672

Анонимен

преди 12 години

Тази кампания е нелепа- броят на тези гласове е нереален, не е редно 1 човек да може да го "уволнява" безброй пъти.

671

BobI

преди 12 години

Правилно е казал,народа сме с теб!

670

Една_от_БГ

преди 12 години

Тиквата е куха и не помни, когато пращаше активисти от Герб през 2008-*** година да събрат подписи по частни адреси за уволнението на Станишев. Разбира се, някои още помним тоя гърбав циркаджилък.

669

Анонимен

преди 12 години

за това искат хората уволнение"Българите са по-бедни в сравнение със средното равнище за ЕС 41,9% от населението в нашата страна изпитват сериозни материални затруднения, а за Общността този показател е 8,1 на сто."

668

Я по кротко

преди 12 години

Някакъв си саит без ограничения в гласуването събрал 300 000 ''ЗА'' ....ми питайте дежурните на посерано дали са спали снощи или са ''кликали'' в несвяст :)))

667

Спиро

преди 12 години

Прав е Борисов, опозицията нека си харчат парите за билбордове.Те вече нямат по какъв друг начин да се противопоставят на Бойко.Но това показва какво представлява опозицията ни.

666

678

преди 12 години

Евала, много ме изкефи коментар Но677.Нищо чудно да си прав колега!

665

до избирател

преди 12 години

А чувал ли си за хотела на ББ в Обзор.Отиди да го видиш и попитай местните хора това онова.Хайде когато оплюваме да бъдем честни -това че се правят на по ниски от тревата,не ги оправдава за мутренското им минало.

664

до 652

преди 12 години

Ти си изключително ***........незнам за какви фирми говориш ***,но когато си си внесъл данъка в държавата т.е. бил си коректен платец и съответно имаш да си получаваш ддс и ако това ддс е хиляди левове и държавата,по-точно ТИКВАТА се *** с теб а на теб разходите по обслужване на кредити,заплати и т.н. ти вървят КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ *** ААААААА.......ще кажеш на роботниците и на банките какво.?????? АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ИЛИ ФАЛИРАШ ИЛИ ВЛИЗАШ В СИВАТА ИКОНОМИКА.......

663

Анонимен

преди 12 години

АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ СТОИ ЗАД ПОСТАНОВКАТА СЪС БИЛБОРДА И САЙТА - ТОВА СА СЪЩИТЕ ХОРА, КОИТО ПИШАТ ПОД СТРОЙ И ВЪВ ФОРУМИТЕ. НЯКОИ ГИ НАРИЧАТ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ, НО ТОВА НЕ СА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ, ТОВА Е МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП. ЗАЩО СА ТОЛКОВА ИЗНЕРВЕНИ ЛИ? АМИ И ВИЕ ЩЯХТЕ ДА СТЕ НЕРВНИ АКО ТЪКМО КОГАТО НАЧЕВАТЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА ПАРТИЯТА ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПАДА И РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ЛАПАНЕ. :))))))))))))))))

662

до 672

преди 12 години

Какви 300 000 българи бе умник? Тия от сайта са същите дето лепнаха и билборда - МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП. В сайта плащат 10 лв за 1000 гласа може и ти да идеш да изкараш някой лев :))))))

661

Анонимен

преди 12 години

Десет комсомолци праскат пропаганда и минуси и се преструват на стотици хора, както и в сайта - плащаш 10 лв. за 1000 гласувания и твърдиш че 160 000 били гласували мухахахахаха. Ей ***, после на изборите само да не се изненадате когато ГЕРБ започнат втория си мандат.

660

9999999

преди 12 години

aide mahai se 4e ni omrazna da gladuvame ot teb !!!!!!!!!!!!!!!i da boleduvame sashto .vapreki 4e ot 1990 do sega edin 4itav politik nqma v BG samo kradlivi

659

Анонимен

преди 12 години

300000 balgari iskat ostavkata na boiko bilborda i to v ramkite na 1 den... samo taka bg dolu toa ***

658

До 668

преди 12 години

ББ значи Бях Бандит, Бол Бардак, Бях Бекапеец, Бъдещ Богаташ, Бивш Болшевик

657

БСПар

преди 12 години

Тоя вярва ли си? народа е малко тъпичък, ама чак толкова че да му вярва още, едва ли! Иначе те и наще не ги бива много, ама най-големите *** от БСП и СДС(ДСБ) напуснаха и си направиха ГЕРБ!ГЕРБ-комунисти, така трябва да се казват.Бойко се е едно просто полученге-полумутра и това си е! Тоталитаризъм!Добре поне че част от *** на БСП отидоха в ГЕРБ, че са като пиявици, няма отърване от тях!

656

Тити

преди 12 години

Премиера е напълно прав! С тази кампания не може да бъде уволнен. Тези, които са предприели такива действия няма да спечелят нищо.

655

Анонимен

преди 12 години

Б.Б. значело вече Бойко Билборда!!!!

654

Българе

преди 12 години

Тоя кадър на Маргините, тоя некъдърник Борисов, лежал 6 месеца в Унгария за кражба на кола, тоя ли управлява добе?!Какви еврофондове бе, окрадохте резерва, съсипахте икономиката и направихте тоталитарна държава!ГЕРБ са за затвора!Представяте ли си, ГЕРБ плащата на разни коментатори-***, с крадените от народа пари, за да ги защитават в нета!Крадат ни праите, после плащат да ни замазват очите! Комунисти са ГЕРБ, по-комунисти от тях НЯМА!

653

Христо Христов

преди 12 години

Точно така! Народът категорично подкрепи управлението на г-н Борисов, което се оказва най-успешното в новата ни история. Това обаче подразни много политически кръгове, а и наруши далаверите на много престъпни икономически групировки. За това и сега има такава пропагандна кампания срещу Правителството, подплатена солидно с много пари. Номерата ви, господа комунисти, този път няма да минат!!!