23

Минимална работна

преди 12 години

До 22 - Само не говори в множествено число първо лице, "ние". Ти, толкова си можеш. За съжаление в днешно време човек е длъжен да се интересува от икономика поне малко, защото иначе наистина ще го ограбват повече. Ако поне малко се интересуваш изобщо от това, би ти станало ясно, че сляпото изпълнение на клетвите за липса на бюджетен дефицит е изцяло за сметка на наемните работници, каквито сме всички ние. Заплатите могат да скочат, ако се постигне споразумение с ЕС и МВФ, което да не уронва дос

22

До 20

преди 12 години

Назови го поименно този експерт и не ми обяснявай с подигравателен тон какви услия ще се изискват от мен. Никъде не казано, че всички трябва да сме с икономическо образование. След като предлагаш да го махнем Бойко, ще го махнем. Кажи после какво?Аз без да съм експерт ти казвам, че в България няма да има бързо подобряване на икономическото състояние, защото не може заплатата от 130евро да скочи на 3000 евро. Просто днес плюем Бойко, а утре ще е някой друг. Защото само това можем най-добре.

21

Минимална работна

преди 12 години

До 19 -2 Защото се гласува не за който "харесваш", а за този, който може да свърши основната работа - в следващите четири години да направи живота ти, конкретно на теб, както и на останалите милиони избиратели по-поносим! Понеже обаче ти явно гласуваш на принцип на харесване, затова и ще си останеш с пълни очи и празни ръце.

20

Минимална работна

преди 12 години

До 19 - веднага ти казвам: експерт, който конкретно ти обясни с термини, икономически как точно да постигнем ръст, който да насочен изцяло към ПОВИШАВАНЕ ДОХОДОДИТЕ, т.е. подобрение на МИКРОИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ. Само че на теб това не ти говори нищо, защото ще изисква усилия от теб, мааалко да се поограмотиш, да разбереш разликата между Макроикономическото състояние и твоето конкретно дередже. Липсата на бюджетен дефицит не се яде нали? Най-лесно на пръв поглед е да гласуваш за някой кресль

19

До 16 и 18

преди 12 години

Я кажи сега кой трябва да харесваме за да започнем да получаваме по 100 евро на ден.

18

Минимална работна 2

преди 12 години

При 130 евро на МЕСЕЦ минимална работна заплата и плосък данък - няма сила във вселената, която да създаде икономически растеж! Да, все ще се фръцкате напред назад, малко на гурбетец, малко да покраднете, все ще си докарате некой и друг лев отгоре, обаче не разбирате ли, че това ще става все по-трудно, все повече ще обеднявате и няма как това да се промени при сегашната безумна, антибърлгарска политика ? Явно не, щом си траете и си харесвате Бойко.

17

хитър петър

преди 12 години

да багодарим на бойко че цените скочиха 100 процента а заплати и пенсии неса мръднали благодарим ти бойко

16

Минимална работна

преди 12 години

Не мога да разбера този *** мазохизъм на хората обитаващи територията, известна като "България". Давате ли си сметка наистина, че минималната работна заплата на МЕСЕЦ! е 130 евро, при това след дебатираното толкова широко увеличение ? За какво изобщо говорим? За какви антикризисни мерки и тинтириминтири? Просто сте загубили всякаква връзка с действителността, наистина. В повечето средноевропейски държави дори, 100 тина евро е ДНЕВНАТА НАДНИЦА!!! Дори по време на кризата.

15

До 5

преди 12 години

Да, само *** могат да гласуват за ГЕРБ, по-точно за партия, която няма абсолютно никаква финансова, икономическа, здравна и каквато и да било програма. Партия, която идва на власт само за да прецака предишните, прецаква всъщност всички, с изключение на своето собствено Политбюро. Само не мога да разбера защо говориш в Множествено число "Ние". Вие, които сте си я избрали, без да сте в нейното Политбюро, сте пълни ***, наистина.

14

Иван

преди 12 години

Смърт за всички комунистически *** под мен , плюя на вас и приветствам Бойко за всичко което прави , още преди да стане премиер той каза че сега тепърва почва трудното , защото трябва да се оправи всичко което ВИЕ ДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ЗАБЪРКАХТЕ . Сега ще му се кланяте и ще го гледкате в очите точка !!!!

13

дред

преди 12 години

ГЕРБ = ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ = ЖАНкрадци, крадци, крадци ...

12

!

преди 12 години

Герб- нищо за народа, но от сърце, но пак се обичат и са си симпатични!

11

Анонимен

преди 12 години

Вие пък сега антикризисни мерки...а кой ще реже лентички?

10

м

преди 12 години

На мен ми е чудно какво направи освен магистрали?! Това правителство е въздух под налягане. Направиха си пътищата за да им е удобно на тях, като пътуват. Един обикновен човек от народа със заплата от 240-260 лв много ми е чудно как ще отдели пари за да пътува по какъвто и да е повод.

9

НИЩО ОТ ТИКВИТЕ

преди 12 години

ВЪПРОСА Е .КАКВО ИЗПЪЛНИ.НИЩО А ЗАД НИЩОТО СТОЯТ ГОЛЯМИ И ТЛЪСТИ ПРЕМИИ В МИЛИОНИ,РАЗДАДЕНИ ОТ ГЕРБ НА ГЕРБ ,И МИЛИОНИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ХВАЛБИ ОТ БОСА НА МУТРЕНСКАТА КОМУНИСТИ4ЕСКА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ,БОКО ТИКВАТА.

8

чужденец

преди 12 години

тъпия напушен българин какво да прави освен да плюе и да пие.нищо.

7

Анонимен

преди 12 години

Къде сте герберчета да кажете евалла за неизвършените реформи на вашия идол. Вожда освен да режи ленти на обекти започнати от преди 2009г. и завършени сега друго Май, май не може

6

бай Курти

преди 12 години

Да си го кажем направо освен няколко километра асфалт и няколко срезани ленти, друго нищо не са направили...

5

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ в лицето на Борисов дойде на власт, за да се погрижи за себе си и за своите приятели, това е! Но *** сме ние...

4

Луцифер

преди 12 години

Много ,,ЩЕ,,.Но дано да е така и да не бутат нищо,че ще объркат още повече държавата.Нека дочакат да дойдат можещи и знаещи млади хора.А от нас по-старите,имате гласовете ни.