39

бре мустафа

преди 12 години

не е потънал той ами екипажа се бонтува щото не му идва на ум , че се патува на изгнил и доста пробит кораб!!!и да ти кажа (нищо ,че не разбирам) - БъЛГАРИЯ не е суверенна имено поради това ,че предните капитани вместо да управляват ,бяха заети да къртят от кораба а той се люшкаше и се удряше в която и скала да се появи на пътя !!!! образно казано но мисля понятно на всеки - а иначе това ,че не са взети крути мерки срещу крадливите доган,костов,станишев,симеон и всички техни приятели е фал голя

38

аватар

преди 12 години

ЗАТВОР ЗА КОНТЕТО И ЛАКЕЙЧЕТО МЕСТАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

МУСТАФА

преди 12 години

Не виждам алтернативи за България, като суверенна държава. Влагах много надежди в управлението на ГЕРБ, за съжаление корабът им потъна.

36

много

преди 12 години

са вредни тия от дпс - за друдите важи абсолюютно същото!!!! ако падне правителството - познайте кво ще стане - незабавно замразяване на евро фондовете и още по зле от всеки друг път ... тогава просто ще подпалят държавата !!! много е деликатна ситуацията - но тук играят турски и саветски интереси а и парите за дооткрадване не са за пренебрегване !!!! око питате - най добре е да се растрелят доган и някой хора около него , задължително костов и около десетина бесепарски *** начело с оня

35

Анонимен

преди 12 години

Престъпници има, но те са в управляващата гербаджийска мутренска шайка. Ползват позициите си да опоскат всичко каквото е останало в държавата. Хванали за гърлото всички вестници да ги славословят. Ползват позициите си на депутати за безумни хонорари от по 130 000 лева като Лъчо мозъка, всъщност корупционни сделки. Един от главнитке мафиоти Цветанов за 3 години крадна 6 апартамента, докато 3 милиона българи едва оцеляват и гладуват. И той ще ми гони престъпници. Престъпниците не могат да ловят престъпници, те могат да си разчистват пространства за собствени далавери.

34

Анонимен

преди 12 години

Аман от платени форумни *** на *** на мутрата Борисов! Това, което открадна Доган, който е много по-малко червен в произхода си от сегашните гербаджии са жълти стотинки в сравнение със стотиците милиони на любовницата на Борисов, която по времето на втората година на управление на ГЕРБ си купи нова банка. В ГЕРБ отиде отпадъка от бившата комунистическа партия - конформисти-натегачи, които смучеха от онази система, а сега смучат и от тази система. Николайчо Младенов беше последния комсомолски секретар на английската гимназия, където беше влезъл благодарение на баща си, служител на службите. Цветанов и Борисов бяха верни партийни членове, а Цецка Цачева-партиен секретар. Сега са патологични антокомунисти и отново смучат, каквото могат. 22 години крадат от това, което преди 1989 г. беше изкрадено. Долу мутренската гербаджийска шайка!

33

arhar

преди 12 години

всекиден.ком , 27.05.2008 г.' Костов зове за операция Чисти ръце в политикатаДа бъде проведена операция Чисти ръце за всички политици, включително и за мен. За това призова пред бТВ председателят на ДСБ Иван Костов. Поводът беше поискана от партията му проверка от две парламентарни комисии на имоти, които, според тях, лидерът на ДПС Ахмед Доган ползва като свои. Според него през последните 7-8 години в българското общество се носят всякакви слухове, но те трябва да бъдат проверени. Ако при проверките лицето не може да докаже произхода на парите, да започне разследване и да отнеме незаконно придобитото имущество комисията Кушлев, изтъкна Костов. Медиите повдигат сигнали за такива съмнителни притежания, а институциите, на които законът дава възможност за прецизни проверки, не предприемат нищо, акцентира лидерът на ДСБ.Предстои втори скандал с дело Сови, каза Иван Костов. Под това кодово име се крие скандалната разработка от 2006-2007 г. на ГДБОП. Разработката касае връзките на ДПС с горската мафия и много данни за корупция, каза миналата седмица депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. Делото обаче било спряно от бившия министър на вътрешните работи Румен Петков, който вместо в прокуратурата, го пренасочил в контраразузнаването. Костов изтъкна във вторник, че след осем години във властта, ДПС трябва да излезе от нея и да бъде проверено. Това е демократична процедура, от която ДПС ще излязат по-леки, по пречистени, смята депутатът и предупреди, че ако движението остане на власт още един или два мандата, ще се появят основателни подозрения за корумпираност.Не отхвърлям идеята за операция Чисти ръце в политическата система като цяло. Това се отнася и за лидерите на политическите формации, в това число и по отношение на Ахмед Доган. Но толкова, колкото се отнася за Ахмед Доган, със същата сила се отнася и за Иван Костов. Такъв пък беше коментарът на червения парламентарен шеф Ангел Найденов. Той е убеден, че ДСБ няма да имат нищо против да започнат проверки по отношение на приватизационни сделки, на притежавана собственост, на прехвърляне на имоти, в това число и по отношение на кабинета на Иван Костов. Прави впечатление, че ДСБ като партия полага неистови усилия да прехвърли на някой друг етикета корумпирани и корупция, каза Найденов. Според него поведението на тъмносините е една компенсаторна реакция, защото те ще останат като най-корумпираното правителство в историята. '

32

Умния

преди 12 години

Група от хора се приближава до една кола и чукат на стъклото.-Какво има?-Терористи са хванали Доган и заплашват че ако не им се даде един милион долара до половин час, ще го полеят с бензин и ще го запалят. Сега обикаляме и събираме от хората, кой колкото даде.-И много ли сте събрали?-До сега събрахме 300 литра, но всеки дава с радост:-)

31

местанка

преди 12 години

Този човек е толкова нагъл,че няма накъде повече.Не им харесвала полицейщината,защо?Сигурно защото им завързва ръцете.На нас ни е необходима точно такова полицейско управление,даже това не е достатъчно.Такива като Местан трябва да са в кауша.

30

Анонимен

преди 12 години

Фесовете знаят, че идва ред и на техните далавери и за това се размърдаха. Това е първото правителство, което поведе борба с мафията. Сега всички останали сини, червени, зелени, пембяни и т. н. се обединяват в нейна защита. Тежко на народа ни при наличието на тая мафиотска зган. Болшинството от хората са на друго мнение. Правителството може да допуска грешки, но кой е безгрешен. Да не би Костов и Станишев да са идеални. Костов разпродаде България, Станишев = безхаберник в ръцете на царя и Доган.

29

НеДоганист

преди 12 години

Ако вотът мине ,то той не олицетворява желанието на народа,а на шайка разбойници на ,който ГЕРБ им спряха далаверите.А Дупнишкият *** Костов в следващият парламент няма да го има.

28

Иванчо Йотата

преди 12 години

Така се създаде новият Отечествен фронт от бивши явни, тайни и съмишленици комунисти и ДС-сари. Кой на ни обедини нас, гражданите, че да поискаме вот на недоверие на тези тунеядци депутати?

27

Анонимен

преди 12 години

...абе, този мазният още ли се брои за жив...

26

!!!

преди 12 години

NA TIUTIUNEVATA NIVAE PREVILA ODVE GRABTO NARODA I E TAPS TYAH OPRAVYA SE DOGAN4O6TE GI IURNE KATO STADO6TO E STARO 6TO E MLADOTAI NALI I GOCE S NASPREIZBRAHA GO ZAW4AS

25

Анонимен

преди 12 години

Жалък Местан !!! Трябва нещо да направи, каквото и да е, за да оправдае хляба, който яде.

24

Анонимен

преди 12 години

А БЕ ТЕЗИ ОТ БСП, ДПС И НДСВ НЕМОЖАХА ЛИ ДА РАЗБЕРЪТ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ЗА ТЯХ ПОВЕЧЕ. БИВА ЛИ ТОЛКОВА НАГЛОСТ ОТ ТЯХНА СТРАНА, НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА ЛУДИ ПОМНИМ ВСИЧКО ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ВОДИ НЕНАПИТИ".

23

Анонимен

преди 12 години

ДПС и БСП винаги са работели против интересите на България.

22

Анонимен

преди 12 години

Мотивите на ДПС за вот на недоверие са не само наивни, но и противоречащи един на друг.

21

nf

преди 12 години

toia e egati i ***.

20

До 19

преди 12 години

***,защо ще правиш нещо,а след това ще го разваляш,нещо няма логика.Винаги съм се смял искрено,когато комунист обижда на комунист политическия противник,това го могат само те,да се самообиждат,без да разбират това.