат адресите в някой сайт ,ще се намери кой да ги накаже ! Ако има такъв сайт който посочи един адрес на някой германец ,който е убивал невинни хора по времето на 2-та св. война , ще му напъхат в г.... шише от кола или ще му причиня други болки без да го убивам, дори и с риск да бъда заловен и екстрадиран в Бг. след като излежа присъдата си !*** не трябва да се убиват ,а да се измъчват !

9

Нацист

преди 12 години

Хитлер е бил прав по много въпроси.Евреите само са спирали прогреса, не са плащали данъци, не са работили, крадяли са.Като нашите роми, такива същества не могат да се интегрират, и колкото по-бързо се отърве света от тях, толкова по-добре.

8

дамян

преди 12 години

за да съдим някоя историческа личност трябва да минат поне 100год. тогава може реално да преценим делата и думите му. само си спомням че адолф хитлер беше казал преди смърта си че борбата срещу евреите трябва да продължи,защото те ще унищожат света и народите. нека изчакаме,дали не е прав?