147

РАД

преди 12 години

В държавата започват да си проличават доста неща и ако сме умни няма да се издъним,ама се съмнявам, като гледам как голяма част от народа се лашка в крайности и вярва на празните приказки на доказано провалени политици като Сергей.Надявам се да има малко разум и да не е толкова къса паметта на хората,как по време на Тройката правеха няколко неща:- заменки за стотици милиони- спиране на еврофондове- задълбочаване на зависимостта от Русия- изхарчване за 9 месеца 4 млрд излишък (незнайно къде)

146

Анонимен

преди 12 години

Хахаха не стига електората с тея 15000 дето ги зкараха бсп по стачките, се видя, че са извън борда и сега събират клонингите в решителен отпор срещу народната воля против кражбите и измамите, които извършва комунистическата партия вече 66 години. ГЕРБ народа е с вас! Да сринем мафиотско комунистическите обединения - бсп, дпс,сдс,дсб,ндсв,рзс!

145

....142

преди 12 години

ДА БЕ ,НАЛИ НЕ ИСКАХТЕ КОМУНИСТИТЕ ,ЗАТОВА МИНАХМЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА ,...ХАЙДЕ УПРАВЛЯВАЙТЕ ?АМА КАТО СТЕ НЕОБРАЗОВАНИ И НЕКАДЪРНИ ,.....ОТИВАЙТЕ ПРИ РОМИТЕ !ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА ,....И МЯСТОТО В ...ГЬОЛА !

144

ДО 142

преди 12 години

ТО ДРУГИ В БГ ....НЯМА !ЯКА ДЪРЖАВА , ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ !

143

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

АЛОООО,ЧЕРВЕНИТЕ И СвИНИТЕ ,...НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ БРЕ?

142

BIG AL ::)))))

преди 12 години

"Светли" имена , не- комунисти от ГЕРБ :;;))) : Рапона - Симеоново, Цецо- 7-мо на КДС -ВИФ; Златев- потомствен руски агент , гергов- убо-дирек-постови офицер ; Дс- доносници и щатни - от Варна , Русе , София ..; следователи по ДС линия ;фуражки милионери - андрейивановци ; *** ; ИПОН- джийте ; ЦветИто - мултимилионер-щерка на генерал ; малко ренегати ; и мнооого фуражки ...:))))- ""Борци срещу комунистите " ...:)))))))) Простите милиционери - на власт !!??? ::))))))))

141

Костовгейт

преди 12 години

Това отдавна трябваше да се случи и то не за друго а защото ДСБ = БСП. Това е истината другари костовисти. Но няма страшно, който се е хванал с др. Костов се е провалил. Така че очаквайте още по-голям провал на провалената БСП в близко бъдеще.

140

Алексей

преди 12 години

Ако политиците от опозицията са отговорни към народа, който е гласувал да защитават интересите му, ще се обединят и ще гласуват вот на недоверие на правителството.Крещящата некомпетентност, неуважение към законите, мутренския стил на управление са достатъчно основание ГЕРБ да бъде свален от власт.

139

STANISEV

преди 12 години

OI NA BATE SINITE GUGUTKI

138

$

преди 12 години

Едни комунисти се обединяват срещу други комунисти...Нищо ново.

137

СУЛТАН БОЙКО

преди 12 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

136

jiko

преди 12 години

koalicia s koi da e samo da sme na vlsat. niama politicheski idei, liavo-diasno, moral..ima samo domogvane do kokala..gorko na Balgaria

135

Анонимен

преди 12 години

Рамо до рамо Костов и серГЕЙ.

134

Анонимен

преди 12 години

До сега такава офанзива от опозиция срещу управляваща партия е безпрецедентна. бсп никога не са били опозиция на сдс и обратното. Целия ни т.на.р "политически елит" *** на умрело. Аз от тях нищо хубаво не съм видял, нека вичат. Щом се оплакват, значи нещо хубаво се случва в България.

133

Анонимен

преди 12 години

Който се хванал с комунистите не е прокопсал, питайте социалдемократите, земеделците, НДСВ и след година синята дружинка.

132

НФБ

преди 12 години

много хора подценяват Доган и всичко опира да го плюят че е турчин! Доган си е българин като всички нас но е с мюсюлманска религия!Говори правилен български, по интелигентен е защото говори и турски и английски!Политиката е консенсус!Няма или или има ,,И"Трява да се мисли асоциативно и интегрално а не само да се противопоставяме!Българие е мултиетническа държава и се преплитат много интереси..руски , турски..западноевропейски американски...важно е кой работи за Българските интереси!

131

НФБ

преди 12 години

лично за мен няма значение дали на власт ще е Герб Бсп...Ндсв...Ск ..важно е този който е на власт да работи за българските национални интереси!да се инвестира в пътища заводи образование медицина! да се създаде бързо средна класа която да е гръбнака на новото гражданско общество като коректор на партиите!какво стана с задграничните фирми създадени от бившето ДС?кой сега ги контролира2 Знае че пари се отпускаха на ,,дисиденти" за да бягат на Запад и после се подплатяваха с средства-народни пари

130

до 123

преди 12 години

Даже Доган е най добър в краденето,ама на нас не ни трябва!А около Ванката взе да мирише на ***!

129

Боце

преди 12 години

Че кво да ги приласкава,нали са си едно котило.

128

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!