46

Bolkata

преди 12 години

Аве ако влезнеме у Шенгена, всички френдове които останаха в България ше се изнесат ейтука при мене в Калифорния..България ше изпустее, дори и мангалята ше избягат нанякъде мамка им гнусна , ама тва *** истина..

45

Иванчо

преди 12 години

Докато Разбойко Дрисов и Цв. Цв. са на власт Шенген забравете!

44

Анонимен

преди 12 години

5 нощувки със закуски и вечери + разходка с яхта на морето само за 99лв.===Я вижте каква оферта има горе при рекламата за Приморско.

43

Анонимен

преди 12 години

Шенген не е нищо. Нека дойде 2013 и да паднат защитните клаузи за България и Румъния. Тогава вече всички трябва да започнем работа в Германия или Франция.

42

Анонимен

преди 12 години

Еди коя си - нищо не загива. Просто се измества центъра на проблемите. Като най-големия проблем на седмицата дето е уж - в София трябва ли да има втора джамия. И какво ме интересува мен и как ще ми промени живота имането или нямането на втора джамия? Никак.

41

Еди коя си

преди 12 години

Изобщо не искат да ни приемат в Шенген скоро, само си говорят... Защото ако ни *** ще получим равни права с всички останали в Европейската общност.. Ние не сме приети в Европейският съюз заради това.. А за да си подсигурят границите а Азия.... Много ни е благоприятно мястото на географската карта.. Държавата ни загива.. Аз съм на 20 години и го виждам... Не знам за останалите по-големи какво виждат.. Докато сме разединени...Нищо! Управлението си взима, защото ние даваме....Заедно можем!!!!

40

Примерно да речем

преди 12 години

Хайде стягайте раничките, и като ни приемат у Шенгоно, всички да се изнесем и да оставам тук политиците, мутрите и псевдобизнесмените, заедно с мангалята да ги видим как ще се оправят, дъ гее, йе-е-е !

39

БГ

преди 12 години

И ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОКО И ЦЕЦКО-МИЛИЦИОНЕРЧЕТО. А МОЖЕ БИ ВЪПРЕКИ ТЯХ. РЕШЕТЕ САМИ.

38

Анонимен

преди 12 години

Болни мозъци, Европа не се плаши от Боко, Сергей, Иван или Драган. Страх ги е от останалите седем милиона тарикати!

37

ww.VisitRhodopes

преди 12 години

От Ягодина до Бяло море е 60 километра. Догодина ви чакаме на планина с бански

36

Анонимен

преди 12 години

Бг в Шенген..........може но в един друг живот.Боко-тиквата не го искат там.

35

Анонимен

преди 12 години

Браво Бойко! Ако Левски беше жив щеше да ти е заместник! Браво!

34

Анонимен

преди 12 години

Какъв Шенген ги гони тези ,като влезнеш в Австрия или Италия ,/случвало ми се е и в двете / без да искат те спират за ,,случайна проверка ченгета .Номера ти е български и те ,,не го виждат и си готов за проверка Така ли мислят да я карат

33

до 29

преди 12 години

принципно си прав, но те гнусните *** и сега си ходят повече от нас, навсякъде

32

swe

преди 12 години

xaxa nyama kontrol li! oo pove4e droga kam BG XAXA

31

Анонимен

преди 12 години

Ще влизаме на 7 млн етапа 1 по 1 не вихдам кой ще остане тука хаха

30

Марти

преди 12 години

Хахаха,то добре го е казал Цветанов,ама дали е питал Франция и Холандия...Шенген през крив макарон докато Цветанов е министър...Още утре и от Германскто правителство ще опровергаят "новината"

29

Българин

преди 12 години

Останалите държави не се страхуват, че някой турчин ще се вмъкне нелегално в България, а после в Западна Европа.Боят се, че ако ни приемат в Шенген, орди гнусни, престъпни *** ще налазят подредените им и спретнати държави.Поредното доказателство, че ако не смажем мръснокафявата раса, тя ще ни загроби като народ и държава !!!

28

неубеден

преди 12 години

то ЦЦ вече обяви веднъж след такава среща че ни приемат, ама после се оказа че няма такова нещо. Не си и направи труда едно извинение да измрънка за лъжата.

27

Анонимен

преди 12 години

ние докато влезем, останалите ше излезат...