98

97

преди 12 години

Тоя и жена му не го иска!!!

97

член

преди 12 години

Не очаквайте членовете на СДС ДА ГЛАСУВАТ ПОВЕЧЕ ЗА ВАС, мАРТИНЕ!

96

Анонимен

преди 12 години

В ръководството на СДС са само комунисти. Те са съюзници на БСП. Вече им лъснаха дрисливите ***. Найден Зеленогорски (зам. председател на СДС), освен че НАПЪЛНО разсипа и унищожи Плевен, е син на активен борец против фашизма и капитализма, комунист от село Садовец. Самият Зеленогорсски е завършил като рабфаг, и степендиант на НХК (бившата Плама).

95

Българин

преди 12 години

До 93: ***, а шесте апартамента не са ли далавера?

94

Анонимен

преди 12 години

Според мен СК трябва да иска вот на недоверие с/у Цецо-крадецо,но не С ***,ЗАЩОТО НАИВНИТЕ ШАРАНИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СА ПРЕДАТЕЛИ...еДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ ВЪЛГАРИЯ Е СК !

93

Анонимен

преди 12 години

СДС НЕ ИСКА ЦВЕТАНОВ,ЗАЩОТО ПРИ НЕГО НЯМА ДАЛАВЕРА...

92

Анонимен

преди 12 години

дреме ми на ,, ай де да не пиша на какво ,, за костов и мартинчо , политически трупове , на следващите избори няма даже да са опозиция защото няма да са в парламента заедно с ония волен , цветанов може да не е цвете за мирисане , но поне за пред хората се опитва да направи нещо , не е нужно да изброявам , но факт е че настъпи много яко червените *** и им реже кранчетата ежедневно , вият от глад и злоба горките , лошото е , че това което *** са направили сега го прилапват герберите

91

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Червените си имат СВОИТЕ основания за вота- не искат ТЕХНИ хора,второразрядни милиционери, фуражки и вифаджии- да ги управляват ;:)Това си е техен проблем ..:))Основанията на сините са :НЕ на простащината, грандоманията , ДС-мутрите и ВИФ-а, *** и цветИта ,златевци , руските агенти и неграмотните ...:))Така че , ходът е много правилен и дори закъснял ..Не може вечно простаци да управляват нещастна България ..:))))

90

hahahaha

преди 12 години

къде ще стъпиш ти у петрол бре немаш 5 лв у джоба, нема те пуснат там бегай си у лукойла

89

ПИСАН

преди 12 години

АЗ СИПВАМ ОТ ПЕТРОЛ

88

hahaha

преди 12 години

стига сте коментиралибре, аре бегайте на опашката на лукойла за 5 ст намаление ***

87

Аман

преди 12 години

Абе кой ли мисли за Бедната ни Държавица... всеки от Гадове гледа да Граби... Мизерниците "Демократи" ей... Българийо Българийо с какво си заслучила тези Долни Чеда (Адски)

86

за 75

преди 12 години

Браво ! И аз винаги съм гласувал за СДС и съм гонел комуназите с камъни 1997. Гордея се с това! Сега съм потресен - Костов не са но ни предаде преди 10 години, а се готви и за съюз с позитанци!:(( Кому грядиш, Господи!

85

Анонимен

преди 12 години

Гейове от всички партии обединявайте се ! Яне и той със сигурност ще се нареди на "мъжкото хоро" ХАХАХАХА серГей , мартоГей, янка и доганка ще си поиграят "хорцето" !

84

Анонимен

преди 12 години

И този фъфлек ли е политик вече.Значи и немската ми овчарка може да бъде.

83

DSB

преди 12 години

AKO NE VLEZEM NA SLEDVA6TITE IZBORI V PARLAMENTA 6TE IZVADIM PAK PARTIINITE KNIJKI I 6TE LAPAME PAK 4ERVENITE PI6KI

82

IVAN KOSTOV

преди 12 години

AKO PAK QHNA VLASTA 6TE NAPRAVQ PONE 3 FONDACII.6TE PODARQ I OSTANALITE JIVI PREDPRIQTIQ 6TE SI PODKREPQM VINAGI STANI6EV 4E MI E IDOL.6TE OBU4AVAM MLADITE KOMUNISTI KAK SE KRADE.

81

SDS I DSB

преди 12 години

NIE SI ISKAME STANI6EV I NQMA DA SE SPREM DO KATO NE NI OSTAVQT PAK DA SI KRADEM

80

Анонимен

преди 12 години

тази хитра лисица Костов ще се отметне в последния момент

79

Анонимен

преди 12 години

до възмутен 41: Защо сега се възмущаваш - от 2 години ли ти ги няма парите.Майка ми при Станишев вземаше/и продължава/ 136 лв пенсия.Това ли е хубавото което предложиха на пенсионерите.За този достоен живот ли трябва да ги избират пак ?