59

ХЕЙ

преди 12 години

НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КАДЕ ЩЕ ИДЕ ОТРОВАТА ...В ВОДАТА !!! И НЕ САМО !!! ШОФЬОРА АКО Е ЖИВ - ЗАНЧИ НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА - СОРИ АМА КАК ТАКА ДО РЕКА БЕЛИЦА И ТО МЕГА ОТРОВА...ПО СРЕДАТА НА ЛЯТОТО И НА БЪЛГАРИЯ ...??? НЕЗНАМ - НО АМАН ВЕЧЕ ОТ ПОДОБНИ ГАДОСТИ И ЕДНО ОГРОМНО АМА ОГРОММММНО АМАН ОТ ТУРСКИ ТИРОВЕ , ИМАЛ СЪМ НЯКОЛКО ПЪТИ НЕПРИЯТНОСТИ НА ПЪТЯ С ТИЯ НАРКОМАНИ ПСИХОПАТИ - ИСТИНСКИ УЖАС Е АКО ПОПАДНЕШ МЕЖДУ ТЯХ ИЛИ ПРЕД ТЯХ ИЛИ ВООБЩЕ ДА СА НА БЛИЗО!!! МНОГО МИ Е ТЪЖНО ЗА ПРИРОДАТА ТАМ.ЖАЛКО !!

58

Анонимен

преди 12 години

до 56-на четвърти километър има едно място-аз го освободих-бързо отивай

57

анонимен

преди 12 години

Добре 57Но ви давам пример със Швейцария.Там тировете ги качват на влак още на границата.Преминават страната с влака.Така не се замърсява въздуха на Швейцария и не се разбиват пътищата им!Нашето БДЖ е толкова закъсало и ако качат тировете на влак ще е свеж финансов полъх за тази загиваща компания.А въздухът ни е толкова замърсен и повечето катастрофи са с тирове, че повече не ми се говори!

56

до Тони

преди 12 години

не бе пич, просто, каквато и простотия да се случи тук, винаги първо вдигат цената на бензина, ама че международните цени били 100пъти по-ниски Ми много важно ще наваксат ... до тогава някой ще си пълнят гушките на наш гръб

55

styrene

преди 12 години

Моля ви да не се изказвате неподготвени. А пък тези дето пишат против турските тирове, явно въобще не знаят за какво иде реч. Налага се да внасяме ред продукти от Турция, защото в България ги нямаме. Ако не се внасят, малкото наши производства ще спрат. Продукт от ЕС идва доста по-скъп, така че турския продукт е за предпочитане.През нас минават много турски тирове и към Румъния и др. съседки и покрай големия им брой е нормално да има и най-често инциденти с тях.

54

анонимен

преди 12 години

Стройте магистрали!Да ни мачкат и тровят турските тирове!Голяма печалба за България!

53

Анонимен

преди 12 години

Да ама този господин е приятел с ББ.

52

1313

преди 12 години

Ха ха ха, много верноооо!!!

51

Makedonec do Chica

преди 12 години

Chikatilo, tebe prv ke te preselime vo Tatarstan! Zasto si takov krasavec.

50

Тони

преди 12 години

Аз искам да попитам нещо друго, което не е по темата, но журналистите тактично подминават. Днес цената на бензина е 2.45, колкото беше и преди 2 месеца, когато обаче цената на суровия петрол беше с близо 20 долара по-висока. Какво е оправданието за скока този път? Топло е и климатиците по бензиностациите харчат много ток и ние трябва да го платим или пък на един господин просто така му е скимнало?

49

Makedonec

преди 12 години

Se prevrtel korab Bulgarija vo Tatarstan! Se prevrtel turski kamion vo bulgarija! Vreme e da si odite bolgari!

48

noname

преди 12 години

ТОВА Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!!!

47

Fireman

преди 12 години

"В момента екипи на "Гражданска защита" и противопожарната служба обезопасяват катастрофиралата автоцистерна" - до журналистите, няма такива служби вече! Има служба "Пожарна безопасност и защита на населението", която обединява предните две. : )

46

Цар Калоян

преди 12 години

След като властите не можаха да решат проблемите с турските тирове-ще ги решим ние,пък тогава нека ни заобикалят ако искат и през Гръцко....

45

Анонимен

преди 12 години

Спрете ги тия турски тирове. Тия карат като ненормални. Там, наблизо, един пак турски тир уби едно младо семейство. Пратете *** по дяволите където им е мястото. Да минават за Европа през Китай ако искат, но не и от тук.

44

до 42

преди 12 години

Зависи от организма ти и от това колко си вдишал. ;)

43

марк

преди 12 години

ами като опапахме парите за маркировка по улиците на общината

42

АНАЛлиз

преди 12 години

Абе не знам, ама каквато и простотия да се случи в тая държава - първо вдигат цената на бензина !!! После на тока и парното, ВиК все са на опашката ....

41

Анонимен

преди 12 години

Стирола е не само токсичен, той е карциноген.

40

Бат ви Бойко

преди 12 години

Дянков, я провери без Дебелец можем ли?!? Ако можем - изключи го, от утре сме без Дебелец !!! Ще направим нов, и хора ще му направим нови- лично ще се заема да ги правя, уведоми и Фидосова и тя да почва да прави ...