98

AHMET

преди 12 години

KORUBSIYA IMA V VSI4KI DARJAVI ...NO NIE KATO GRAJDANI SA6TO TRYABVA DA SE BORIM SRE6TU KORUBSIYATA.I DA SIGNALIZIRAME..A NE DA 4AKAME NA GOTOVO .

97

Мнение

преди 12 години

Значи аз, като четен данъкоплатец, всеки месец ще плащам данъци, за да може от моите данъци да се храни държавния служител. След което полицая да ме тормози на всеки ъгъл, чиновника да ми се подиграва в очите и подобни. Да не получавам детски, защото съм "богата". Когато отида в Пирогов да чакам с часове да обслужат с предимство катуните. И накрая хванали един хотел укривал данъци? Стига бе. Всички хотели крият. Ама този контретно не си е платил на когото трябва, затова са ги нялетяли. Писна ми.

96

ahmet

преди 12 години

za 20 godini ima li ne6to da se e saborilo ili kofiskuvalo.nyama..no PRI BATE BOIKO...SE KONFISKUVA I SABARYA.

95

Анонимен

преди 12 години

СРАМНО ЩЕ Е ДА СЕ НАРЕЧЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ.

94

МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ

преди 12 години

НАРОДЕ КАКВО НАПРАВИ БОРИСОВ ЗА НАС ОСВЕН, ЧЕ НИ ПЛЮ В ЛИЦЕТО.НАЛИ ЩЕШЕ ДА ИМА ДАНЪК ЛУКС ЗАЩО ГО ОТМЕНИХА?НАКРАЯ ИМАШЕ ДАНЪК НО ДАНЪК БАРАКА ЗА ДА МОЖЕ БЕДНИТЕ ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО БЕДНИ А БОДАТИТЕ ПЪК ДА СИ СТАНАТ ОЩЕ ПО БОГАТИ.НАРОДЕ БОРИСОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ-ВРЕДНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ И СТИГА СТЕ СЕ ЛЪГАЛИ С ТИЯ СЕМКАДЖИИСКИ НОВИНИ ЩОТО ПОРИТЕ ДЕТО ЩЕ ВЛЯЗАТ В БЮДЖЕТА ОТ ТОВА СА СМЕШНИ.БОРИСОВ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ А ОТ ТАМ СЪСИПА И ЦЕЛИЯ НАРОД.

93

ааа

преди 12 години

nai-mnogo da butnat neshto, nishto nqma da konfiskuvat i nishto nqma da zatvorqt. Toq hotel ot godini e tam, nikoi li do sega ne go e proverqval?

92

МОШЕНИЦИ №1

преди 12 години

Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков 2010г. Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.

91

Анонимен

преди 12 години

Извършено е замерване на застоените площи, за които собствениците не могли да представят строителна документация.ЗАСЛУЖАВАТ СИ ГО.УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ ТОВА ВИНАГИ ГО Е ИМАЛО НО ДА МИ СТРОЯТ НА ДЪРЖАВНАТА ЗЕМЯ БЕЗ ДА ИМАТ ПРАВО ПРЕКАЛИЛИ СА С НАГЛОСТТА СИ НЕКА ИМ Е ХАК.И НЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НАНЕСЕ ЩЕТИ НА БЮДЖЕТА В МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ СЕГА КАТО ВКАРА И 1 МИЛИОН ОТ ПОДОБНИ ОПЕРАЦИИ СИ ОСТАВА МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ.НАЙ-ВРЕДНОТО ПРАВИТЕЛДТВО ЗА БЪЛГАРИЯ НИ УПРАВЛЯВА.

90

AHMET

преди 12 години

HOTELA E POSTROEN PREDI 2 GODINI VINOVEN E BORISOV.TAKA 6TE KAJAT KOMUNISTITE

89

AHMET

преди 12 години

AKO E. NEZAKONO 6TE SE SABORI GARANTSIYA.A LOTKITE 6TE BADAT KONFISKUVANI...TOVA .....E PRAVITELSTO KOETO E NUJNO NA BALGARIYA..

88

do 83

преди 12 години

Kъде е това хотелче? Ще отидем да го проверим.

87

Анонимен

преди 12 години

хахаха геЙберите вече се чудят как да хвърлят прах в очите на хората. днес са открили втори труп на жена в центъра на софия. но естествено, за да замаже положението Боко и компания режисират холивудски акцийки. слабо борисов, слабо. вече няма кой да ти се върже. в центъра на софия броди сериен убиец, а ти ни занимаваш с циркове.

86

сб

преди 12 години

ЧАКАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ БЪДАТ КОНФИСКУВАНИ ЛОДКИТЕ, ЩЕ БЪДАТ ЛИ ПРОДАДЕНИ НА ТЪРГ/ НО НЕ С ПОДБИТИ ЦЕНИ/ , А ПАРИТЕ ВКАРАНИ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ. нЕЗАКОННО ПОСТРОЕНОТО ДА СЕ СЪБОРИ ИЗЦЯЛО НА РАЗНОСКИ НА СТРОИТЕЛНИЯ ПРЕДПРИЕМАЧ, ЗА ДА НЕ СТРОИ ВТОРИ ПЪТ НЕЗАКОННО.

85

ДЪБЛИН

преди 12 години

Споко-пак Цветанов и Бойко са виновни за това.........

84

tania

преди 12 години

Лодките и джетовете не са техни, а на хора, които ги държат там и ги ползват на язовира, за което разбира се плащат месечни такси, в зависимост от големината на лодката, дали е на вода или в двора и тн. За да се разбере, както е посочено във статията, че голяма част от тях са без документи за собственост, трябва да се издирят собствениците.

83

Дам

преди 12 години

За мен е новина ,когато направят проверка на някой хотел или магазин и собственника НЕ крие данъци...Да не платиш данък ,да ощетиш държавата , да откраднеш от нея , у нас е национален спорт!

82

добър ден от еЛеЙ

преди 12 години

Нашата Полиция ни пази от бандитите.Това сека полиция го може.Но по-важно е полицията да ни пази от полицията.тогава химнът на МВР би звучал: "Ние се пазиме от НАС"Очевидец разказва: ..тогава дойдоха нашите , те се збиха с техните, по едно време техните казаха че те са нашите, тогава техните на нашите от техните се обадиха още от технтите на нашите и отново ни казаха че са били наши, за малко докато техните станали наши те били техните на нашите и сега отново техните не са нашите а нашите са си техните- така че да сме спокойни...е как дане спиме споко? извършеко е убийство. гадно, просташко и нагло- в центъра на София. Някой онзи ден написа че в изказването на МВР за Яна имало крайно неприлични думи от сорта "каква е е тази психоза..." или нещо подобно. за човек който не е жив да се говори така е крайно просташко и изключително неморално. да. на запад ако полицай се изкаже така- до минутата е разпънат на кръста с бе;ежка за уволнение.тук Цветанов за да компенсира имигж вади от джоба давама арестувани за 3000 лв и показва снимка на хотел кадето гостите спели без да си плащат през касата???а всеки депутат не си плаща данъци за 1400 лв/месе4но. Е къде е Тиква на Пипония?Слагам чертата и окалпазанения имидж на Цветанов около мудността му да реагира и залови убийците се компенсира с полицейска акциа заловила 5000 лева в торба????Толкоз ли струва животът на Яна? очевидно за министръ Цветанов не е трудно да има дежурни, чакащи на капиите акции с разни кокошкари дето маат джапанки из Софиа с 0.75 гр марихуана, а това че на митницата пресичат коли, тирова и влакое с наркотици там нема едно ченге от нашите да залови техните.та както Яна, така и Европа този Министър е способен да опази на ниво 5-10 хиляди лева и 15-20 цигари треволяци.да бе онзи ден Цецко залови 60 български бандюги които искали да разбият световната финасова система..., бандюги които за 10 години лизнали на макароните 15 мильончета. да де ама его на вчера в САЩ е осъден един българина за измама от 15 милиона, а още по немного отдаван друг българин в сащстко е подсъдим за милярд долара измами...тези двамата срещу коя система са се борили, световната или коя. дори от Севрно корейски банки да беха дръпнали некое кайме-в Щатите пак щяха да ги плеснат в кауша на *** да ги лашкат.значи старозагорските пътнически служби и хотела на Щръкнало гнездо са най-опасните, но само ако има убийство което още не е разкрито.ако некой влезе и избие едно даскало деца, тогава кво? Цецо ще арестува една линия хотелиери, и катаджийте от пазарджик до септември.тогава можем да легнем да спим споко защото нашата ни паси от нашите.добър ден от еЛеЙ

81

rock-n-rollah

преди 12 години

Аз още очаквам извинението на Ц.Ц. по повод на вчерашния инцидент с плодовете.

80

Анонимен

преди 12 години

няма ли кой да провери хотелчето на бившия транспортен министър Ники Василев в Созопол ?гарантирам,че има поне 10 яхтида не говорим,че е заградил плажа все едно е частен

79

ДО 77

преди 12 години

има и още един тип политици,такива които ги бесят и гърмятобаче у нас няма такива