16

vlady

преди 12 години

За Баумакс 2 автобуса на час са нормални - пътникопотока е за толкова, пускането на превозни средства по-често е недопустимо. Редно е всички линии да се обслужват с 12 и 18м автобуси - където пътникопотока е по-малък автобусите да вървят по-нарядко на половин до един час.

15

Анонимен

преди 12 години

Днес ходих до Баумакс при ж.к. Левски Г, където 2 линии на градския транспорт минават по 2 пъти на час (така пишеше на таблото). Една 17-ка маршрутка ми дойде отлично.

14

Цецо Гуменката

преди 12 години

Продавам стикери за коли с надпис - СПОНСОР НА МВР

13

Анонимен

преди 12 години

Маршрутките са евтин, полезен и весел транспорт. Падал съм по гръб в маршрутка, но ако ги закрият ще падаме по ***. Аз пък не искам в метро, не влизам в тези дупки.

12

.

преди 12 години

ДО "q" - пич ти си много зле....ХОРАТА ЩЕ ПЪТУВАТ С МАРШРУТКИТЕ ДОКАТО НЯМА ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА....това не означава,че им е приятно,никой нормален човек не би се качил в такова превозно средство....нямам думи да ги опиша...просто Общината е виновна,че им позволява да работят и возят пътници в това състояние-стари,раздрънкани микробуси - потенциални убийци.Поне да въведат някакви технически изисквания(по-строги от момента)....Трябва да стане някоя трагедия,за да ги вкарат в ред...

11

Гонорей

преди 12 години

Вилхелм Краус сигурно е бесен, че му закриват "бизнеса". Екстра.

10

Анонимен

преди 12 години

Има метро, автобуси, тролейбуси, трамваи. Кво като спрат маршрутките? Има и вело алей-карайте колела.

9

.

преди 12 години

Ако София иска да е европейска столица,първото нещо което трябва да се махне са маршрутките...не знам дали има др евро столица,в която да има такъв транспорт вътре в самия град,не говорим за от София до някое близко село....вчера и днеска се возя в маршрутки и не знам дали да плача или да се смея...жалко е че софиянци са длъжни да дават 1,50лв за такива каруци....Виновни са кметовете,че са били неспособни да изградят качествен градски транспорт..Колко ще търпите още това Софиянци?

8

Анонимен

преди 12 години

2, ти си голям комик. А ако някое изгнило маршрутно такси се разцепи и има жертви сред пътниците и околните трафик и минувачи, пак Бойко Борисов ще ти е виновен, нали бе, сминдух?

7

Анонимен

преди 12 години

Трябва да ги закрият всичките линии. Тези са ***. Не плащат данъци за доходите си ии возят хора в раздрънкани бусове. Да не говориме какъв хаос причиняват в трафика. Закривай.

6

марс

преди 12 години

Ще спрат първо маршрутките по околовръстното, като част от програмата на ЦЕРН за изследване на Тъмните Материи и Енергии. Близо двайсет години маршрутки бяха ускорявани със скорост близка до светлинната, но този предварителен проект така и не се отплати. Ежедневно бяха сблъсквани тъмни субекти от антиматерия и светли субекти по партийнйна линия, но така желаната "гордиеваа нихилация" никога не се получи, жалко..

5

до 2

преди 12 години

Ти да не си маршрутен бакшиш на 34-ката бе? Ква тъпня написа?

4

Анонимен

преди 12 години

БОРИСОВ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ.ГОЛЯМ СРАМ ЗА НАРОДА ЩЕ Е НА ИЗБОРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ОТРОЧЕТАТА НА ПАРТИЯТА МАЙКА ГЕРБ И БСП.

3

Анонимен

преди 12 години

Маршрутните таксита от няколко години спряха да си подържат авто парковете. Не заделят от спечеленото за да стягат бусовете. Всички сме виждали какво им е състоянието. Да-на много хора са удобни, но вече са и доста опасни за превоз на пътници, с оглед състоянието им.

2

Анонимен

преди 12 години

БОРИСОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ОТ СЕПТЕМВРИ НАРОДА ЩЕ СЕ ТЪПЧЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ.НЕ СА САМО МАРШИРУТКИТЕ И ЕДИН КУП ПРЕВОЗ МУ БЕШЕ ВЗЕТ ЛИЦЕНЗА ИЛИ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ЦУ БЪДЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПЪТУВАМЕ С СТАРИТЕ АФТОБУСИ МЕЖДУ ГРАДОВЕТЕ ЗА ДА ВЛИЗАТ ПАРИ В ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ.С ДВЕ ДУМИ СМЪРТ НА ЧАСНИЯ БИЗНЕС И ЕДИН КУП ЛИНИИ И МАРШИРУТКИ.ДА ЖИВЕЕ НАРОДНОТО ДА ЖИВЕЕ БАЙ ТОШО И ОТРОШЕТАТА МУ.БОРИСОВ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И НИ ВЪРНА ПРИ ТОТАЛИТАРИЗМА.

1

q

преди 12 години

да пукнат дано...какво им пречат,ако има пътници фирмите ще поддържат линиите,ако няма сами ще ги закрият,щом работят значи пътници има.фимите са частни няма да работят на загуба...***