20

tulski

преди 12 години

16, ти гледай само да не захапеш дървото, че тогава ще виеш, като койот.

19

Анонимен

преди 12 години

Тези негативни оценки на ЕС са заради подмолната кумунизка анти-българска пропаганда и гнусно клепане! Само за да се докопат до властта отново са готови да очернят всичко българско и дори народен човек като Генерала. Народа обаче вече вижда, хората не са така глупави вече както на кумунизите им се иска!!!!

18

Пън

преди 12 години

Най-сетне малко обективна информация.

17

трейдюнион

преди 12 години

Ало вицето Дянков, нали да края на юни щеше да се задейства процедура за съкращаване на работещите в държавната администрация пенсионери. Пълно е с военни пенсионери който са се пенсионирали на 45-50 год. възраст, получават максимални пенсии и солидни държавни заплати едновременно. В същото време млади хора с висше образование и семейства са без работа и се чудят как да свързват двата края. Какво му се казва на това?!

16

Калин

преди 12 години

разходите които отиват по обслужването на тази *** .. която дрънчи от капацитет се покриват от хората .. и това не са само заплати....бонуси и превилегии .. придобивки разни .. ***, няма кой да ги храни .. и щат не щът ..ще ги *** *** .. само на тях да разчитат :)

15

Държавен служител

преди 12 години

Никой не може да надвие администрацията!Ще си плащате данъците и ще ни давате рушвети и ще си мълчите!Голям кеф ;)))

14

Калин

преди 12 години

2 милиарда са източени по т.нар електронно правителство.. около 700 хиляди .. парцала .. на хранилка .. в пенсии ..или пред .. партийци .. или чавета на такива ..има в тази страна .. ученици няма ..учителите полуграмотни в огромната си част на талази .. неадекватни нагли лелки колкото си щеш.. 70 хиляди ушати .. прасета в огромен процент .. борят престъпност .. изродени и нагласени ..конкурсници трещят от капацитет .. но набедени за родни полицаи, дефакто милиционерски .. карантии и ред други.

13

Луцифер

преди 12 години

Всичко е направено умишлено.Като тръгнеш по този път се стараят да те унижат,да смачкат самочувствието ти,да се почувстваш виновен,че им отваряш работа и в крайна сметка да плюеш на всичко и разочарован да се откажеш.С теб или без теб,парите им са същите.За това,по-добре без теб.

12

Калин

преди 12 години

партийния стаж .. стаж ли е .. откъде на къде ще издържаме тази пастмина .. комсомолци .. и прочие *** която опропасти обществото.

11

Калин

преди 12 години

реформа значи промяна на модела на структурата .. но болшевизъм е ..чугин глави, и какво шментят .. разкриват бройки и щатове ..които са не се попълват :) мижим да те лъжем цялата им работа .. да храниш партийци и чаветата им... сякаш са свещени.

10

Анонимен

преди 12 години

До 9Ще си позволя да те поправя според моите си представи за генезиса на проблема. Ние не сме узрели за държава. Проблемите от сорта на шуробадженащината, чиновнищината са още от освобождението от турско робство. Ние не признаваме елит и авторитет в никоя сфера. Смятам, че ни е нужен не просто административен борд, но директно управление от ЕС.

9

Факт!

преди 12 години

За една седмица бензинът скочи с 12 ст, ама на кой ли му пука!Българските медии са независими!

8

Анонимен

преди 12 години

Спасението е единствено във "Административен борд"-като еквивалентен на валутния, защото и за днешните управляващи беше важно, на принципа "стани да седна" да си назначат послушници и активисти в администрацията...НИЕ КАТО НАРОД НЕ СМЕ УЗРЕЛИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ!Мазохистично повтаряме грешките вече по-вече от 20 години!Скоро-на есен ще накажем ГЕРБ, а ще се насадим отново на съмнителна нова "политическа вълна", които отново ще са "лапачи"!Нека да ни наложат от ЕК точна щатна бройка на администрацията!

7

bg

преди 12 години

НАП-8600 чантаджии, от тях половината началници и всички много объркани в главите.

6

Анонимен

преди 12 години

Предложение за реформа в държавната администрация:1. Създаване на единен списък по азбучен ред на цялата администрация.2. По жребий се съкращават всички четни или нечетни служители.3. На останалите 50% им се прави тест за грамотност и за служебно съответствие. Съкращават се половината.4. Въвежда се изискване да нямаш право да си в държавните служби ако в рода си до трето коляно имаш държавни чиновници.5. ... Бе най-добре да се евакуираме от тук.

5

Дядо Петър

преди 12 години

Нима очаквахте друго от банда ченгета и лапачи, излъчили за министри най-големите кръжочници.Начело с ***, който най-обича да реже лентички и най-мрази ДА МУ ВИКАТ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ.Защото освен че е ***, е и ПЪЗЛЬО.

4

Анонимен

преди 12 години

Не знам за всяко нещо бяягаш на 100 места не може ли да има по едно гише и толкоз едно време хората бяха с пишещи машини нямаше компютри сега всичко улеснено до немай къде и пак за една бележка ходиш като луд.

3

Анонимен

преди 12 години

НАРОДНА МИЛИЦИЯ 63 000 готованеца - РЕЖИ38 хил. войска - 5 000 генерала - РЕЖИ

2

Анонимен

преди 12 години

Вярно е всичко ама всчко е толкова тегаво много бюрокрция много нещо.

1

Гражданин

преди 12 години

Липсата на реална реформа в публичния сектор е една от най-големите грешки на настоящите управляващи. Явно статуквото е изгодно за властимащите. В челната тройка сме в ЕС по най-голям брой ченгета, магистрати, горски, всякакви видове бюджетни служители и т.н. на човек от населението! И всичко това при НЕРАБОТЕЩА икономика. Няма дълго да издържим по тоя начин!