394

Анонимен

преди 12 години

Съгласете се,че има случаи когато собствениците на 1 апартамент превръщат цял блок в ***..Има наркомани,които крадат,водят наркоманските си компании,вдигат врява по цяла нощ,лежат оповръщани по стълбите....Трябва ли цял блок да търпи?Нима другите не са собственици?...Има случаи и на хора с психични отклонения,събират кучетата на цял град във входа,затрупват с *** междуетажната собственост....Има много фрапантни случаи,когато животът в цял блок става непоносим...заради един човек

393

trunk

преди 12 години

Поредната ...тъпня.

392

Анонимен

преди 12 години

Ще ме изгонят точно нивга,семейството ми се е трудило цял живот да купи един апартамент,а маймуните в пърлемента го решават за един час!По-скоро ще му драсна клечката,барабар с целия свинарник на цар Освободител и бустана от тикви около него!!!

391

j

преди 12 години

Остава да пуснат и закон, при който ако 75% от обитателите на квартала могат да те изгонят.

390

Анонимен

преди 12 години

basi komunizma...

389

ала бала

преди 12 години

Също със закон при домоуправителя трябва да има база данни с днк на всички живеещи в кооперацията.Пояснявам преди седмица някой се *** до вратата на апартамента ми посред бял ден.Та ако има база данни, чрез днк анализ ще се установява извършителя на подобни деяния и ще бъде задължен (също със закон),поне да си изчисти мръсотията,че голяма воня се носи бре......

388

ggg

преди 12 години

zatova az jiveja v kuschta i e super i nikoi njama d ame goni kvoto i da pravja

387

darcas

преди 12 години

При положение че няма кой да го спазва този закон, и кой да контролира спазването му, на народа ще му е през онази работа какво ще гласуват.

386

коко

преди 12 години

Чалгаджия на запад и един ден няма да вирее, какъвто и да е.Това е тъпата ни ориентаска същност, за това ни мразят.Кючеци и губеци , ужас

385

коко

преди 12 години

Малко закона е Хан-крумовси,но само така ще можем да интегрираме чалгаджиите в обществото,инъче си отиваме като нация

384

муспи

преди 12 години

Българи, още не се научихте на демокрация. Демокрация е когато цялия блок е "за", но всички приказват че има различни мнения и никое не е чак 75%.

383

коко

преди 12 години

до 385Ако имаш предвид мен коко 383Никога , ама никога по никакъв повод не съм притеснявал съседите си,и никога няма да го направя. Така съм възпитал и детето си.Винаги съм готов да помогна( доколкото мога), но не и да преча.

382

Ruja

преди 12 години

Не, не разбрах! Това ли е проблемът на държавата, че се спретнаха народните представители с тези поправки да се занимават? Тя простотията с това няма да изчезне, но поне ще намерят занимание за освирепялия от проблеми народ - междусъседско.

381

Анонимен

преди 12 години

380 e абсолютно прав. Това е действащо право от поне 20 години. Легалния термин до момента беше "изваждане на съсобственик". И впрочем не става дума за лишаване от право на собственост. Друг е въпроса, че на мен не ми е известен случай когато да е изваждан съсобственик по този текст. Ама както и да е. Журналята със закъснение от само 20 и кусур години разбраха за съществуването на такъв текст и надигнаха вой на шумно възмущение.

380

traba

преди 12 години

Това е работа на банките. Отговор на растящото им безсилие срещу обикновения човек. Пореден опит за създаване на тотален робовладелчески строй.

379

Анонимен

преди 12 години

Много чалгаджийски червенотиквеничковчета са се изходили в коментарите.Интересно защо точно те правят шумни чалгаджийски купони, а после реват, че са дискриминирани?!

378

Анонимен

преди 12 години

25% на улицата; Благодаря ви ГЕРБ/ГЕСТАПО/

377

koko

преди 12 години

Чалгаджиите изтръпнаха.Наред с криминалните престъпления, остава въпроса и за чалгатерора в блоковете. Тия са бич в обществото.Чета коментари от рода"Аз няма да правя забележки за силна музика, но не искам и на менда правят забележки" т.е. настъпва анархия, всеки усилва баса и лудницата в кооперацията става пълна.А хората работили цял ден се прибират в къщиза почивка се изнервят и чакай от тях работа на следващият ден. Така намразих дома си. Затова не ни искат никъде.

376

Анонимен

преди 12 години

мен ме избраха за домоуправител, имам 27% собственост, всеки прави закони в кооперацията и ме боли фара, не моат ме изгони

375

Анонимен

преди 12 години

целия закон за етажна собственост е недомислица и поставя хората в невъзможност да се управляват за елементарни неща ,как е възможно явили се само 5 собственика от 78 да вземат радикални решения ,това е абсурд ,решенията за всичко да се вземат от 80 % ,а всички собственици да бъдат задължени да вземат участие в събранията ,а този собственик които не се е явил на 2 събрания да имат право останалите да му налагат глоба или да го изнесат от жилището му ,така е справедливо